Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyayı görüntüle 134174

10218.jpg

bu borç harç içinde kulüp sana sonsuz kredi sunuyor.

Nelsson için 6-7 milyon euro bonservis verilirken kimse sana hocam onca para gömdüğümüz luyindamayı napacağız diye sormuyor.

umarım bu işin zorunda üzülen taraftar biz olmayız.

Maicon Roque: “Fatih Terim’in tekrar Galatasaray’a gelmesi benim sayemde olmuştu. Tudor gitmeden 3 gün önce kendisiyle kavga etmiştim. Elimden zor aldılar.”

Acaba bu akşam kaybetsek, Fatih Terim utanıp bırakır mı ? diye düşünüyorum da bir sürü bahane sundu bile şimdiden
-40 derecelerden geliyoruz dedi
-Rakibimiz tam seyirci önünde oynayacak dedi
-5 saatlik uçak yolculuğu dedi
-Biraz sıkışırsa Cicaldau / Nelsson yok filan da der

“Şu olursa istifa eder” diyememek çok kötü bir teknik direktör için. Bugün köy takımına elensek yine suçlu başka faktörler olacak, asla istifa beklemeyeceğiz.

Maç sonu masal/hikaye/bahane işlerine girmesin de, gerisi artık önemli değil gibi görünmekte.

Artık uzun zamandır basın toplantılarına bile katlanamıyorum.

Haydi hocam! Yaz bir St. Johnstone destanı!!!! Ben inanıyorum senin St. Johnstone gibi bir takımı devirebileceğine!!!

Yapılanma ve genç trasnferlerine bayılıyordum ama bu iş Terimle olacak iş değil.

Elinde genç yıldızlar var gene gitmiş Ardayı Feghuliyi koymuş.

Artık gönderilmesi şart. Seviyoruz eyvallah da yeter artık.

Umarim bugün bir türlü kazanmayi basaririz buna cok ihtiyacimiz var ama bu bu kafayla senin bizdeki ömrün bu sezondan ötesine gidemez gibi duruyor hocam.

Şu kadroyla maça çıkardıktan sonra gerçekten elensek şaşıracak mısın ? şu ilk 11 'i hayal ederken turu geçeceğine inandı mı gerçekten

St. Johnstone büyük bir salaklık yapmadığı sürece hayırlı uğurlu olsun turu geçtiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt