Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maicon Roque: “Fatih Terim’in tekrar Galatasaray’a gelmesi benim sayemde olmuştu. Tudor gitmeden 3 gün önce kendisiyle kavga etmiştim. Elimden zor aldılar.”
Acaba bu akşam kaybetsek, Fatih Terim utanıp bırakır mı ? diye düşünüyorum da bir sürü bahane sundu bile şimdiden
-40 derecelerden geliyoruz dedi
-Rakibimiz tam seyirci önünde oynayacak dedi
-5 saatlik uçak yolculuğu dedi
-Biraz sıkışırsa Cicaldau / Nelsson yok filan da der
“Şu olursa istifa eder” diyememek çok kötü bir teknik direktör için. Bugün köy takımına elensek yine suçlu başka faktörler olacak, asla istifa beklemeyeceğiz.
Umarim bugün bir türlü kazanmayi basaririz buna cok ihtiyacimiz var ama bu bu kafayla senin bizdeki ömrün bu sezondan ötesine gidemez gibi duruyor hocam.
Bu kulübe milyon eurolar saçtırıp aldırdığın oyunculara güvenmemen tiksindirdi artık. Burda ki tek suç senin taktik teknik bilgin çağın gerisinde kaldı bunu kabul etmemen. Kendinden öte kimseyi tanımaman.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.