Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimin başında olmadığı maçları düştüğünde ki bu 3 sezonda neredeyse 1 sezona tekabül ediyor evet yıllığı 3 milyona geliyor. Ama sizin gibiler bunun farkına varmazlar, varmasını da beklemiyorum.
sunduğun argüman fazlasıyla komik..ve yalan yazarak algı yaptığın gerçeğini değiştirmiyor..çünkü senin gibi buradaki bir kaç kişi bunu sürekli yapıyor..çünkü amaç eleştiri yapmak değil..dürüst değilsiniz..halbuki fatih hoca kötü oynattığını herkes görüyor..oyun namına bişey yok..son 2 senedir net başarısız..gelecek adına da umut vermiyor..bırakmalı hatta emekli olduğunu deklare etmeli ki sonrasında baskı olmasın yeni gelen teknik direktör üzerinde..bunları biz de söylüyoruz..ama sen ve bir kaç kişi bunun ötesine geçiyorsunuz..saygısızlıkta uslupsuzlukta sınır tanımıyorsunuz..bu kulübe öyle ya da böyle bir sürü başarı kazandırmış kupalar kazandırmış kulübün efsanesi olmuş birine takındığınız uslup yakışmıyor...tekrar ediyorum bırakmasını istemek eleştirmek eyvallah ama ötesi nankörlük,vefasızlık...
ayrıca hocanın 2 senedir aldığı cezaların nasıl ve ne şekilde tff ve kurulları tarafından verildiği belli iken..burayı örnek vererek o iğrenç düzenin yaptığı adaletsizlikleride mi savunur oldunuz ?

Kaçan sampiyonluğa üzülmüyorum ben artik kendi adıma.Burdan bi şekilde ite kaka şampiyon olsak ne degisicekki.yakın geçmiste 2 sene sampiyon oldukta ne oldu avrupa da buyuk hayal kirikligi şahsen bu rezil ligde alinan sampiyonluk bile beni artik tatmin etmiyor.çünkü bu ligde bizi şampiyon yapan oyunun avrupada hic bir karsiligi yok. Avrupadan hüsranla dönüpte bu ligdeki kısır şammpiyonluk döngüsünden ben kendi adıma cok sıkıldım. Fatih hoca konu avrupa olunca hep makasın acildigindan bahseder haksizda degil. Ama makas sadece ekonomik anlamda acilmadi hocanin artik gunumuz futboluna ayak uydurmakta zorlandigini dusunuyorum.yani bana asil avrupa icin bir umut vadetmiyor malesef artik bir hayalim var sözüne kendimi inandiramiyorum. Bence asil bu yuzden sene sonu kendisiyle vedalasmak en dogrusu olur. Bizim artik hocanin oyuncularin isimlerinden bagımsiz bir zihniyet degisikligine ihtiyacımiz var.Umarim kısa sürede bunun adimlarini atmaya başlarız.

Beşiktaşlı olabilir

images

Hocanın ezelden bir bjk aşkı var diyebilir miyiz renktaş

Hocam şu akşamdan sonra senden özür diliyorum . Senin forvetine 20. Dk da çıkan kart rakibin 7 haftadır sınırda olan oyuncusuna 7 haftadır çıkmazsa iki takımın eşit şekilde mücadele etmesi mümkün olmaz . Hakemler seni lime lime doğrarsa takımında ne psikoloji kalır ne istek ne arzu . Şu düzeni yıkacak tek insan sensin hocam tek insan sendin ama iş işten geçti ve hocam

Hocam inşallah istifa edersen veya kovulursan neden beklediğini kamuoyuyla paylaşırsın. 8 puan fark yedik, kadro kalitemiz daha önde olduğu halde. Genç kaleciyle, Alanyaspor'dan aldıkları defanslarla şampiyon oluyorlar.

İnşallah yerli ya da yabancı farketmez, modern futbolun dinamiklerini bilen, 45 yaşının altında, gelecek vadeden bir hoca getirir ve tahammül ederiz.

Fatih hocayı hükümet nasıl ayartip millî takımın başına getirdilerse ayni ekip sirf GS şampiyon olmasın diye hakem oyunları ile cezalandırma oyunu ile yildirip takımdan uzaklaştırmak istiyorlar. Aslında amaç şikebahcenin şampiyon yapılmasıydı ama koç öyle batırdı ki hakemler bile yetmedi.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sunduğun argüman fazlasıyla komik..ve yalan yazarak algı yaptığın gerçeğini değiştirmiyor..çünkü senin gibi buradaki bir kaç kişi bunu sürekli yapıyor..çünkü amaç eleştiri yapmak değil..dürüst değilsiniz..halbuki fatih hoca kötü oynattığını herkes görüyor..oyun namına bişey yok..son 2 senedir net başarısız..gelecek adına da umut vermiyor..bırakmalı hatta emekli olduğunu deklare etmeli ki sonrasında baskı olmasın yeni gelen teknik direktör üzerinde..bunları biz de söylüyoruz..ama sen ve bir kaç kişi bunun ötesine geçiyorsunuz..saygısızlıkta uslupsuzlukta sınır tanımıyorsunuz..bu kulübe öyle ya da böyle bir sürü başarı kazandırmış kupalar kazandırmış kulübün efsanesi olmuş birine takındığınız uslup yakışmıyor...tekrar ediyorum bırakmasını istemek eleştirmek eyvallah ama ötesi nankörlük,vefasızlık...
ayrıca hocanın 2 senedir aldığı cezaların nasıl ve ne şekilde tff ve kurulları tarafından verildiği belli iken..burayı örnek vererek o iğrenç düzenin yaptığı adaletsizlikleride mi savunur oldunuz ?

Kimsenin saygısızlık yaptığı yok, istifa edecek ya da gidecek, geçmişte yaptıkları için ne kadar teşekkür etsek azdır ama artık yolcu yolunda gerek, biatcilarini da senin gibileri yani yaninda götürebilir, hatta götürürse memnun oluruz.

seneye kalacakmış

başkan adayları devam etmek istiyormuş

seneye kalacakmış

başkan adayları devam etmek istiyormuş
Ne bekliyorsun rengim. Galatasaray efsanesi, taraftarı susturan, dosta guven dusmana korku salan bi teknik direktorle her yönetim calisir. Sorun bu dğl. Sorun hocamız yönetimle calismak isteyecek mi. Biliyorsun sorun yasamadığı baskan,yönetim kalmadı sanırsam ki

Fatih terim psikolojik üstünlüktür. 2 yıldır tokatlanıyoruz ama olsun. Yine de üstünlüktür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt