Muslera sakattı o zaman bile karşımızda fark açan, uçan kaçan ekipler yoktu ki biz lider bile olduk ya.
Öyle dandik, sıradan, düşük, çöp bir lig. Geçen CL değişecek haberine girdim, beş büyük lig içinde bile yokuz.
MT başarılıysa bugün yurtdışında olan oyuncularımız, o beş ligde olanlar sayesinde işte...
Kabul edelim ki Türk futbolu olarak biz o büyük liglerin gerisinde kaldık.
Ligin tek markası, Avrupa'da tek başarılı olan Galatasaray bile o seviyelere kadar düştü.
Sizi bilmem ama bu benim içimi acıtıyor. fbliler on yıl gitmemiş, onlar için normal.
bjk on senede bir iki kere olup gitmiş, onlar için de...Ama biz onlar gibi bakamıyoruz.
Baksak zaten şu noktada olmazdık. UEFAnın da bize değer verdiği açık.
Etkileşim vs diyorsunuz da bu çöp ligi ne yapsın...Başka lig mi yok. Onlarla da kasar etkileşimini.
Sekiz dokuz yıl önceki şeyler var ama içinde, bu yaralayıcı. Üzerine katarak gideceğimiz bir dönem 12-13 yıllarında gelmişken yedik.
Yoksa devam etsek belki de bir üç seneye yarı, final görecek bir kadro kurmuş olacaktık.
Dış sebepler kaynaklı önümüze ambargo koydular o da başka. İstemediler ilerleyelim, koşalım.
Durdurulduk da ne oldu, işte geldiğimiz nokta buralar. Seneye falan diyoruz da belki sistem değişecek, tek takım gidecek.
En çok şampiyonu da ver diyebilir ya da benim kupalarımda prestijli olan tek ekip Galatasaray'ı da...
Çünkü adamlar kendi prestijinin derdinde. Buradaki kavgaya, ona buna bakmaz.
Ama biz böyle kötü yönetildikçe ve oynadıkça böyle bir şey ayağımıza bile gelse başaramayacağız.
Yine elimize bavulu verip 4-5 atıp gönderecekler. Geleceğimize bakınca görmek istediğim şey Real maçında bağırdığımız, atacağımıza inandığımız 4ler...Böyle yemekler değil. Bunu istemek suç mu...Yeniden böyle bir dinamik, başarıya aç bir hocayla, esen gürleyen takımı...
Kendisi futbol olarak 2013 yılında emekli oldu zaten. Bana sorsanız sadece 2012 sezonu derim ama güzel hatrına oraya kadar uzatırım.
Keşke o zaman kabullenseydi ve yanında gözü kapalı emanet edeceği birilerini yetiştirmiş olsaydı. Ama ekip hiç değişmedi. Bunlar sakıncalı şeylerdir. Hasan bile öyle böyle vaktinde gitmesini bildi bana göre...Biraz da böyle olmak lazım. Misyon tamamlandı mı tamam demezsen, genelde bitişler ve vedalar istenmeyen şekilde sonuçlanır. Aslında bunca başarısı olan bir insanın bunu yaşamasını istemediğim için istiyorum istifasını...