Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halen Terim'de Terim

Yahu daha geçen sene şampiyonluk iddiamız gittikten sonra

Bjk ile üçüncülük yarışına girdik

kaç puan geriden gelip geçtiler bizi

Şayet seneye kalırsa yine aynı senaryoyu yaşayacağız

göreceğim ben onun destekçilerini o zaman

Bir kere önceliğiniz GS olsun bea

Benim için GS'a faydası olmayacaksa isminin ne olduğu hiç önemli değildir

Ve ben artık zerre Terim'e inanmıyorum

Bize verebileceği hiçbir şey kalmadı onun

Bu kadar NET

hocanın asya tipi üretim tarzına geçmesi gerekmektedir

Boşuna üzülüyoruz, hoca şu an evinde Adana kebabı partisi düzenliyordur. Çok da şeyinde olduğunu sanmıyorum. Taraftarlar umrunda olsaydı bu kulübü defalarca terketmez, son zamanlarda da takıma futbol oynatmaya çalışırdı.

fatih terim in 3 milyon euro aldığını ispatlarmısın..18 milyon tl alıyor..bunu ben demiyorum kap bildirimi diyor..bugünkü döviz kuruna göre( 1 euro=9,8tl) yaklaşık 1,8 milyon euro alıyor..ve sen kalkıp mesajında 3 milyon euro alıyor diyorsun.şimdi bu mesajda böyle algı yapan yalan söyleyen birinin samimi eleştiri mi yaptığını mı düşünelim ? hal böyle iken merhum Ali Sami Yen e de bir kulp bulup saygısızca çirkin şekilde saldıracak bir yalan bulursunuz sen ve senin gibi kendini bilge sanan güruh...Fatih hoca nın gitmesini istemek artık olmayacağını dile getirmek haklı bir eleştiri haklı bir talep iken suyun öteki tarafının uslubu ile saygısızca saldırmak doğru ve haklı bir taraftar davranışı değil...

Takimin başında olmadığı maçları düştüğünde ki bu 3 sezonda neredeyse 1 sezona tekabül ediyor evet yıllığı 3 milyona geliyor. Ama sizin gibiler bunun farkına varmazlar, varmasını da beklemiyorum.

Kendisini çok severim ama sezon sonu birakmali. Son iki senesi net basarisizdir. Okan Buruk vakit kaybetmeden başlamalı. Yabancı hocanın turkiyede uzun yıllardır is yaptigini görmedim özellikle bizde.
Yabanci hoca geleceğine ölene kadar terimle devam edilsin daha iyi. Yabanci hoca ihanettir.

Seneye kalırsa ayvayı yedik. Dahada sacmalayacak. Virüs olmasa orda BURDA eglenirim kafamı dagitirim. Şimdi onuda yapamıyorum. Film izlemekte bir yere kadar. Eline düştük herifin resmen

Seneye kalırsa ayvayı yedik. Dahada sacmalayacak. Virüs olmasa orda BURDA eglenirim kafamı dagitirim. Şimdi onuda yapamıyorum. Film izlemekte bir yere kadar. Eline düştük herifin resmen
futbol seyircisi olman cehaletini belli ediyor barış
yapacak çok şey var ve sen eline düştük diyorsun

fatih terim bilerek takımı sabote ediyor. Bu cok net

surekli futbolcu transfer ediyor. 4 senedir adam gibi top oynatamıyor takımı
şimdide bilerek takımı sabote ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt