- 19 Temmuz 2009
- 9.267
- 1.498
- 1.918
Bu saatten sonra istifa etmesi de birşeyi değiştirmez. Ne yapılacaksa sene sonu yapılır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Secimden önce kurtulmamız lazim yoksa gelecek sezon da çöp olacak.Bu saatten sonra istifa etmesi de birşeyi değiştirmez. Ne yapılacaksa sene sonu yapılır.
Taraftarın büyük kısmı istifa demez. Hoca bir istifa sinyali versin sosyal medya yalakaları istifa etmesin diye sabaha kadar çalışır. Stadyumda zaten taraftar yok. Mümkün değil yani istifa etmesi. Seneye de devam, alıştırın bence kendinizi.O çok güvendiği GS taraftarı bir kere istifa desin görürüm ben onun gururunu
Bu adamı biz bu kadar büyüttük
İndirecek olan da biziz
Sene sonu kendisi bırakacak büyük ihtimalle.Secimden önce kurtulmamız lazim yoksa gelecek sezon da çöp olacak.
Yeni sezonda hoca devam ederse hatayin zencilerine sulanacak.Secimden önce kurtulmamız lazim yoksa gelecek sezon da çöp olacak.
katılmıyorum. istifa sesleri 3 hafta önce başlamıştı ali sami yen'de. gs taraftarı sevmez böyle işleri. 2 sene üst üste ilk 3e giremeyeceksin belki de.Taraftarın büyük kısmı istifa demez. Hoca bir istifa sinyali versin sosyal medya yalakaları istifa etmesin diye sabaha kadar çalışır. Stadyumda zaten taraftar yok. Mümkün değil yani istifa etmesi. Seneye de devam, alıştırın bence kendinizi.
Bırakmaz. Bu adamın kafası gitmiş. Kendisinde zerre kusur görmüyordur ve takimi düzelteceğim diyip kovulana kadar ağzımıza eder. Hele burak elmas falan gelirse eyvah eyvah. Maddi olarak da biteriz.Sene sonu kendisi bırakacak büyük ihtimalle.
Tam tersini düşünüyorumBu saatten sonra istifa etmesi de birşeyi değiştirmez. Ne yapılacaksa sene sonu yapılır.
Bu ozorn size stoperde gedson ve seneri tercih ettirecek kadar bile boktan bir topcuysa bu herifi niye besliyorsunuz? Sunu sorabilecek muhabirin elini öperim.Gençleri oynatıyorum ayağına ozornafor u almadı halili aldı ki eleştirmesinler çok akıllı hoca
Tam tersi bir durum söz konusu yalnızTaraftarın büyük kısmı istifa demez. Hoca bir istifa sinyali versin sosyal medya yalakaları istifa etmesin diye sabaha kadar çalışır. Stadyumda zaten taraftar yok. Mümkün değil yani istifa etmesi. Seneye de devam, alıştırın bence kendinizi.