Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.901
- 28.132
- 1.933
Terim TR kupasi arti ligde 2.olarak biterseydi bu sezonu yada onceki sezonu, buraya gelip yine "istifa" derlerdiBakin ben Terimci degilim, basa basa soyluyorum, saygi ve sevgi duymak ayri, klup ustu gorup fanatizm yapmak ayri ancak gercekler orada, sana logona yildiz olarak geliyor. Bana ne ikincilikten, sampiyonsuz alinmis TR kupasindan (bir cogunuz teneke der buna hani).. Eee kardesim gel bir de Terim'in aldigini yaz. Bazen inanilmaz sacma yorumlar goruyorum. Hoca suan kotu ve basarisi evet, ama abartmayin yaf. Eldeki kadro da les bu arada.
evet kendimi de tekzip edeyim çünkü adam 6 numara için oyuncu isterken ankaragücü deplasmanında ''berat bizde hocam canını sıkma'' deyip ertesi gün trabzon'da haberini okutan, yusuf'u isteyip başak'a kaptıran yönetim de var. ben sanki 6 numara almadığı için hiç istememiş gibi acele yorum yaptım ama her yerde gördüğümüz, kaybını öğrendiğimiz 2 adamdı bunlar da. şu an başımızda muazzam ötesi bir yönetim var ama hocaya yaşattıkları ufak bir mağduriyet olarak bunu da dile getirmeliyiz.