Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 70.160
- 59.820
- 4.843
yaşlandı. yapamıyor,yetişemiyor,doğru düşünemiyor. boşa inat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
*tüy4yıldır 50 transfer yapılmasına rağmen leş futbol. Üzerine birde MM yi sat Diagne ve Sakatcao ile devam ette tam tüğ dik.
#EvlatlarınıDaAlGitFatihTerim
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen reis, Mostafa bizim için çok değerliydi, gitmek istedi, makas çok açıldı satmak zorundaydık vs. vs. Diagne 'ye çok güveniyorum gibi açıklamaları duyoyor gibiyim şimdidenÇıkıp diyecek ki Mohammed kendi istedi gönderdik yoksa kalmasını isterdik falan filan
Hem adamı küstür hem de kendini akla oh ne güzel dünya
herkes bi drogba burak yılmaza sakip olmak ister. ocak-temmuz bidaha ocak-temmuzAynen reis, Mostafa bizim için çok değerliydi, gitmek istedi, makas çok açıldı satmak zorundaydık vs. vs. Diagne 'ye çok güveniyorum gibi açıklamaları duyoyor gibiyim şimdiden
Adamın tdliği artık tedavülden kalkmış, 4 senedir takımın başında şimdi mi aklı başına geldi?! Rezil olduğumuz maçların son dk’larında altyapıdan oyuncu sokmaktan bir farkı yok.sadece genç oyuncu transfer etmemize de çok manyak bir açıklaman vardır diye tahmin ediyorum parapsikoloji kitapları tadında.
Bakis acisina bak ya.Son maçlarda bişey oynadığı yoktu Mustafa'nın. Vardır hocanın bir bildiği. Her daim destekçisiyiz
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi