- 22 Ocak 2010
- 52.275
- 33.642
- 3.073
Makas ya ahahaha
Makas len
Makas len
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan da diriydi.Hocaya tek bir sorum var. Bunun cevabini cok merak ediyorum.
Dün sahada olan futbolcular arasinda en diri olanlari niye daha takima yeni katilan Boey, Berkan ve van Aanholt'tu?
Taylan da diriydi.

bu direkt oyuncu kalitesi ve özgüven ile alakalı bir şey hocam. lemina olsa, melo olsa, hadi onları dahi geçtim yahu, ndiaye bile olsa yılan gibi sağa devrilip dikine dikine rakip sahaya doğru yola çıkmıştı bile. bomboş ulan bomboş nası kaleciye dönersin 60 metreden.Ekli dosyayı görüntüle 133643 ben de bişey merak ediyorum hocam. Şu kareyi bu sene defalarca yaşadık. Bir olur iki olur hata deriz tamam. Bu takım neden her topu kaleciye kadar dönme mecburiyeti hissediyor? Evet hata Aytaç ve Muslerada ama şurada orta sahaya oynanması gerektiğini kaç yıldır anlatmıyorsan senin de suçun var hoca. Çok basit pozisyon ya her topu kaleciye döneceksek işimiz var. Ani presle kazanılan topu bile geriye oynuyoruz. O zaman neden ani pres yapıyoruz? Aynı hatayı defalarca yaptık ya hata diyemiyorum artık bu duruma. Sürekli tembel pas atar mı bi takım?

Anti Terim saflarına bekleriz.Saçma sapan değişikliklerle galibiyeti önlemiştir
Kırmızı kart da üstüne cila olmuştur
pva ve babel'i mutlaka çıkarması gerekiyorsa yerlerine taşdemir ve kılınç girmeliydi.