- 23 Temmuz 2011
- 75.722
- 51.209
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anca izle zaten at kafası
Gereksiz bir tartışma dönüyor yaw. Iki tarafada gerekli saygı gösterilip mevzu kapatılabilir. Ama sağ sola sol sağa vuruyor.anca izle zaten at kafası
4 müGereksiz bir tartışma dönüyor yaw. Iki tarafada gerekli saygı gösterilip mevzu kapatılabilir. Ama sağ sola sol sağa vuruyor.
2000 jenerasyonunda yabancı sınırı sayısı kaçtı knk
Milli takim kaybetsin de gidip rahat rahat senora söveyim diyen kafa neyse, milli takim kazaninca bu basliga gelen kafa da o.
Dün gece erinmedim euro 20 eleme mac basliklarina baktim. Aynı adamlar hiç şaşmaz her mac bal sans vs diye diye alinan maçlari onemsememisler. Ve yine Ayni adamlar uluslar ligi maclarinda da sövmusler. Ki gereksiz maclardi.
Hersey karşılıklı bunu sende biliyorsun. Adam hollanda norvec maclarından 6 puanla cikmis. Gidip basligina serefsiz yazinca, terim basligina da yansimasi oluyor. Ha sen senor serefsizdir dogru bi soylemdir diyorsan onu da ayrica konuşuruz. Saha disina girersek cikamayiz cunku. Bir tane de karakter zaafı göstermeyen adam bulamayiz.
Yabancı sınırı mevzusunda soylemleri bence de yanlış. Ben olsam komple serbest bırakırım. Ama adamin fikri bu yönde. Birilerinin soylettigini de dusunmuyorum. Bjknin basinda da yabancı sayısı fazla demisti diye hatirliyorum ben.
Eğer FT vs ŞG karşılaştırmasını bozacak bir kupa varsa uefa kupasıdır. Lig şampiyonlukları, dünya kupası, avrupa kupası başarıları tartışmaya açık. Ama uefa kupası çok eskilerde kaldı. O dönemin performansları bugünün kıstası değil.Cok sacma bir tartisma
Ikisi de basarili
Ama hangisinin kazandigi basarilar daha fazla tabiki Fatih Terim
Ayni yasta olmalarina ragmen basari olarak arada ucurum var,birinin 8 lig sampiyonlugu var digerinin 2
Kim ne derse desin bu is basariya bakar Bu yuzden Fatih hoca önde
Kariyerlerinin geneline degil de Son 5 yila bakacak olursak ozaman bir esitlik söz konusu Ama senol gunes’in milli takim da yaptiklari onu bir adim öne cikarir
Ama genel anlamda Fatih hoca tartismasiz daha basarili bir teknik direktor
Elit bir takım çıkabiliyor ortaya. Devamı neden gelmedi. Yani bende diyorum yabancı komple serbest olsun. Yerlilere fazla.maaş gömmeyelim. Bunu gören yerli gençlerde avrupaya açılsın. Oranın disiplini, oranın antrenmanını yesin.
Şenol hocam ins dünya kupasini alırsa tartışma biter mi renkdasEğer FT vs ŞG karşılaştırmasını bozacak bir kupa varsa uefa kupasıdır. Lig şampiyonlukları, dünya kupası, avrupa kupası başarıları tartışmaya açık. Ama uefa kupası çok eskilerde kaldı. O dönemin performansları bugünün kıstası değil.
Ben şenol Güneşin de hep böyle gideceğini zannetmiyorum. Karadağ yenilgisi sürpriz olmaz. Hollanda ve Norveç’i oyun kurarak yenmedik. Uzaktan isabetli şutlarla fişi çektik. Artık Türkiye’yi ciddiye alıp şut çektirmemeye bakacaklar. Birde bakmışın 3. olmuşuz.
Yabancı diye gidip PL maaşları alan adamlara yanlarsan normalElit bir takım çıkabiliyor ortaya. Devamı neden gelmedi. Yani bende diyorum yabancı komple serbest olsun. Yerlilere fazla.maaş gömmeyelim. Bunu gören yerli gençlerde avrupaya açılsın. Oranın disiplini, oranın antrenmanını yesin.
Bu karar devam ederken iceriyi de disiplin altına almamız lzm bizim. Antrenman metotlarında degisim, disiplinli iş ahlakı olan oyuncular cıkması icin uygun ortamı saglamamız lzmdı.
Yabancıyı serbest bıraktık, yerlilere vermedik eskisi gibi milyonlar ama bu defada yabancilara gömdük ve gömüyoruz. Turk futbolunda kasası artıda olan kac kulup var.
Ayni yasta olmalarina ragmen basari olarak arada ucurum var,birinin 8 lig sampiyonlugu var digerinin 2
Kim ne derse desin bu is basariya bakar Bu yuzden Fatih hoca önde
Kariyerlerinin geneline degil de Son 5 yila bakacak olursak ozaman bir esitlik söz konusu Ama senol gunes’in milli takim da yaptiklari onu bir adim öne cikarir
Ama genel anlamda Fatih hoca tartismasiz daha basarili bir teknik direktor
Söylemek istediğim Ft’nin 8 şampiyonluğu Şg’den iyi hoca olduğunu göstermez. Bjk ve Ts gibi küçük takımlarda adamın 8 şampiyonluk almasını beklemiyorlardır herhalde.Şenol hocam ins dünya kupasini alırsa tartışma biter mi renkdas
O dönem performansı hakkında yorum yapmıyorum ama ne olursa olsun bazılarının hayal bile edemeyeceği ortamlar.
Ekli dosyayı görüntüle 118929
kitabı okumadım ama bu adam kendini gerçekten zeki sanıyor galiba