Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz senden razıyız hoca
çakallara yedirmeyiz seni

kader gayrete aşıktır fatih hoca
sen mücadeleye devam et
kuduranları kudurtmaya devam edeceğiz

paçalarından bal akıyor ama ne yazıkki t.direktörlük bilgisi yetmiyor. şans da bi yere kadar
hepsini de bunu deme
ç. Rize ve sivas maçlarında neredeydi akan bu bal
rakipler pozisyona giremeden yendi puan aldı
bu twitter gençliğinin Terim balı geyiği tamamen fb li hasetçilerin uydurması.
tamam hoca aşırı formsuz takım aşırı kötü bıraksın vs ama ballı kaymaklı filan olmadı.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eger Kaza bela sampiyon yaparsa yine 2-3 sene kalacak.

Sampiyon yapip, ertesi gun telefonla kovulmali.

Sonra Anahtar ve butun emir Lucien Favre hocaya verilmeli
1617564828947.webp

3 yıldır toplam maç sayısı, 150 felandir Max 10-15 iyi futbol izletti. Rezalet yahu. 5-0 lik kazandigimiz bazı maçlarda bile muslerayi konuşuyorduk Antalya maçıydı sanırım. Ben bu kadar kotu oynadığımız sezonlar hatırlamıyorum. Yetersiz olduğumuz kötü kadrolarla başarısız olduğumuz sezonlarda bile en azından hücumu daha iyi yapıyorduk. 2009-2010 2008-2009, 2004-2005 hatta riekerinkli 2016-2017 de bile iyi oynadığımız maç sayısı daha fazladır yahu son 2 yıla göre. Ve hala böyle bir takımın hocasının istifa etmesi gerektiği konusunda hemfikir değiliz. Kusura bakmayın hakediyoruz o zaman.

Fatih
Sener Luyindama Donk Saracchi
Feghouli Etebo Ömer
Arda Falcao Babel

Linnes-Akbaba-Gedson-Halil

Var bir hayalimiz​

3 yıldır toplam maç sayısı, 150 felandir Max 10-15 iyi futbol izletti. Rezalet yahu. 5-0 lik kazandigimiz bazı maçlarda bile muslerayi konuşuyorduk Antalya maçıydı sanırım. Ben bu kadar kotu oynadığımız sezonlar hatırlamıyorum. Yetersiz olduğumuz kötü kadrolarla başarısız olduğumuz sezonlarda bile en azından hücumu daha iyi yapıyorduk. 2009-2010 2008-2009, 2004-2005 hatta riekerinkli 2016-2017 de bile iyi oynadığımız maç sayısı daha fazladır yahu son 2 yıla göre. Ve hala böyle bir takımın hocasının istifa etmesi gerektiği konusunda hemfikir değiliz. Kusura bakmayın hakediyoruz o zaman.
Ekleme yapayım 2008-2009 da talihsiz Hamburg maçı olmasa o sene Avrupa da 2. UEFA kupası geliyordu resmen. Bir sonraki sezon 2009-2010 da sonraki bir kaç sene dünya futboluna damga vuracak Atletico madridi elimizden kaçırmasak en az çeyrek final yapacaktık. Birde imparator ile 3 sene de Avrupa'da yaptiklarimiza bakin

bu sene başarısız olursak daha çok galatasaraylıyı sevindirecek gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt