Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makas ya ahahaha

Makas len

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şimdi haftaya perşemde St. Johnstone bizi elese, sonra Konferans Ligi play offlarından da elensek Fatih Terim 1 ayda 3 farklı Uefa organizasyonundan elendik diye utanıp istifa eder mi acaba ?

Hoş yine istifa etmez bu sefer gelir 3 değil 5 sene müsaade edin bana, takım çok kötü der onu bahane eder

Gerçekten büyük filozof var ya,

Ayağımızdaki her topu geriye ve yana doğru atarak gol bulmaya çalışıyoruz, öyle her adamın kalkışabileceği bir iş değil

CC5CE52F-AC12-4D5D-8F7D-46702985DEB8.webp

:asd::asd::asd::asd:

Hala takımın başında olması ,koca camianın uğruna getirildiği hali gösterir.
Olmazdı olmadı olmayacak. Çünkü güç yozlaştırır, mutlak güç mutlaka yozlaştırır.

Performansına yakışır şekilde yollar ayrılmalı. Her hafta heyecanla beklenen Maçları izlerken kusasım geliyor, hem oyundan hem sinirden. Bu denli paranın döndüğü yerde, vefa mefa gibi içi boş söylemlerle başarısızlığa tahammül edilmez.Hiçbir büyük kulüp ya da yapı da tahammül etmez zaten. İsmi uğruna küçüktüldü kulüp. Mazeret her yanımıza yuva yaptı.

IMG_3662.webp
ben de bişey merak ediyorum hocam. Şu kareyi bu sene defalarca yaşadık. Bir olur iki olur hata deriz tamam. Bu takım neden her topu kaleciye kadar dönme mecburiyeti hissediyor? Evet hata Aytaç ve Muslerada ama şurada orta sahaya oynanması gerektiğini kaç yıldır anlatmıyorsan senin de suçun var hoca. Çok basit pozisyon ya her topu kaleciye döneceksek işimiz var. Ani presle kazanılan topu bile geriye oynuyoruz. O zaman neden ani pres yapıyoruz? Aynı hatayı defalarca yaptık ya hata diyemiyorum artık bu duruma. Sürekli tembel pas atar mı bi takım?

çok afedersiniz de birisi g.nden bir element uydurdu "takıma yeni gelen oyuncular süper oynuyor, 3-5 ay sonra terim idmanı yiyince çöp oluyorlar" diye, inanmak isteyen de inandı. sonra kötü sonuçlar gelince bi ben demiştim 31'i patlattılar oh mis, sonra uyudular.

adamın biri bir video paylaşmış, mustafa muhammed
2in ilk geldiği maç, bir anadolu takımı maçı sanırım, iyi pozisyon alıyor, havadan gelen topu göğsünde yumuşatıp, kanada açıyor. videonun devamında psv maçı (rakip cl takımı) onu da geçtim, iyi pozisyon alamıyor zamanlama hatalı çıkıyor tabi haliyle dağılıyor havada topu alamıyor.

demişler ki "işte MM FT idmanı yedikten sonra ne hale geldi". binlerce de rt ve beğeni almış. ulan hoca'yı en ağır şekilde eleştiriyoruz da, bu konu tam bir sıçmık.

taylan kaç yıldır bizim topçu, kerem roger schmidt idmanı mı yedi, keza luyi bile toparladı gibi, dün çiğ çiğ yedi adamları. marcao da öyle. ya da PVA EPL'den geldi ilk yarı dayanabildi? bunlar boş argumanlar. takımın kondüsyon ya da fizik kalitesinde sıkıntı yok. ondan ziyade hücumda yaratıcı oyuncumuz yok ve başta duran top olmak üzere (taç, korner, free kick vs vs) organizasyon zafiyetlerimiz var. (bu arada dün duran toplar ile de ilgili hep luyi üzerinden oynadık onda da bir şeyler çalışılmış gibi)

Ekli dosyayı görüntüle 133643 ben de bişey merak ediyorum hocam. Şu kareyi bu sene defalarca yaşadık. Bir olur iki olur hata deriz tamam. Bu takım neden her topu kaleciye kadar dönme mecburiyeti hissediyor? Evet hata Aytaç ve Muslerada ama şurada orta sahaya oynanması gerektiğini kaç yıldır anlatmıyorsan senin de suçun var hoca. Çok basit pozisyon ya her topu kaleciye döneceksek işimiz var. Ani presle kazanılan topu bile geriye oynuyoruz. O zaman neden ani pres yapıyoruz? Aynı hatayı defalarca yaptık ya hata diyemiyorum artık bu duruma. Sürekli tembel pas atar mı bi takım?
bu direkt oyuncu kalitesi ve özgüven ile alakalı bir şey hocam. lemina olsa, melo olsa, hadi onları dahi geçtim yahu, ndiaye bile olsa yılan gibi sağa devrilip dikine dikine rakip sahaya doğru yola çıkmıştı bile. bomboş ulan bomboş nası kaleciye dönersin 60 metreden.

Kaleciye geri pas atmayı yasakla. Bizim kadar kaleciye oynayan başka takım izlemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt