Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sat satmasınada yav önce alternatifini getir bir, sustur milleti. Sen almaya gidince adam 3 alternatifi olmadan vermiyor işte. Valla bir bizde var böyle über planlama, ondan sonra son saniye ecel teri büklüm büklüm.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çıkıp diyecek ki Mohammed kendi istedi gönderdik yoksa kalmasını isterdik falan filan

Hem adamı küstür hem de kendini akla oh ne güzel dünya
Aynen reis, Mostafa bizim için çok değerliydi, gitmek istedi, makas çok açıldı satmak zorundaydık vs. vs. Diagne 'ye çok güveniyorum gibi açıklamaları duyoyor gibiyim şimdiden

Yine ne yaptın ettin kendi ayağımıza sıkmayı becerdin, madem Halil transferi henüz resmiyet kazanmadı ne diye Mostafa Mohamed'in gitmesine izin verirsin ki ?

Artık doya doya oynat Babel 'i ni de rahat et ...

İrfan da bizi istiyor bir halili istiyoruz iki, artık benim limitim doldu hocam size karşı.

tetteh, ahmed musa isteyen adama niye forvet alınsın ki? hoca seyrediyor koşuyor mu diye koşuyor tamam alınsın. yedlin' e olur veren hocanın istediği topçuların 90 dk maçını bile izlediğini düşünmüyorum. skills videolarını getiriyordur scoutlar önüne tamam diyordur. millette analiz yapıyor oyuncularla ilgili, taktikle ilgili hocanın kendisi yapmıyor o analizleri.

Son maçlarda bişey oynadığı yoktu Mustafa'nın. Vardır hocanın bir bildiği. Her daim destekçisiyiz

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadece genç oyuncu transfer etmemize de çok manyak bir açıklaman vardır diye tahmin ediyorum parapsikoloji kitapları tadında.
Adamın tdliği artık tedavülden kalkmış, 4 senedir takımın başında şimdi mi aklı başına geldi?! Rezil olduğumuz maçların son dk’larında altyapıdan oyuncu sokmaktan bir farkı yok.

Ulan Terim her seyine ragmen destekledim seni. Evlatcilik yaptin, ilk 11 secimlerin sikintiliydi, oyuncu degisikliklerin yanlisti...

Sene basindan beri ayni hatali golleri yedirdin. Avrupa'da farklar yedin ama destekledim.

Satacak bir o mu kaldi lan, Marcao'yu yollasaydin. Senin yuzunden mac bile izlemeyecem, sen gidene kadar destek yok.

Son maçlarda bişey oynadığı yoktu Mustafa'nın. Vardır hocanın bir bildiği. Her daim destekçisiyiz

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakis acisina bak ya.

O zaman Muslera da gitsin, Luyindama gecen sene neden gitmedi?

Omar'in oynadigi mi var?

Ya Omer Bayram?

Emre Akbaba ne oynuyor ki hala takimda?

Hocanin bir bok bildigi yok. Hoca kendi adamini tutuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt