- 18 Mayıs 2011
- 53.351
- 57.298
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocanın asya tipi üretim tarzına geçmesi gerekmektedir
hocayı doğru yola teşvik etmek durumundayımelindeki kapitali bırak cimboma odaklan
fatih terim in 3 milyon euro aldığını ispatlarmısın..18 milyon tl alıyor..bunu ben demiyorum kap bildirimi diyor..bugünkü döviz kuruna göre( 1 euro=9,8tl) yaklaşık 1,8 milyon euro alıyor..ve sen kalkıp mesajında 3 milyon euro alıyor diyorsun.şimdi bu mesajda böyle algı yapan yalan söyleyen birinin samimi eleştiri mi yaptığını mı düşünelim ? hal böyle iken merhum Ali Sami Yen e de bir kulp bulup saygısızca çirkin şekilde saldıracak bir yalan bulursunuz sen ve senin gibi kendini bilge sanan güruh...Fatih hoca nın gitmesini istemek artık olmayacağını dile getirmek haklı bir eleştiri haklı bir talep iken suyun öteki tarafının uslubu ile saygısızca saldırmak doğru ve haklı bir taraftar davranışı değil...
Yabanci hoca geleceğine ölene kadar terimle devam edilsin daha iyi. Yabanci hoca ihanettir.Kendisini çok severim ama sezon sonu birakmali. Son iki senesi net basarisizdir. Okan Buruk vakit kaybetmeden başlamalı. Yabancı hocanın turkiyede uzun yıllardır is yaptigini görmedim özellikle bizde.
Yabanci hoca geleceğine ölene kadar terimle devam edilsin daha iyi. Yabanci hoca ihanettir.
futbol seyircisi olman cehaletini belli ediyor barışSeneye kalırsa ayvayı yedik. Dahada sacmalayacak. Virüs olmasa orda BURDA eglenirim kafamı dagitirim. Şimdi onuda yapamıyorum. Film izlemekte bir yere kadar. Eline düştük herifin resmen
Ft, 80 adet Okan eder he. And olsun ki yabanci hocayı bu kulübün kapısından içeri sokmayacağız.seninle ayrı kulvarlar düşmek ha rengim
Sucuk partisinemi katilayim senin gibi. Onu mu istiyorsunfutbol seyircisi olman cehaletini belli ediyor barış
yapacak çok şey var ve sen eline düştük diyorsun
katıl beraber yiyelim sana bira ısmarlayımSucuk partisinemi katilayim senin gibi. Onu mu istiyorsun