Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takim ve kadro baya enkaz durumda görevi biraktigi durumda. Bakalim neler olacak.
Yahu haftaya genç kaleci Berk'i o iskoçların arasına atacak. Hata yapınca da çocuk günah keçisi olacak şimdi. PSV bizim iki maç arası hazırlık maçı yaptı sen de yap çocuk ısınsın biraz biz izlemeyelim hatta. Avrupa'da hedefi olan bunları düşünür.

Yahu haftaya genç kaleci Berk'i o iskoçların arasına atacak. Hata yapınca da çocuk günah keçisi olacak şimdi. PSV bizim iki maç arası hazırlık maçı yaptı sen de yap çocuk ısınsın biraz biz izlemeyelim hatta. Avrupa'da hedefi olan bunları düşünür.
Benim anlamadigim Fatih o kadar mi yetersiz de Berk oynuyor. Veya Okan Kocuk neden alindi ve neden kiralaniyor? Galiba Terim'in dengesi iyice bozuldu artik.

Muslera izine ciksaydi Okan ve Fatih'le de cikabilirdik Avrupa maclarina. Cok gereksiz isler yapiliyor.

Yetti valla kaç senedir. Düş artık şu takımın yakasından.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

-Pas futbolu oynamak istiyorum diyen teknik adam ayak tekniği vasat olan 35 lik kaleciye 2.5 milyon Euro dan 3 yıl sözleşme vermez.
-Pas futbolu oynamak istiyorum diyen teknik adam mert gunok gibi ayak tekniği Avrupa nin en iyi kalecilerinden biri kulübünde mutsuzken kontenjanı da hesaba katıp aldırır.
-pas futbolu oynamak istiyorum diyen teknik adam luyindamaya 8 milyon Euro verdirmez.
-pas futbolu oynamak istiyorum diyen teknik adam sezonun ilk transferini 6 numaraya Fernando gibi tekniği alan görüşü çok iyi bir adam alarak yapar.parayi bu mevkiye harcar.
-pas futbolu oynamak istiyorum diyen teknik adam beklerin pas kalitesini tekniğini önemser Omar ve yedlin transferi hangi şartlarda olursa olsun büyük skandaldır.
Uzun lafın kısası Fatih hoca hikaye anlatıyor.
Dalga geçtiğimiz Abdullah Avcı ya bakın sistemine uygun transfer yaptırıyor keza ganyanci Sergen bile bir plan dahilinde yapıyor transferleri.en acısı fb nin kimsenin beğenmediği Portekiz li hocası disiplinsiz ve sistemine uymayani tak diye kapının önüne koyuyor.
Bizim ki kadroyu şişiriyor en küçük plan program yok her kötü sonuçta 5 adam değişecek artık bu filmi izledik yıllar önce.
Tek umudum Burak Elmas başkan in danışmanı akıllı adam bir kaç maç sonra hocayı gönderelim der başkan da bu kararı alır.
Terim Ömer Bayram ile sözleşme yenileyip onu ısrarla inadına sol bek oynattığı için beyninin ne boş işlerle meşgul olduğunu ispatlıyor.
En son olarak kaleci sorununa deginecem.
Normal bir kulüpte sadece kaleci sorunsalı yarattığı için kovulurdu.
Fatih gibi 30 yaşını geçmiş kapasitesi belli bir adami transfer ettirmesiyle başladı zincir saçmalıklar.
Kötü performans gösterince Okan i koydu kaleye.okan gayet iyi performans verdi.dunyada sadece fatih terim in alabileceği kararla son 10 maçtır dünyanın en kötü kalecisi Muslera iken Okan i kiralık yolladı ve Muslera ya yedek bırakmadı.
Berk isimli yeteneksiz torpilli 30 dk da belli etti kendini her yer kokuşmuş malesef.
Bu Muslera kim hocam kişisel olarak sevebilirsin evlat da sayarsin bize ne ama senede 50 maç oynayacagin sezonda formayı kaptırır diye yerli ve iyi kaleciyi nasıl yollarsin?
Kadroda Okan olsaydı ve rövanşta muslera cezalı olduğu için kaleye geçecek olsaydı yüzde 90 imiz mutlu olmazmiydik turdan çok daha umutlu olmaz mıydık?
Her yerinden saçmalık akıyor hoca fatih hocanın çiftliği yaptın koca kulübü .

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yılmaz Vural'a bağladı iyice, şirazesi kaydı. Kenardan futbolculara ağır küfür ediyor, özgüvenini zedeliyor adamların. Mustafa, Luyindama elini ayağına dolaştırttı adamların.

-Pas futbolu oynamak istiyorum diyen teknik adam ayak tekniği vasat olan 35 lik kaleciye 2.5 milyon Euro dan 3 yıl sözleşme vermez.
-Pas futbolu oynamak istiyorum diyen teknik adam mert gunok gibi ayak tekniği Avrupa nin en iyi kalecilerinden biri kulübünde mutsuzken kontenjanı da hesaba katıp aldırır.
-pas futbolu oynamak istiyorum diyen teknik adam luyindamaya 8 milyon Euro verdirmez.
-pas futbolu oynamak istiyorum diyen teknik adam sezonun ilk transferini 6 numaraya Fernando gibi tekniği alan görüşü çok iyi bir adam alarak yapar.parayi bu mevkiye harcar.
-pas futbolu oynamak istiyorum diyen teknik adam beklerin pas kalitesini tekniğini önemser Omar ve yedlin transferi hangi şartlarda olursa olsun büyük skandaldır.
Uzun lafın kısası Fatih hoca hikaye anlatıyor.
Dalga geçtiğimiz Abdullah Avcı ya bakın sistemine uygun transfer yaptırıyor keza ganyanci Sergen bile bir plan dahilinde yapıyor transferleri.en acısı fb nin kimsenin beğenmediği Portekiz li hocası disiplinsiz ve sistemine uymayani tak diye kapının önüne koyuyor.
Bizim ki kadroyu şişiriyor en küçük plan program yok her kötü sonuçta 5 adam değişecek artık bu filmi izledik yıllar önce.
Tek umudum Burak Elmas başkan in danışmanı akıllı adam bir kaç maç sonra hocayı gönderelim der başkan da bu kararı alır.
Terim Ömer Bayram ile sözleşme yenileyip onu ısrarla inadına sol bek oynattığı için beyninin ne boş işlerle meşgul olduğunu ispatlıyor.
En son olarak kaleci sorununa deginecem.
Normal bir kulüpte sadece kaleci sorunsalı yarattığı için kovulurdu.
Fatih gibi 30 yaşını geçmiş kapasitesi belli bir adami transfer ettirmesiyle başladı zincir saçmalıklar.
Kötü performans gösterince Okan i koydu kaleye.okan gayet iyi performans verdi.dunyada sadece fatih terim in alabileceği kararla son 10 maçtır dünyanın en kötü kalecisi Muslera iken Okan i kiralık yolladı ve Muslera ya yedek bırakmadı.
Berk isimli yeteneksiz torpilli 30 dk da belli etti kendini her yer kokuşmuş malesef.
Bu Muslera kim hocam kişisel olarak sevebilirsin evlat da sayarsin bize ne ama senede 50 maç oynayacagin sezonda formayı kaptırır diye yerli ve iyi kaleciyi nasıl yollarsin?
Kadroda Okan olsaydı ve rövanşta muslera cezalı olduğu için kaleye geçecek olsaydı yüzde 90 imiz mutlu olmazmiydik turdan çok daha umutlu olmaz mıydık?
Her yerinden saçmalık akıyor hoca fatih hocanın çiftliği yaptın koca kulübü .

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Futbol iyi futbolcularla oynanır, Ömer Bayram'ı her defasında oyuna alması gerçeklikten ne kadar uzaklaştığını gösteriyor.

teknik taktik eleştiriyi geçtim çünkü kendisini savunanların 1 tane bile taktik teknik argümanları yok

daha başka şeyleri sormak lazım

mesela arda bu takıma neden transfer edildi ve beklenti neydi

bir kuruş futbol faydası oldu mu

arda hocanın elini öpmese ama hala çok iyi oyuncu olsa gelir miydi

yoksa o eli öptüğü için mi bir boka yaramasa da milyonları alıyor

şimdi aslolan galatasaray mı gerçekten
Diğer futbolcuları sindirsin, takım hocaya biat etsin diye alındı. O nedenle de her maç az çok süre alacak.

Burak Kapacak’ı nasıl görmezsin hocam.. Bugüne kadar izlememiştim ama Barış Alpler’den 3 gömlek üstün futbolcu Burak..
Arda’nın dönüşümden sonraki en büyük hatan bu olacak..

Ben sana inanıyorum hocam. Sen değişik bir takım yaratacaksın. Orta 3 lüyü çözemedin sadece. Yüzümüzü güldür bu sene artık.

MAKAS.jpg

Makası kapatmış hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt