- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tesekkurler, katiliyor ve destekliyorum.Herkesin kendine gore bir bakis acisi var. Herkes istedigini saygi cercevesinde yazabilir. Herkes istedigi kisileri elestirebilir. Burada bir sorun yok ama sizin ne haddinize kendisini destekleyenler uyelere troller, biatcilar veya terimsporlular demek? Sen elestirince hocayi destekleyenler size salliyor mu? Diyelim ki ben Terim’in kalmasini istiyorum, biatci mi oluyorum? Argumanlari yazarsam terimsporlu mu oluyorum?
Istediginizi yazin ama saygili olun. Isim isterseniz hepinizi tek tek alintilarim.
Benim de yönetim(ler)den umudum yok. 4 sezonda 2 şampiyonluk yazıyor. Daha kötüsü olmaz demek fazla iddialı. İçimiz soğusun hadi gönderelim. Antrenmanda kovalım hatta tekrar. Sonrası? Bir plan, program var mı? Sırf değişiklik olsun diye mi yapacağız bunu? Bu daha mantıksız geliyor bana.
hal böyle olunca oyuncular hocanın söylediklerine her hafta daha az inanıyor. taktik konuşmaları, motivasyon konuşmaları tamamen boşa gidiyor. normal bir durum. onlar da insan neticede.muslera ve marcao disinda "ben karagümrük macinda kesin 11 baslayacagim" diyen futbolcu yoktur muhtemelen.
Planımız ekibimizi Okan Hocamın ellerine teslim edip arkamıza yaslanip futbol show izlemek.
+ Alanya maçı. Sonuç olarak kazandık ama resmen ezildik o maç çok aciz duruma düştük.Eger oyuncular skora isyan etmiyorsa, eger takimin bir oyun plani yoksa, eger butun takim kotu oynuyorsa o zaman hoca once bir aynaya bakacak. Takimda oyuncularin hic biri konsantre degiller. Oyuncularin kendi oynadiklari oyundan keyif almadiklarina eminim. Sivas macinda Linnes ve Donk’a salladik. Rize macinda Saracchi, Luyindama, Marcao ve Kilinc’a salladik. Oyuncularin hepsi mi kotu? Ilk geldiklerinde attiklari gollerin yaninda iyi performans sergileyen Mostafa ve Onyekuru’da bir dusus var. Ogulcan neden cezalandirildi? Kendisini cezalandirarak elimize ne gecti? 8 de 8 yapan takim nasil bu duruma geldi?
Sen rakibin yedek kulubesini birak, hakemleri birak, kendi oyununa odaklan. Ankaragucu, Sivas, Rize ve Hatay maclarinda puan kayiplarini gectim, oynanan oyun utanc verici.
Kardeşim siz üstünüze neden alınıyorsunuz. 2-3 kişi var burada savunacağız diye yırtınan ve konuyu abartan bu söylenenler onlara. Yoksa tabi ki herkes istediği gibi ifadesini söyleyecek.terime bugün sallayan 2 3 k post girilmiştir bir biatçının ters düştüğünü görmedim ben ama savunan olunca hemen eleştiriliyor AYIP
Aha adam defansı ova gibi açıyor. Alanyanin tam istediği durum bu. Kimseyi analiz etmiyor. Taktik organizasyon yok. Büyük ihtimal antremanda yok bu takimda+ Alanya maçı. Sonuç olarak kazandık ama resmen ezildik o maç çok aciz duruma düştük.
Kesinlikle izleyin. Demek Terim herzaman böyleymiş.
Milli arada bjk 3 gün dinlenme verdi sadece, bizde ise milli takıma gitmeyenler tatile gitti dubaiye gitti.Olan iki haftasi zehir gibi geçen bize olduiki hafta milli arasi var, maca okadar iyi hazirlanmissin ki, 45dakka sonra 10 oyuncudan (kaleci haric) 4dünü cikariyorsun. cok iyi hazirlanmis