Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim TR kupasi arti ligde 2.olarak biterseydi bu sezonu yada onceki sezonu, buraya gelip yine "istifa" derlerdi :) Bakin ben Terimci degilim, basa basa soyluyorum, saygi ve sevgi duymak ayri, klup ustu gorup fanatizm yapmak ayri ancak gercekler orada, sana logona yildiz olarak geliyor. Bana ne ikincilikten, sampiyonsuz alinmis TR kupasindan (bir cogunuz teneke der buna hani).. Eee kardesim gel bir de Terim'in aldigini yaz. Bazen inanilmaz sacma yorumlar goruyorum. Hoca suan kotu ve basarisi evet, ama abartmayin yaf. Eldeki kadro da les bu arada.

evet kendimi de tekzip edeyim çünkü adam 6 numara için oyuncu isterken ankaragücü deplasmanında ''berat bizde hocam canını sıkma'' deyip ertesi gün trabzon'da haberini okutan, yusuf'u isteyip başak'a kaptıran yönetim de var. ben sanki 6 numara almadığı için hiç istememiş gibi acele yorum yaptım ama her yerde gördüğümüz, kaybını öğrendiğimiz 2 adamdı bunlar da. şu an başımızda muazzam ötesi bir yönetim var ama hocaya yaşattıkları ufak bir mağduriyet olarak bunu da dile getirmeliyiz.

evet kendimi de tekzip edeyim çünkü adam 6 numara için oyuncu isterken ankaragücü deplasmanında ''berat bizde hocam canını sıkma'' deyip ertesi gün trabzon'da haberini okutan, yusuf'u isteyip başak'a kaptıran yönetim de var. ben sanki 6 numara almadığı için hiç istememiş gibi acele yorum yaptım ama her yerde gördüğümüz, kaybını öğrendiğimiz 2 adamdı bunlar da. şu an başımızda muazzam ötesi bir yönetim var ama hocaya yaşattıkları ufak bir mağduriyet olarak bunu da dile getirmeliyiz.

Adami CL'ye Eren tek forvet olarak gonderdiler. Stoper'de alternatif yoktu. Bunlari yazinca sovenist yada Xci oluyoruz. Abi unutuyorsunuz. Haa bu arada bugunlere sebep olan da onceki birkac yonetimdir Aysal dahil buna. Belhanda gibi bir ortalama topcuya 28m euro baglamislar, Feghouli hele.. Boyle olunca UEFA tepene biner, transfer yapamaz, forvetinde Eren, ortasahanda kiralik umursamaz adamlarla oynarsin, yazin 10 gider 8 gelir hoop bastan bir daha... Haa hocada hatali cok net ama her insanin bir yogurt yiyisi var. Kimisi stabil bir kadro ister kimisi alir hemen verimi, bu konuda anlarim ama bazi gerceklerde orada, Bagdat'a gitmeye gerek yok.

Önceliğimiz GS olmalı

Seneye Terim ile başlarsak bu seneden hiçbir farkı OL-MA-YA-CAK

Bilakis yaptırdığı iğrenç transferler ile daha da batak bir duruma gideceğiz

Hemen derhal şimdi istifa etmeli

etmiyorsa da o zaman kusura bakmasın ama KO-VUL-MA-LI

Bu kadar basit

Burada futbolu Terimin çeyreği kadar bilen kimse yoktur ama görülen sonuca göre yorum yapılabilir. Terimin sistemi yok ve tamamen doğaçlama şekilde kadro ve sistem çıkarıyor bu bariz bence. Terimin en başarılı olduğu ve iyi top oynattığı dönem ilk Uefa kupası dönemi ve 3.döneminin ilk senesi Elmanderli- Ujfalusili- Melolu kadro. İki kadronunda ortak özelliği önde presi çok iyi uygulayabilmeleriydi. Hoca dinç oyunculara bi de motivasyon edebilme özelliğini ekleyince bu takımlar tabanca gibi top oynadı. Aysal döneminin 2.senesinde de yine başarılı olduk ama futbol olarak baya dağınıktık, sonuç alıyorduk bir şekilde CL'de bile ama burada baya eleştiriyorduk, şimdi Terimin bu son dönemide yine aynı hikayeye benziyor. Terim pas yapabilen oyuncuları takıma doldurarak kendince bir sistem oturtmaya çalışıyor ama yapamadığı ve takımı komik duruma düşürdüğü çok bariz. Terimin başarılı olduğu tek senaryo belli, tempolu ve dinç oyuncuları takıma dolduracağız araya denk getirebilirsek Sneijder veya Hagi gibi bir star atacağız Terimde motivasyon özelliğiyle zaten fizik olarak dinç olan oyunculara deli gibi pres yaptırarak rakibi boğacak. Bence kalmamalı ama kalacaksa takımın yarısını temizlememiz lazım.

bence ft'den bağımsız olarak enerjik oyun bizim kimliğimiz olmalı. zaten taraftar da her daim bunu talep ediyor. ama bayık herifleri takıma doldurarak asla başaramayız bunu.

hoca kalsa da kalmasa da takımda çok eksik var.
kiralıklar gidince sol bek, orta saha, sağ kanat boş kalacak.

yönetimin kim olacağı belli değilken bu kadar hamleyi nasıl yapacağız bilmiyorum ama düzgün işler yapmamız lazım. hayırlısı

Son düzenleme:
Bu ülkenin en büyük sorunlarından biri biatcilik..Bugün ülkenin bu durumda olmasının en önemli nedenlerinden biri bu...Millete kizariz neden bu siyasetçiye biat ediyorsun her dediğini onayliyorsun görmüyor musun deriz ama kendimiz futbol gibi daha önemsiz bir alanda aşırı sevgiden biat etmeyi ihmal etmeyiz..

Bir insan işini iyi yapıyorsa iyi derim..Ki Terim kulubun yaşayan efsanesidir..96-00 arası dönem 2011-13 arası dönem ve en son kazandığı 2 şampiyonluk.. Bu dönemlerin hepsinde gelmeden krizdeydik ve gelip bizi ipten aldı...

Ama şu anda da başarısız ve dağılmış durumda.. Evet hakem hataları var evet yönetim yetersiz ama son 1 ayda ve en olmayacak zamanda sahada dökülen bir takım var...Daha kötüsü boşvermiş bir takım.. Ve bu 2 senedir oluyor.. Geçen sezon pandemi falan dedik ama geçen sezon pandemi dönüşü bizim kadar salan başka bir takım da yoktu...

Terim 2 sezondur net başarısız.. .Daha kötüsü gelecek için hiç umut veren bir takım yok sahada.. Takımda tamamen genç oyuncular oynar biz de sabredelim deriz öyle birşey de yok..Genç oyuncular çok zor da kalınca oynatılıyor isimli oyuncular dönünce her türlü formayı alıyor..

Daha yazılacak saha içi çok sıkıntı var..Seneye Terim ile devam edilirse çok daha büyük saha içi sıkıntılar olacak bence..2 senelik başarısızlığın verdiği panik üstüne taraftarın artık dolma noktasına gelmesi derken daha üzücü tablolar olabilir..

Inşallah kalan 9 haftada bir mucize olur da şampiyon oluruz ve dediklerimin tam tersi olur buna en çok ben sevinirim ama maalesef zor görünüyor..

Neyse son yorum olsun bu cevap hakki gelmedikce, genele hitaben yaziyorum. Kovalim hocayi beyler rezil edelim hatta nede olsa hep zarar hep zarar, sonra yonetim yenilenmesi ve degisikligi, ondan sonra 2-3 ay bosluk, sonra Klopp vari bir isim falan, en olmadi Okan'i getirirler o da zaten isinlanarak gelir, 30m Euro'da butce verirler ne de olsa para cok bizde, ohh hemen o sene ligi domine eder CL'de ceyrek atariz. Ne de olsa, yanilmiyorsam, sattigin kadar al falan olayi da bitiyor. Bir tur daha somursunler klubu cilekle muzla. Ondan sonra gor eyle cumbusu.

Biz ne diyoruz ? Siz ne anliyorsunuz. Terim gitse ne olur kalsa ne olur. Hangi yonetici adayi cikip dogru duzgun bir plan/proje acikladi soruyorum ? Bak eldeki bu iste, maddi hadi diyelim sportif basari oldukca kotu, Terim'e ragmen (ego savas kavga falan). Cok ciddiyim Adem ile forvet oynuyor, ligde 8-11 arasi takiliyor olurduk bak. Adam cikip "yeter lan" demedigi kaldi siz gormek istemesenizde. Zaten hoca gitmeli bu saatten sonra, haliyle basarisiz da oldu. Gelsin yeni maceralar.

Son düzenleme:
hocam şu kadroya bu kadar leş top oynatmayı ancak sen becerebilirdin bunu da başardın tebrikler. Emin olun süper ligin performans açısından şu anda en verimsiz hocasıyla karşı karşıyayız. Geçmişine, ismine ve bize yaşattığın güzel günlere saygım var ama şu an yaptığın şey teknik direktörlük değil hocam. Aklımızda hep güzel hatıralarla kal nolur ve bırak git artık bu iş sana göre değil.

hocam şu kadroya bu kadar leş top oynatmayı ancak sen becerebilirdin bunu da başardın tebrikler. Emin olun süper ligin performans açısından şu anda en verimsiz hocasıyla karşı karşıyayız. Geçmişine, ismine ve bize yaşattığın güzel günlere saygım var ama şu an yaptığın şey teknik direktörlük değil hocam. Aklımızda hep güzel hatıralarla kal nolur ve bırak git artık bu iş sana göre değil.
Son 5 macta 1 galibiyet
Iddia ediyorum bu forumdan herhangi bir renktasimiz sadece oyunculara gaz verip temel taktikleri verip tahtaya kadro yazsa son 5 macin en az 3ünü kazanmistik, 1ini de berabere bitirirdik

Ortalık biraz durulunca trolleri yine piyasaya çıkmış savunmaya.

Bu seferde hocanın elindeki kadro kadro mu diye bahane üretmeye başlamışlar

60 milyon Euro'luk kadro kadro sayılmaz sizde haklısınız.
Sergen'in elindeki uzay takımı, hoca da olsaydı sene başı UEFA elemesinde turu öyle bir geçerdi ki direk takımı CL gruplarına sokardi!!!

Ulan boş boş konuşup insanı zıvanadan çıkarmayın.

Hocaya kalsa irfan'a 10 m€ mensah'a 5 m€ verdierecekti ve hala aynı poktan oyunu oynatmaya devam edecekti.

Aynen böyle devam hocam, yakın zaman da bir daha florya'nin kapısından içeriye adımını atacak yüzün kalmayacak.
Efsane değil KESTANE olarak anacak herkes seni.

İşte o zaman ebediyen kurtulmuş olacağız çağ dışı futbol bilginden.

Ortalık biraz durulunca trolleri yine piyasaya çıkmış savunmaya.

Bu seferde hocanın elindeki kadro kadro mu diye bahane üretmeye başlamışlar

60 milyon Euro'luk kadro kadro sayılmaz sizde haklısınız.
Sergen'in elindeki uzay takımı, hoca da olsaydı sene başı UEFA elemesinde turu öyle bir geçerdi ki direk takımı CL gruplarına sokardi!!!

Ulan boş boş konuşup insanı zıvanadan çıkarmayın.

Hocaya kalsa irfan'a 10 m€ mensah'a 5 m€ verdierecekti ve hala aynı poktan oyunu oynatmaya devam edecekti.

Aynen böyle devam hocam, yakın zaman da bir daha florya'nin kapısından içeriye adımını atacak yüzün kalmayacak.
Efsane değil KESTANE olarak anacak herkes seni.

İşte o zaman ebediyen kurtulmuş olacağız çağ dışı futbol bilginden.
bitmiyor davadaşım bitmiyor bu Terimcilik , Konya 4 atti Rize evimizde 4 atti Hatay 3-0 yendi ama Terimin halen sucu yok bunlara gore

Daha kendi kadrosunu kuracak hele bir kursun siz o zaman görün.
Ülkenin durumuya aynı ver yetiyi göreceksin bak, al topcuyu ne olacak bak.
Ne olacak ? İshal bir sıçış sürecine gireceğiz
faizle mücadeleyi göreceksiniz yav verin yetkiyi, gerisini merak etmeyin diyen adamla benzer kitlesi var gibi

gedson ve etebo süper yetenekleri sayesinde şampiyonluğu verdi. şu 2 çöpü sürekli oynatan hocanın bırak t.direktörlüğünü aklından bile şüphe ederim

20191207_121617.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt