Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin kendine gore bir bakis acisi var. Herkes istedigini saygi cercevesinde yazabilir. Herkes istedigi kisileri elestirebilir. Burada bir sorun yok ama sizin ne haddinize kendisini destekleyenler uyelere troller, biatcilar veya terimsporlular demek? Sen elestirince hocayi destekleyenler size salliyor mu? Diyelim ki ben Terim’in kalmasini istiyorum, biatci mi oluyorum? Argumanlari yazarsam terimsporlu mu oluyorum?

Istediginizi yazin ama saygili olun. Isim isterseniz hepinizi tek tek alintilarim.
Tesekkurler, katiliyor ve destekliyorum.

Benim de yönetim(ler)den umudum yok. 4 sezonda 2 şampiyonluk yazıyor. Daha kötüsü olmaz demek fazla iddialı. İçimiz soğusun hadi gönderelim. Antrenmanda kovalım hatta tekrar. Sonrası? Bir plan, program var mı? Sırf değişiklik olsun diye mi yapacağız bunu? Bu daha mantıksız geliyor bana.

Planımız ekibimizi Okan Hocamın ellerine teslim edip arkamıza yaslanip futbol show izlemek.

muslera ve marcao disinda "ben karagümrük macinda kesin 11 baslayacagim" diyen futbolcu yoktur muhtemelen.
hal böyle olunca oyuncular hocanın söylediklerine her hafta daha az inanıyor. taktik konuşmaları, motivasyon konuşmaları tamamen boşa gidiyor. normal bir durum. onlar da insan neticede.

Planımız ekibimizi Okan Hocamın ellerine teslim edip arkamıza yaslanip futbol show izlemek.

Karşı fikir sunana saygım var. En azından hoca adı veriyorsun sen. Kovulsun da ne olursa olsun diyen de var. :D Okan'ı ben çok tutmuyorum. Ama yönetici olsam ve takımın başına getirsem 2-3 sezon dokunulmazlık veririm. Kim gelirse gelsin buna ihtiyacı olacak çünkü. O kararlılıkta bir yönetim görmedim ben aklımın erdiği zaman içinde.

Eger oyuncular skora isyan etmiyorsa, eger takimin bir oyun plani yoksa, eger butun takim kotu oynuyorsa o zaman hoca once bir aynaya bakacak. Takimda oyuncularin hic biri konsantre degiller. Oyuncularin kendi oynadiklari oyundan keyif almadiklarina eminim. Sivas macinda Linnes ve Donk’a salladik. Rize macinda Saracchi, Luyindama, Marcao ve Kilinc’a salladik. Oyuncularin hepsi mi kotu? Ilk geldiklerinde attiklari gollerin yaninda iyi performans sergileyen Mostafa ve Onyekuru’da bir dusus var. Ogulcan neden cezalandirildi? Kendisini cezalandirarak elimize ne gecti? 8 de 8 yapan takim nasil bu duruma geldi?

Sen rakibin yedek kulubesini birak, hakemleri birak, kendi oyununa odaklan. Ankaragucu, Sivas, Rize ve Hatay maclarinda puan kayiplarini gectim, oynanan oyun utanc verici.

Baştan sona kadar plansızlık, çaresizlik var. Bir kez daha üstüne basarak söylemek istiyorum, hiç bir zaman Terim Hocama saygısızlık yapmak istemem ama doğruları söylemekten de kaçınmam. Bu seneki transferlerden hangisi geldiğinden şu an daha iyi durumda? Bir tane futbolcu gösterin susarım.

Onyekuru halı saha antrenmanı ile geldi fırtına gibi esti söndü.

Mostapha Mohamed Mısır liginden geldi, esti gürledi bitti.

Gedson geldiği gibi aynı. Sıfır gelişme var.

Oğulcan Gedson gibi sıfır gelişme

Emre uzaklardan doksana takardı, Cocuk gibi vurmaya başladı.

Bunun daha Halili var, Etobosu var.

Kerem az biraz kıpırdar gibi oldu, Hocamiz hop otur bakim Yanima dedi.

Benim anlatmak istediğim bu, nereye kadar böyle devam?

Eger oyuncular skora isyan etmiyorsa, eger takimin bir oyun plani yoksa, eger butun takim kotu oynuyorsa o zaman hoca once bir aynaya bakacak. Takimda oyuncularin hic biri konsantre degiller. Oyuncularin kendi oynadiklari oyundan keyif almadiklarina eminim. Sivas macinda Linnes ve Donk’a salladik. Rize macinda Saracchi, Luyindama, Marcao ve Kilinc’a salladik. Oyuncularin hepsi mi kotu? Ilk geldiklerinde attiklari gollerin yaninda iyi performans sergileyen Mostafa ve Onyekuru’da bir dusus var. Ogulcan neden cezalandirildi? Kendisini cezalandirarak elimize ne gecti? 8 de 8 yapan takim nasil bu duruma geldi?

Sen rakibin yedek kulubesini birak, hakemleri birak, kendi oyununa odaklan. Ankaragucu, Sivas, Rize ve Hatay maclarinda puan kayiplarini gectim, oynanan oyun utanc verici.
+ Alanya maçı. Sonuç olarak kazandık ama resmen ezildik o maç çok aciz duruma düştük.

terime bugün sallayan 2 3 k post girilmiştir bir biatçının ters düştüğünü görmedim ben ama savunan olunca hemen eleştiriliyor AYIP
Kardeşim siz üstünüze neden alınıyorsunuz. 2-3 kişi var burada savunacağız diye yırtınan ve konuyu abartan bu söylenenler onlara. Yoksa tabi ki herkes istediği gibi ifadesini söyleyecek.

Erzurum macini hatirlayin yaw. Adamlar becerikli olsa 2 - 0 iken 3 - 2 kazanacaklardi. Burada yazdik, Sivas filan daha iyi, onlar kacirmaz dedik. Gercekten cok kotu oynuyorduk. Simdi kotu futbolun ustune moralsizlik - guvensizlik eklenince 4. olursak şukredelim

Ligi 4. bitirecektir. Umarim istifaya zorlanmasi icin bu yeterli olur. Kendisi ve taraftarlarina kalsa yonetimi kovup yoluna devam eder. Terim ile devam etme zihniyetine sahip bir yonetim secilirse bittik. M. Cengiz belki Terim'in opsiyonunu kullanmaz. Yonetim adaylarindan ilk beklentim bu. Ft ile devam edelim diyen adaylarin vadettikleri hicbir seyin degeri yok benim icin.

Şimdi ben kendisine karşıtlardanım ama sportif başarısızlık sebebiyle. Lakin yine de hakkını yedirmedim, yedirmem de. Burada da başka platformlarda da. Eleştirdiğim kadar çok kez de tarafında oldum. Geçmiş başarılarını tekrar tekrar diyorum şu anki durum silmez ama bugün tarafımızdan eleştirilmesi de bizi kaba tabirle nankör ya da kıymet bilmez yapmaz. Kimsenin fikrine kendi adıma müdahil olmam lakin ortada övülecek bir durum da göremiyorum. Sıkıntı da bu...

Aklıma demin bir maç geldi. Feci kritikti. Hepiniz de deyince belki hak vereceksiniz.
Fenerbahçe maçı. Süper Finalde. 1-2 kaybettiğimiz hani. Nasıl da kritik, şampiyonluk için de önemli bir maçtı.
Kaybettik, iş tehlikeye girdi ve deplasmana gideceğiz. Üstelik son maçınız...Düzen yine bundan hallice.
Ama inanır mısınız, o yenilgi içimi hiç çürütmedi. Umudumu yitirmedim ve en önemlisi, biz buradan vermeyiz diyordum. Hiç heyecan bile yapmadım. Ki yapım gereği çok paniğimdir, sabırsızımdır, zaten panik ataklıydım da. Ama yani öyle eminlik. Hatta sene başından beri emindim. Ama o maç daha bir. Takım çünkü bana göre efsane bir performansla maç çıkarmıştı. Yenilmemiz resmen kaderin cilvesi gibiydi. Yani tekrar turu Kadıköy'de atalım istiyordu...İşte o gün üzüldüğüm tek şey, o oyunun hakkının o skor olmamasıydı ama geri kalanı bana hep gurur ve umut vermişti...Ve işte o takım benim için kaybederken bile kazanan Galatasaray idi. Bir diğeri de 3-2lik Real maçıdır...

Bugüne dönüyorum, öyle bir şey mi var da biz kaçırıyoruz da, durduk yere mi yeriyoruz, çok mu acımasısız acaba diyorum.
Ama hayır yani...Böyle Galatasaray yoktu ki. Uzun zamandır yok hatta. Ben en son futbol zevkine bu yılda yani 2012de doydum.
O da fb maçından sonra çıkışa geçtiğimiz 14. haftasından itibaren. Sonrasında inanın hep bir düşüş vardı. Terimli, Terimsiz...

O zaman o hocalar da eleştirildi. Bunlar doğal şeyler. Galatasaray başarısızlığı affetmeyen bir kulüp. Bu sebeple de diğer kulüplerin önünde. Başarısının en büyük sırrı aslında bu, gerçeklerle yüzleşmesi...Sadece ağır hakaretleri doğru bulmuyorum. Onun harici eleştirilen şey kişiliğinden ziyade teknik taktik kısmıdır. En azından ben bu konudan mustaribim.

Kesinlikle izleyin. Demek Terim herzaman böyleymiş.

Sabana bak hele Sabana. Ulkeyi beraber satip yerken basbakanimiz reisimiz ordunun yarisini ergenekon balyoz uydurmalari Ile iceri tik sak sakla sonra tukaka olunca turkiye de fasizm var ulke elden gitti de.

Hayirdir Saban? 10 sene once Reis ayni Reisken aklin neredeyse? Isine mi geliyor du yoksa fasizm?

Yeni yönetimin adaylarin akli varsa zaten simdiden td adayi arar, galatasaray saha cikti an rakip takimi oyunuyla ,sistemiyle, oyuncularin gücüyle , parcaliyan bir takim gormek istiyorum artik, varsin bu sekilde puan kaybedelim ama en azindan ne futbol oynadik öyle be diye sevinelim.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kredin bitti hoca bundan sonrası, ismine ve geçmişine zarar verir

seneye emekli ol ve kalan hayatını mutlu huzurlu bir şekilde ailenle geçir

Arada bir idmanları ziyaret edersin ayak tenisi falan oynarsın kulüple tek ilişiğin bu olmalı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt