Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 futbolcuyu da kazanmaya çalış be adam, varsa yoksa transfer transfer millet 16 yaşında çocukla Avrupa maçına çıkıyor sen Mostafa formsuz transfer Taylan düştü transfer yerli kaleci transfer forvet transfer

Fatih Terim

01/2019 : Eren'i yollayin, Diagne'yi alin.

07/2020: Diagne'yi gonderin, Falcao'yu alin.

01/2021: Falcao ve Diagne'yi gönderin Mohamed'i alın

07/2021: Mohamed'i gonderin Halil'i alın

01/2022: ...
Gomis'in 1m euroluk zam talebine karşılık en az 40 milyonluk maliyet. Müthiş planlama. Zam haberide doğru mu bilmiyorum.

Bir defa torunu yasındaki çocukları basının onune atıp itibarsizlastirmasi çok kötü .
Bu takım gecen sene her maç gol yiyene dk65 olana kadar değişiklik görmedi bu sene Muhammed'i yada takımdaki iyi oyuncuları erkenden çıkarip maçı rakibe veriyor .
Pirlo ya katılmamak elde değil .?
Yok mu bir gazateci nzonzi ye sorsunlar neden gittin diye ????

Bay Ego.Gomis'i gönderdi yerine adam almak için harcadığı paralar ortada Şimdi de Mohammed'i gönderdi.Bir 30 milyon Euro da Mohammed'in yerine adam bulmak için harcar.🤬
Takıntılı işte resmen,

Babel 'e Akbaba 'ya gösterdiği desteğin yarısını Mostafa Mohamed 'e göndermedi sanki bana Diagne uçuyor kaçıyor da Mostafa Mohamed 'i gönderiyoruz 2 maçtır Diagne 'nin kaçırdığı gollerden 1 tanesini Mostafa kaçırsa hakkında neler denilirdi

simdi elindeki dandik kadroyla ocak ayina kadar ligde savas verecek ha?

2 haftaya kalmaz orayi isaret edip zaman ister yine

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Takıntılı işte resmen,

Babel 'e Akbaba 'ya gösterdiği desteğin yarısını Mostafa Mohamed 'e göndermedi sanki bana Diagne uçuyor kaçıyor da Mostafa Mohamed 'i gönderiyoruz 2 maçtır Diagne 'nin kaçırdığı gollerden 1 tanesini Mostafa kaçırsa hakkında neler denilirdi
Birtane kaçırdı basın toplantısında hedef gösterdi sonrada kızağa çekti adami.Neyse kendi de 1 aya kalmaz gider.

habire genç oyuncu alıyoruz da bunları kim geliştirecek. babel,akbabayı hala futbolcu sanıp yetenekli gençlere tercih eden kişi mi.

Halil oyunda faydali olur ondam eminim, ama skor yükünü kaldirmaz ve Diagne eski Saban haline dönerse, en gec Aralikta Ocak ayinda forvete hamle yapmaliyiz derse sasirmam.

GÜZEL ŞAHIM ÇOK YERLERDEN GÖRÜNÜR

Güzel Şahım çok yerlerden görünür,
Aslı nedir, niye verdin Bağdat'ı?
Şahım birdir, bin bir dona bürünür,

Eremedim ben bu sırrın aslına,
Yazık değil mi müminle, müslime?
Getirin Mervan'ı Bağdat üstüne,

Yok mu bunda erenlerin yardımı?
Ne çekersin bu cefanın derdini?
Yiğitlere ardır vermek yurdunu,
Ah Hünkar'ım, niye verdin Bağdat'ı?

Geldi Mervan hendekleri doldurdu,
Kırdı Hurmalığı aldı Bağdat'ı.
Çığrışıp geliyor yeşil ördeği,

Pir Sultan'ım der ki: Üçler, yediler,
Kırklar da bu demde hazır idiler.
Bağdat'ı, Basra'yı verdi dediler,

Pir Sultan Abdal

Derler ki Sultan Süleyman Bağdat'ı alınca Safevi yanlısı olan Pir, Safevi Şah'ına böyle seslenmiş.

Allah aşkına Hoca aslı nedir niye verdin MM'i ?!

feghouli'nin iyi oynadıgı bir mactan sonra 'demek ki onunla konusmamız gerekiyormus' demisti. mohammed'le niye konusmuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt