Tutarsiz bir yorum bu. Bir de "bizim efsanemiz denilen adam" demis. Aynen oyle efsanedir. Sen kabul et ya da etme. Gel sen Semol Gunes'i 2002'de yazilanlarla kiyasla. Buyuk bir kesim tarafindan finale cikamama sebebi olarak gosteriliyordu. Iyi getirir ancak finallerin ismi degildir Senol. Ayrica, bu ulkeye ilkleri yasatmis bir isimdir Fatih Terim. Milli Takim tarihine biraz acip baksaydin keske bu talihsiz yorumu yapmadan once. Senol hocayi severiz ancak vizyonu "yabanci siniri" olan adam icin "ben kalan islere bakarim, golge dusurmez" diyen tipler iyi okusun, bir profesyonelin ufkunu anlamak icin bu bile tek basina yeterli input. Bugun, bu cocuklarin Avrupa'nin bas ve baslati lig/takimlarinda oynama sebebi kim lutfen bir dusun bakalim ? Ve kim simde o sebebi sil bastan degistirmek istiyor ? Ya, benim esim, cok takip etmez, o bile bana bunu yorumladi (ben tabi mac sirasinda diyorum iste su Milan'da, su Liverpool'da vs..) "ee zaten iyi liglerde oynuyorlarmis bisde oynasalar boyle kazanamazdik". Siz, 30 yas ustune hicbir insana bunu anlatamazsiniz, neyse, donelim yabanci sinirina, les gibi oyunculara dunyalari verelim en olmazi Almanci genclere cokelim yine, yeniden.