Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepsini de bunu demepaçalarından bal akıyor ama ne yazıkki t.direktörlük bilgisi yetmiyor. şans da bi yere kadar
Eger Kaza bela sampiyon yaparsa yine 2-3 sene kalacak.
Sampiyon yapip, ertesi gun telefonla kovulmali.
Sonra Anahtar ve butun emir Lucien Favre hocaya verilmeli
Kendine gelene kadar lig biterToparlan kendine gel artik. Bu cömezler cok puan birakirlar.
KENDINE
GEL
IMPARATOR
Ekleme yapayım 2008-2009 da talihsiz Hamburg maçı olmasa o sene Avrupa da 2. UEFA kupası geliyordu resmen. Bir sonraki sezon 2009-2010 da sonraki bir kaç sene dünya futboluna damga vuracak Atletico madridi elimizden kaçırmasak en az çeyrek final yapacaktık. Birde imparator ile 3 sene de Avrupa'da yaptiklarimiza bakin3 yıldır toplam maç sayısı, 150 felandir Max 10-15 iyi futbol izletti. Rezalet yahu. 5-0 lik kazandigimiz bazı maçlarda bile muslerayi konuşuyorduk Antalya maçıydı sanırım. Ben bu kadar kotu oynadığımız sezonlar hatırlamıyorum. Yetersiz olduğumuz kötü kadrolarla başarısız olduğumuz sezonlarda bile en azından hücumu daha iyi yapıyorduk. 2009-2010 2008-2009, 2004-2005 hatta riekerinkli 2016-2017 de bile iyi oynadığımız maç sayısı daha fazladır yahu son 2 yıla göre. Ve hala böyle bir takımın hocasının istifa etmesi gerektiği konusunda hemfikir değiliz. Kusura bakmayın hakediyoruz o zaman.
Bunlar nargile tayfaya benziyoryemin ediyorum halı sahaya çıkar maçın yarısında dışarı çıkıp sigara içerler kenarda.
Ballı sezonların bedelini ödüyoruz.2 sezondur bal namına en ufak bir işaret görmedim. Aksine son dakikalarda garip goller yiyoruz.
Bal olması için rakip kaleyi zorlaman lazım top bizim forvete 3 günde geliyor2 sezondur bal namına en ufak bir işaret görmedim. Aksine son dakikalarda garip goller yiyoruz.
Hamza döneminde Anzer balı üretir hale gelmiştik. Ondan lazım bize.Ballı sezonların bedelini ödüyoruz.
Bari dönüm noktası olsun bu hafta