Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu konuda bazı şahıslar var
heralde milletvekili olmuşlar

Yalnız oyunculara küsüp oynatmıyor filan diye bilgi verenler var sağda solda bu doğruysa tam rezalet.
Bundan daha kötü olan şey,kim uyduruyor bunları saçmalamayın diyemiyoruz.
Umarım hoca basın toplantısında hakemler,zemin dese de kapılar ardında oyunun sıkıntılı olduğunun farkındadır son düzlüğe seri yaparak gireriz belkim

Hocam full konsantre aç artık şu şampiyonluk modunu, 8 kere yaptın 9 kere niye olmasın ki. Şu bazı ısrarlardan ve yanlışlardan dönsen sorunumuz kalmayacak.

içinde olduğumuz durumun kötü gün veya iyi günle alakası olduğunu düşünmüyorum.Çoğu taraftara sorsan kopacaksak kopalım yarıştan bitsin bu çile derler.Herkesin isyan ettiği durum hocanın kuru inatları.Ben ki yılların terimcisiyim çoğu arkadaşımla terim yüzüne kavga ettim kaç kere.Ben bile hocanın formayı adaletli dağıtmadığına ikna oldum bu sene.Hoca inadından vazgeçsin doğruları yapmaya başlasın gerekirse küme düşelim yine Fatih hoca devam etsin takımın başında şikayet eden fenerlidir.

Ne konuda adaletli davranılmıyo mesela?Son günlerde herkes Fatih hocanın formayı adil dağıtmadığını evlatçılık yaptığını vs söylüyo bunların dayanağı ney açıklayın da biz de bilelim.

Ne konuda adaletli davranılmıyo mesela?Son günlerde herkes Fatih hocanın formayı adil dağıtmadığını evlatçılık yaptığını vs söylüyo bunların dayanağı ney açıklayın da biz de bilelim.
En basit örnekler Luyindama ve Kerem.EMEKLİ olması gereken arda ile babel ilk 11 çıkarken kerem niye bir maç dahi olsa ilk 11 çıkmıyor? sonradan girdiği maçlarda niye en son akla gelen oyuncu oluyor?Donk gibi kağnı bir stoper var Hava toplarını alamaz hızlı koşamaz sadece geriden pas atıyor diye niye ilk 11 oynuyor.Luyindama donk'u 10la çarpar.

En basit örnekler Luyindama ve Kerem.EMEKLİ olması gereken arda ile babel ilk 11 çıkarken kerem niye bir maç dahi olsa ilk 11 çıkmıyor? sonradan girdiği maçlarda niye en son akla gelen oyuncu oluyor?Donk gibi kağnı bir stoper var Hava toplarını alamaz hızlı koşamaz sadece geriden pas atıyor diye niye ilk 11 oynuyor.Luyindama donk'u 10la çarpar.
La o Kerem'in bi daha kadroya bile girmemesi lazım. Gitsin amatörde takılsın.

Luyindama'nın oynatılmama sebebi geriden oyun kurmada sıkıntı çekmemiz ve Donk oynarken oraya ekstra bir pas opsiyonu getirmesi.Son 2 haftaya kadar da gayet iyi işledi bu taktik donk'un hücuma attığı etkili pasları driblingleri unuttunuz herhalde?Sağ bekimiz oyun kuramıyor sol bekimiz oyun kuramıyor orta saha desen Taylan'a binmiş bütün yük oraya bi de Luyindama girince oyun kurmada sıkıntı çekmeme ihtimalimiz yok.Hocanın düşüncesi de bu şekilde.Teoride haksız olan bir durum yok uygulamada da yoktu son 2 haftaya kadar.

Kerem olayına gelince şu ana kadar bu kadar katkı alınmasının sebebi sonradan girip yıpranmış savunmalara karşı oynaması olabilir mi acaba?Yahu gedson geldi hepimiz 60milyonluk topçu şöyle iyi böyle iyi övdük eleman 2-3 maç 11 çıktı fark yaratamayınca sövmeye başladık aynısı Kerem'e olsa çocuk kaybolup gidecek belki de.Hoca çocuğu yıpratmadan üzerine baskı kurmadan yavaş yavaş katkı almayı düşünüyo ki burda da yanlış bir durum yok.

Skor kötü gelince hepimiz üzülüyoruz sinirleniyoruz da hocaya bu kadar sallayacak bir durum yok ortada.

4 günde ne hale geldik yav olacak iş değil. Hâlâ kendimde değilim. Hiçbir şey bitmiş değil evet ama umudumuzu kaybediyoruz hocam. Daha ne olsun..

Luyindama'nın oynatılmama sebebi geriden oyun kurmada sıkıntı çekmemiz ve Donk oynarken oraya ekstra bir pas opsiyonu getirmesi.Son 2 haftaya kadar da gayet iyi işledi bu taktik donk'un hücuma attığı etkili pasları driblingleri unuttunuz herhalde?Sağ bekimiz oyun kuramıyor sol bekimiz oyun kuramıyor orta saha desen Taylan'a binmiş bütün yük oraya bi de Luyindama girince oyun kurmada sıkıntı çekmeme ihtimalimiz yok.Hocanın düşüncesi de bu şekilde.Teoride haksız olan bir durum yok uygulamada da yoktu son 2 haftaya kadar.

Kerem olayına gelince şu ana kadar bu kadar katkı alınmasının sebebi sonradan girip yıpranmış savunmalara karşı oynaması olabilir mi acaba?Yahu gedson geldi hepimiz 60milyonluk topçu şöyle iyi böyle iyi övdük eleman 2-3 maç 11 çıktı fark yaratamayınca sövmeye başladık aynısı Kerem'e olsa çocuk kaybolup gidecek belki de.Hoca çocuğu yıpratmadan üzerine baskı kurmadan yavaş yavaş katkı almayı düşünüyo ki burda da yanlış bir durum yok.

Skor kötü gelince hepimiz üzülüyoruz sinirleniyoruz da hocaya bu kadar sallayacak bir durum yok ortada.
Ben ankaragücü ve sivasspor maçlarının 11'ini görünce skorun kötü geleceğinden şüpheliydim zaten.Bunu ben biliyorsam rakipler de biliyor hoca da biliyor.Luyindama ve kereme aslında kimse bu kadar takılmaz normalde.Ama sen hoca olarak 9-10 maçtır ortaya güçlü bir oyun koyamıyorsun.Üstüne üstlük defanstada bocalamaya başladın.Yeni birşeyler denemen gerekirken ısrarla kötü oynayıp kazandığın maçlarda bile aynı oyuncuları oynatırsan göze batar.Oynasın kerem ilk 11 görelim bi.Luyindama şöyle bi 7-8 maç oynasın ard arda bakalım nasıl oynayacak bir görelim.Bunlara bile izin vermiyor Fatih hoca.

fatih hoca kendisini sahaya verdigi zaman şapkadan tavsan cıkarabilen tek hoca bu ligte bunda herkes hemfikirdir

teknık olarak bende 3 yıldır hocayı cok elestiriyorum fakat bu sezon özellikle yönetimin rezilligi acizligi yüzünden saha dışı olaylara mecburen cok girdi hoca

misal dikkat edin şu anda kafası en rahat hoca sergen cunku ne fenerli yöneticiyle ugrasıyor ne galatasaraylı biriyle

işte sırf bu sebebten hocaya güvenme konusunda çekimserim

Halen savunanlar var ilginc. Ligin en les teknik adamlarinin yonettigi en les iki takimindan 4 gol yemissin. 4 yildir futbol filan oynamiyorsun ve halen kendini avutacak bahaneler bulabiliyorsun. Bu zihniyetle daha uzun yillar futbol izlemez bu taraftar. Avrupa'da da guzel dersler alir doneriz.

o Alanya kupa maçı vardıya ilk yarı 2-0 dan ikinci yarı baskılı iyi oyun neticede kaybettiğimiz maç...
ne olduysa orda oldu
takıldı kaldı orda
o ikinci yarının hatırına Ömer ve etobo 4 defa 11 başladı Taylan 4 defa yedek kaldı
ne analiz ne taktik boşa kafa yormayın
o maç bize 5 puana moral ve momentum kaybına neden oldu
şimdi sıradaki maçı söyleyim
Sivas 11 i
kolay kolay değişmez
çok mükemmel oynadık dediği ilk yarıdaki 11 sıçsa değiştirmez
Sivas ın kötülüğü basmaması bunda ne derece etken analiz etmez hoca bu kadro doğru kadro der oynatır sürekli
şampiyon olsakta efsane uğurlasak seni hoca
bu seviyede bu takıntı çekilmiyor artık
Bu Seviyede Bu Kadar Takıntı Çekilmiyor
Bu Seviyede Bu Kadar Takıntı Çekilmiyor
çatladıkapıspor değil burası Galatasaray

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halen savunanlar var ilginc. Ligin en les teknik adamlarinin yonettigi en les iki takimindan 4 gol yemissin. 4 yildir futbol filan oynamiyorsun ve halen kendini avutacak bahaneler bulabiliyorsun. Bu zihniyetle daha uzun yillar futbol izlemez bu taraftar. Avrupa'da da guzel dersler alir doneriz.

bu listeye bak kac hoca gelmis kaci basarili olmus. Yeni gelecek hocanin basarili olma ihtimali cok dusuk.

Kloop u getirsen transfer iyi futbolcu isteyecek bonservis bile veremezken.
Iyi hocanin kendisine bile maliyet gozuyle bakar bizim yonetim hatta biz takimi yonetilim daha ucuza getiririz der..
Unal gibi biri gelse paralari sacsa isimli hocalarla basarisiz olsa ve bizi borca mahkum edip kacsa ?

Ben de sizler gibi elestiriyorum ama daha iyisi gelmedikten sonra gitse ne olacak ki ??

1615237153107.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt