- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim'in, Belhanda'nın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Mustafa Cengiz yönetimiyle arasının açıldığı ve bu yüzden antrenmanlara çıkmadığı iddia edilmekte. [odatv]
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Antrenmanın ana bölümünde teknik direktörümüz Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirildi.
Fatih Terim'in, Belhanda'nın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Mustafa Cengiz yönetimiyle arasının açıldığı ve bu yüzden antrenmanlara çıkmadığı iddia edilmekte. [odatv]
cidden böyle bişey yaparsa fatih terime yazıklar olsun. çok seviyorsan götür evinde besle hoca bu ne saçma takıntıdır böyleFatih Terim'in, Belhanda'nın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Mustafa Cengiz yönetimiyle arasının açıldığı ve bu yüzden antrenmanlara çıkmadığı iddia edilmekte. [odatv]
+ LuyindamaYedlin'e kesik atması..
haber kolpa ama Terim’in izniyle mi gönderildi bilmiyoruz. Belki Terim de kabul etmiştir. Kayseri maçında anlarız. Eğer Terim’in izni olmadan gönderildiyse kaos bizi bekliyor demektir zaten. Gelecek olası kötü sonuçlarda Terim’in kaos çıkarıp gündem değiştirmesi olası. Kaosun bahanesini hazır. Hatta sezon bitmeden Terim bırakırsa şaşırmam. FT’nin hocalığından memnun olmasam da bu şekilde gitmesi bizim için iyi olmaz. Sezon sonu iki taraf efendi efendi el sıkışıp görevlerini bıraksınlar. Şurada 2 ay kalmış hem Terim hem yönetimin görev süresinin dolmasına. Kulübe zarar verecek hareketlere gerek yok. Kendilerini kulübün önüne koymasınlar artık.
Galatasaray'ın bu sezonki en büyük engeli hocadır.. İstediği her futbolcu alınmasına rağmen yaptığı ve yapmadığı tercihlerle Galatasarayı bozuk para gibi harcıyor.. Taylan-Kerem ikilisine kafayı takması.. Arda ısrarı ve son maçlarda Yedlin'e kesik atması.. Gole ıhtiyaç varken Babel-Onyekurunun çıkması.. son 10 maç ısrarla yapmadığı değişiklikler..Bir takım nasıl doğranır onun dersini hoca çok güzel veriyor..
Hocayı yedirmeyiz diyenler rahat olsun...Hoca takımı çatır çatır yiyor zaten...Uyanacaksınız ama çok geç olacak..Bence şampiyonluk gitti bile
Elinden mi aldılar, kendisi mi kabul etti bilmiyorum. Anlarız. Ben olsam iki ay daha idare ederdim. Olumsuz bir hava oluşmasın diye egolarımı bir kenara bırakırdım. Ama yönetim yapamadı.Aynı sartlarda sen TD olsaydın ve bir hamle oyuncusunu geriye kalan bu gergin zaman diliminde elinden alsalardı ne yapardın ?
Belhandamı Hamle oyuncusu hangi macta girdide faydasını gördük forumun yüzde doksanının bi anasına sövmedigi ve 3 ay sonra gidecegi belli olan adam birden bulunmaz hint kumaşı olduAynı sartlarda sen TD olsaydın ve bir hamle oyuncusunu geriye kalan bu gergin zaman diliminde elinden alsalardı ne yapardın ?