Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimsenin saygısızlık yaptığı yok, istifa edecek ya da gidecek, geçmişte yaptıkları için ne kadar teşekkür etsek azdır ama artık yolcu yolunda gerek, biatcilarini da senin gibileri yani yaninda götürebilir, hatta götürürse memnun oluruz.
?

Adam biatci falan degil gayet birakmali yazmis. Birkez daha oku istersen.

Ne bekliyorsun rengim. Galatasaray efsanesi, taraftarı susturan, dosta guven dusmana korku salan bi teknik direktorle her yönetim calisir. Sorun bu dğl. Sorun hocamız yönetimle calismak isteyecek mi. Biliyorsun sorun yasamadığı baskan,yönetim kalmadı sanırsam ki

Fatih terim psikolojik üstünlüktür. 2 yıldır tokatlanıyoruz ama olsun. Yine de üstünlüktür.

kime üstünlük rengim mesele bu

benfica brugge rangers

mesele ali koçsa tabi benim önerim terim galatasaraydan elini çeksin koç da fenerden

ikisi terimspor koçspor kurup kapışsınlar hoca orada tokatlasın

kime üstünlük rengim mesele bu

benfica brugge rangers

mesele ali koçsa tabi benim önerim terim galatasaraydan elini çeksin koç da fenerden

ikisi terimspor koçspor kurup kapışsınlar hoca orada tokatlasın
Rengim gerekli imkan sağlanmıyor hocaya biliyorsun. Istedigi isimler alınmıyor, 4 yıldır bu yüzden sistem kuramıyoruz zaten. Tabi vaziyet böyle olunca sadece Aliçoya üstünlük kurabiliyoruz.

Ne kadar ekmek o kadar köfte

ilk yarı gene iyi kötü top oynuyoduk ne olduysa şubattan sonra hem fizik hem oyun olarak çöktük

Kimsenin saygısızlık yaptığı yok, istifa edecek ya da gidecek, geçmişte yaptıkları için ne kadar teşekkür etsek azdır ama artık yolcu yolunda gerek, biatcilarini da senin gibileri yani yaninda götürebilir, hatta götürürse memnun oluruz.
Ben biatci falan degilim..tutturmussunuz biatci da biatci..ağzınıza pelesenk olmuş.. bir oku burada yazılanları var mi yok mu görürsün saygısızlığı...bırakmasını zamanını geldiğini herkes söylüyor zaten de..bu biatci diye habire yaftalama yapmanız sıktı artık.futbolu sadece teknik taktik sanıyorsunuz..bizim ülkedeki futbol ikliminde sadece teknik taktik yetmiyor..baska bir sürü parametre var.. birak futbol yönetim kurumlarini ülke bastan aşağı kokuşmuş bir düzene mahkum halde...bu düzende sistemi olan istikrarli bir futbol ekolu oluşturmak kolay mı sanılıyor.fatih hoca bırakmalı diyorum artık bende..ama gelecek teknik adam ile mevcut düzende oyle güçlü bir futbol sistemi olusacagina da inanmıyorum.. siyasetin futbola bu denli dahil olup kurullarınin çete gibi davranarak adaleti hiç ettiği düzende misal gasperini olsa takımın başında ne değişecek...çalışmak dahi istemez bu düzende kaçar gider..

hocamız galatasaray'ın sefiridir. biat edelim

arda-turan-fatih-terim-depo_4_3_1584997230-700x525.jpg

Galatasaray Türkiye'nin Real Madrid'idir burda geçmiş başarılarla yaşanmaz burda kupasız geçen sezonun iki sezonun ardından en büyük efsane bile olsa sorgulanır yollanır burası Galatasaray bu kulübü bu kadar başarıya hep aç hep istekli yapan şey aslında içinde bulundurduğu vefasızlık duygusudur işi bitmiş adam ismi ne olursa olsun burda kalamaz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu geçen gün boşa geçmemiştir inş

Bu süreç istifayla bitecekse hoca nasıl edeceği nasıl duyuracağı konusunda düşünmüştür

yönetim göndereceksede hocaya nasıl tebliğ edileceği,kamuoyuna nasıl duyurulacağı,tazminat fesih işlemleri nasıl olacak onlar düşünülerek geçilmiştir umarım

Kovulayımda tazminat alayım diye bekliyor sanırım. Yada dur şey önümüzdeki yıllar için kafasındaki Galatasaray'ın planlarını yapıyor 😂

Ne bekliyorsun rengim. Galatasaray efsanesi, taraftarı susturan, dosta guven dusmana korku salan bi teknik direktorle her yönetim calisir. Sorun bu dğl. Sorun hocamız yönetimle calismak isteyecek mi. Biliyorsun sorun yasamadığı baskan,yönetim kalmadı sanırsam ki

Fatih terim psikolojik üstünlüktür. 2 yıldır tokatlanıyoruz ama olsun. Yine de üstünlüktür.
O üstünlük ne sampiyonluk getiriyor nedekarin doyuruyor

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Psikolojik üstünlüğün sırrı alisamiyen tribünleriymiş meğer.. eskidende dışarda kazanamıyor, içerdeki galibiyetlerle yarışı sürdürüyorduk.. o tribün olmayınca içerdede kazanamaz hale geldik.. rize'den bile içerde 4 yiyen tuhaf bir takım olduk çıktık..

IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt