Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1628252346685.webp

teknik taktik eleştiriyi geçtim çünkü kendisini savunanların 1 tane bile taktik teknik argümanları yok

daha başka şeyleri sormak lazım

mesela arda bu takıma neden transfer edildi ve beklenti neydi

bir kuruş futbol faydası oldu mu

arda hocanın elini öpmese ama hala çok iyi oyuncu olsa gelir miydi

yoksa o eli öptüğü için mi bir boka yaramasa da milyonları alıyor

şimdi aslolan galatasaray mı gerçekten

Kurtarici olarak oyuna aldiklari 3.lig oyuncusu Sekidika, bitik 35lik Arda ve gs tarihinin en yeteneksiz futbolcusu Omer. Seviyeye bak. Bunlari kim transfer etti? Bunlari kim israrla oynatiyor? Ulan kim gs'yi osmaniyespor'a cevirdi? Bir gulup bir agliyorum maclari izlerken.

Ligde geriye düştüğümüzde çift forvete dönüp orta saha düşünce daha kötü oynuyorduk. Dün biz 10 kişiyken bile gelmeye niyeti olmayan takıma karşı niye Cagne-Mohamed yapmadı acaba?

Kontolü yitirmiş gibi el kol hareketleri yaparak oyuncularida tedirginlige itti. Bi oyuncu gol kacirinca yedek kulübesine bakiyorsa büyük baski altinda ve özgüvenini yitirmis demektir. Hocamizin el kol hareketleri ve 45.dkda oyuncuyu cikarmasida tuzu biberi oldu.. ne yapmaya calisiyor belli degil

Yorumlarin/elestirilerin bir kismina "kismen"katilmakla birlikte, danki toplu bir taarruz var gibi bu basliga. Ozellikle dikkat ettim, yazan uyeler genelde eskiden kalma ancak mesaj sayilari oldukca az. Yani aktif uyeler degiller. Birden yazmaya baslamislar bir anda, toplu olarak.

Ligde geriye düştüğümüzde çift forvete dönüp orta saha düşünce daha kötü oynuyorduk. Dün biz 10 kişiyken bile gelmeye niyeti olmayan takıma karşı niye Cagne-Mohamed yapmadı acaba?
Orta sahadan adam eksiltirse, takımın yan pas istasyonu düşecekti. Onu görmeden olmaz şimdi. Taktik 1.

teknik taktik eleştiriyi geçtim çünkü kendisini savunanların 1 tane bile taktik teknik argümanları yok

daha başka şeyleri sormak lazım

mesela arda bu takıma neden transfer edildi ve beklenti neydi

bir kuruş futbol faydası oldu mu

arda hocanın elini öpmese ama hala çok iyi oyuncu olsa gelir miydi

yoksa o eli öptüğü için mi bir boka yaramasa da milyonları alıyor

şimdi aslolan galatasaray mı gerçekten
Arda turan muhtemelen Mehmet ağarın talimatıyla kabul edildi, gostermelik el öpme sahnesiyle taraftarında gazı alındı. Biat etti arda diyorlardı en son twitter da falan.

Böyle itici bi karakterin kaptanlık bandını takması benim zoruma gidiyor, midesizler kabullendi maalesef.

Ne kdr alıyor bilmiyorum, 1 milyon bile verilmemesi gerektigini biliyorum. Bu bitik herif icin baskanla tartisti medya önünde. Eminim yardımcı hoca olacak ve arkasindaki güç sayesinde teknik direktorlukte yapacak.

Hoca bildigini okuyor sozu aslinda Fatih Hoca icin soylenmis.

3 Senedir oyunculardan bagimsiz genel olarak takimin oyunu vasat . Avrupada hic bir varlik gostermiyoruz hatta rezil de oluyoruz.

Hocanin kotu ilk 11 ve mac icinde degisiklik tercihleri istikrarli bir sekilde devam eediyor.

Omer Bayram, Arda, Babel, Emre Kilinc, Akbaba israri devam ediyor.

Galatasarayin en buyuk sorunu hocadir malesef. Hocaya 3 sene kredi verdik. Degisen bisey yok.
2 Sampiyonluga ragmen ben memnun degilim cunku Galatasaray iyi oynayarak ligte ve ozellikle avrupada basarili olmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt