Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avukatı rezan ve belmas oldukça daha çok kulübü batırıp her sene 30 transfer yaptırmaya devam eder terim ben bıraktım demedikçe gitmez bırakmazda kendi hariç herkes suçlu sadece ulu terim suçsuz psikolojik sorunları var belli yada bunama

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gençlere bundan daha az inanan bir td daha yoktur. İstediği tüm transferler yapılmış olsa ve yabancı sınırı olmasa bir tane genç oynatmazdı. Oynattığı tüm gençleri zorunlukuktan oynatmış adamlar ilk maçında şov yapınca devam etmiştir. Kendisi tam bir veteran aşığıdır. Nihat, Tuncay Terim’in takımında olsa en 3-4 yıl daha oynarlardı.

Gençlere bundan daha az inanan bir td daha yoktur. İstediği tüm transferler yapılmış olsa ve yabancı sınırı olmasa bir tane genç oynatmazdı. Oynattığı tüm gençleri zorunlukuktan oynatmış adamlar ilk maçında şov yapınca devam etmiştir. Kendisi tam bir veteran aşığıdır. Nihat, Tuncay Terim’in takımında olsa en 3-4 yıl daha oynarlardı.

sadece genç oyuncu transfer etmemize de çok manyak bir açıklaman vardır diye tahmin ediyorum parapsikoloji kitapları tadında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt