Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazıları..

Onlar Galatasaraylı ve Fatih Hocayı eleştiriyorlar..Çünkü üzülüyorlar takımımız puan kaybetti diye..Onlara saygım hep sonsuzdur..
Ben Terimciyim..

Yalnız bazılarının derdi kesinlikle Fatih Hoca değil, Galatasaray düşmanlığı..Onlar Galatasaraylı değiller ve en ufak negatif bir durumda hemen buraya gelip negatif yorum yapıyorlar ve Fatih Hocayı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar..

Onları da biliriz biz..

Hocaya onlarca soru sorulabilir şimdi hepsini tekrar yazmak istemiyorum da; sadece tek bir soru sormak istiyorum

Bu takımın duran toplarını bu kadar kötü kullanmasına rağmen neden hâlâ Ömer Bayram kullanır?
Farkında değil kötü kullandığının. Çünkü futboldan anlamıyor adam. 30 senedir atarlı atarlı konuşarak milleti trollüyor. Malum, toplumda rağbet görüyor böyle tipler.

Fatih hoca ne zaman özeleştiri yapmaya başlar, ne zaman sorunların sadece futbolcularda, hakemlerde, zeminde vs. olmadığını anlar, ne zaman egolarından kurtulur kendini geliştirmeye başlar o zaman takımda bir şeyler değişir.

Rezil futbol oynuyoruz sen önce bir şapkayı önüne al, şurada şurada hata yaptım de. Merak etme klasın sarsılmaz. Ama sen sürekli suçu başkalarında aradığın için itici oluyorsun, antipatik oluyorsun. Seni çoğu Galatasaraylı bile sevmezken diğer takımlardan taraftarlar nasıl sevsin?

Ankaragucu maciyla birlikte tepetaklak gitmemizin en büyük sebebi sensin hocam. Sene sonu birak artik. Hatta birakmakla kalma ben emekli oldum de. De ki yeni gelenin uzerinde de o gereksiz baskın oluşmasın.

Hocam ne oluyor bize böyle ?
Seni taniyamiyoruz , bu Futbol ne böyle ?

Igor Tudor zamaninda : Fernando gibi Ndiaye gibi oyuncu getirdi ve hepsi Krallar gibi oynadi , Sampiyon oldu , niye sen bulamiyorsun ?

Gomis i bile Igor Tudor getirdi .

Feghouli , Mariano ...

Mariano gitti yerini bos biraktin...

Senin sevdigin Belhandayi bile Igor Tudor getirdi.

Niye sen bulamiyorsun Hocam ?

Muslera, Drogba , Sneijderleri zamaninda Ünal Aysal getirdi .

Ya artik bu Egoyu birakip, Wesley Sneijderi Kadroya alip, sana Transferlerde yardim eder, yada Sportif Direktör veya daha iyi bir Ekip ile calisirsin yoksa bu yolun sonu kötüye gidiyor!

Hoca futboldan anlıyorsa Klopp, Guardiola vs. ne yapıyor?

Son iki sezonda şampiyon olabilecek seviyede olan kadrolar ile başarısız olması hocanın kalıp kalmaması konusunda referans olmalı. Açıkçası geçen sezon tam ritim bulmuşken pandemi girdi etti diyip işin üstü kapanmıştı ama aslında orada da ciddi şekilde sorgulamak gerekiyordu bu durumu. Bu sezon ilk yarıdaki bazı kötü puan kayıplarına rağmen hocanın suçu olduğunu düşünmüyordum çünkü eksik bir kadro ile iyi maçlar çıkarttık ama ikinci yarıdaki performans tamamen hayal kırıklığı oldu. Oldukça iyi takviyeler yaptık ve oyunun gelişeceğini düşündük ama bence ilk yarıdaki futbolumuzu bile mumla arıyoruz. Son 10 haftada hocanın iyi yönettiği tek maç olmadı hadi onu geçtim 30 haftada ideal bir kadro bile bulamadık inanılmaz bir problem bu. Bana göre hoca artık sezon sonunda ayrılmalı ve daha da başarısız sonuçlar gelmeden tadında bırakmalı . İlk 2 sezon şampiyon olduk son 2 sezon olamadık ve Fatih Terim defteri artık resmen kapanmalı diye düşünüyorum. Artık ayrılık olursa taraftarda en ufak başarısızlıkta bu kısır döngüye kulübü sokmamalıdır.

Muslera sakattı o zaman bile karşımızda fark açan, uçan kaçan ekipler yoktu ki biz lider bile olduk ya.
Öyle dandik, sıradan, düşük, çöp bir lig. Geçen CL değişecek haberine girdim, beş büyük lig içinde bile yokuz.
MT başarılıysa bugün yurtdışında olan oyuncularımız, o beş ligde olanlar sayesinde işte...

Kabul edelim ki Türk futbolu olarak biz o büyük liglerin gerisinde kaldık.
Ligin tek markası, Avrupa'da tek başarılı olan Galatasaray bile o seviyelere kadar düştü.
Sizi bilmem ama bu benim içimi acıtıyor. fbliler on yıl gitmemiş, onlar için normal.
bjk on senede bir iki kere olup gitmiş, onlar için de...Ama biz onlar gibi bakamıyoruz.
Baksak zaten şu noktada olmazdık. UEFAnın da bize değer verdiği açık.
Etkileşim vs diyorsunuz da bu çöp ligi ne yapsın...Başka lig mi yok. Onlarla da kasar etkileşimini.
Sekiz dokuz yıl önceki şeyler var ama içinde, bu yaralayıcı. Üzerine katarak gideceğimiz bir dönem 12-13 yıllarında gelmişken yedik.
Yoksa devam etsek belki de bir üç seneye yarı, final görecek bir kadro kurmuş olacaktık.

Dış sebepler kaynaklı önümüze ambargo koydular o da başka. İstemediler ilerleyelim, koşalım.
Durdurulduk da ne oldu, işte geldiğimiz nokta buralar. Seneye falan diyoruz da belki sistem değişecek, tek takım gidecek.
En çok şampiyonu da ver diyebilir ya da benim kupalarımda prestijli olan tek ekip Galatasaray'ı da...
Çünkü adamlar kendi prestijinin derdinde. Buradaki kavgaya, ona buna bakmaz.
Ama biz böyle kötü yönetildikçe ve oynadıkça böyle bir şey ayağımıza bile gelse başaramayacağız.
Yine elimize bavulu verip 4-5 atıp gönderecekler. Geleceğimize bakınca görmek istediğim şey Real maçında bağırdığımız, atacağımıza inandığımız 4ler...Böyle yemekler değil. Bunu istemek suç mu...Yeniden böyle bir dinamik, başarıya aç bir hocayla, esen gürleyen takımı...

Kendisi futbol olarak 2013 yılında emekli oldu zaten. Bana sorsanız sadece 2012 sezonu derim ama güzel hatrına oraya kadar uzatırım.
Keşke o zaman kabullenseydi ve yanında gözü kapalı emanet edeceği birilerini yetiştirmiş olsaydı. Ama ekip hiç değişmedi. Bunlar sakıncalı şeylerdir. Hasan bile öyle böyle vaktinde gitmesini bildi bana göre...Biraz da böyle olmak lazım. Misyon tamamlandı mı tamam demezsen, genelde bitişler ve vedalar istenmeyen şekilde sonuçlanır. Aslında bunca başarısı olan bir insanın bunu yaşamasını istemediğim için istiyorum istifasını...

Basarisiz oldu bu kesin

4 sezon da 2 defa Sampiyon olduk basari da basarisizlik ta Fatih hocaya yazar

Ama görev den almak suan icin Yanlis olur,8 Mac kalmis her ne olursa olsun konu Galatasaray efsanesi Fatih Terim

Böyle bir efsaneyi kovuldu veya kacti diye rakip takim taraftarlarin önüne atmak sacmalik aptalliktir

Bu yuzden sezon sonuna kadar devam etmeli,sezon sonunda zaten sözlesmesi sona eriyor

Muslera sakattı o zaman bile karşımızda fark açan, uçan kaçan ekipler yoktu ki biz lider bile olduk ya.
Öyle dandik, sıradan, düşük, çöp bir lig. Geçen CL değişecek haberine girdim, beş büyük lig içinde bile yokuz.
MT başarılıysa bugün yurtdışında olan oyuncularımız, o beş ligde olanlar sayesinde işte...

Kabul edelim ki Türk futbolu olarak biz o büyük liglerin gerisinde kaldık.
Ligin tek markası, Avrupa'da tek başarılı olan Galatasaray bile o seviyelere kadar düştü.
Sizi bilmem ama bu benim içimi acıtıyor. fbliler on yıl gitmemiş, onlar için normal.
bjk on senede bir iki kere olup gitmiş, onlar için de...Ama biz onlar gibi bakamıyoruz.
Baksak zaten şu noktada olmazdık. UEFAnın da bize değer verdiği açık.
Etkileşim vs diyorsunuz da bu çöp ligi ne yapsın...Başka lig mi yok. Onlarla da kasar etkileşimini.
Sekiz dokuz yıl önceki şeyler var ama içinde, bu yaralayıcı. Üzerine katarak gideceğimiz bir dönem 12-13 yıllarında gelmişken yedik.
Yoksa devam etsek belki de bir üç seneye yarı, final görecek bir kadro kurmuş olacaktık.

Dış sebepler kaynaklı önümüze ambargo koydular o da başka. İstemediler ilerleyelim, koşalım.
Durdurulduk da ne oldu, işte geldiğimiz nokta buralar. Seneye falan diyoruz da belki sistem değişecek, tek takım gidecek.
En çok şampiyonu da ver diyebilir ya da benim kupalarımda prestijli olan tek ekip Galatasaray'ı da...
Çünkü adamlar kendi prestijinin derdinde. Buradaki kavgaya, ona buna bakmaz.
Ama biz böyle kötü yönetildikçe ve oynadıkça böyle bir şey ayağımıza bile gelse başaramayacağız.
Yine elimize bavulu verip 4-5 atıp gönderecekler. Geleceğimize bakınca görmek istediğim şey Real maçında bağırdığımız, atacağımıza inandığımız 4ler...Böyle yemekler değil. Bunu istemek suç mu...Yeniden böyle bir dinamik, başarıya aç bir hocayla, esen gürleyen takımı...

Kendisi futbol olarak 2013 yılında emekli oldu zaten. Bana sorsanız sadece 2012 sezonu derim ama güzel hatrına oraya kadar uzatırım.
Keşke o zaman kabullenseydi ve yanında gözü kapalı emanet edeceği birilerini yetiştirmiş olsaydı. Ama ekip hiç değişmedi. Bunlar sakıncalı şeylerdir. Hasan bile öyle böyle vaktinde gitmesini bildi bana göre...Biraz da böyle olmak lazım. Misyon tamamlandı mı tamam demezsen, genelde bitişler ve vedalar istenmeyen şekilde sonuçlanır. Aslında bunca başarısı olan bir insanın bunu yaşamasını istemediğim için istiyorum istifasını...
Hasanın kendisi gitmedi terim gönderdi

ardayla hasanın arası açıktı,handeylede ardanın arası açıktı sırf arda gelsin diye başkanla inatlaştı,hasanla handeyide afiyetle yedi

bizde taraftar olarak başka bişeyi yedik

Hasanın kendisi gitmedi terim gönderdi

ardayla hasanın arası açıktı,handeylede ardanın arası açıktı sırf arda gelsin diye başkanla inatlaştı,hasanla handeyide afiyetle yedi

bizde taraftar olarak başka bişeyi yedik
Daha önce de gitmişti ama döndü, hatta bayağı da olay olmuştu.
İkincisinde cidden benzeri çaba olmadı. Arda konusunda Fatih Terim çok net hatalı zaten.
En büyük yanlış hamlesi bile olabilir.

Bazıları..

Onlar Galatasaraylı ve Fatih Hocayı eleştiriyorlar..Çünkü üzülüyorlar takımımız puan kaybetti diye..Onlara saygım hep sonsuzdur..
Ben Terimciyim..

Yalnız bazılarının derdi kesinlikle Fatih Hoca değil, Galatasaray düşmanlığı..Onlar Galatasaraylı değiller ve en ufak negatif bir durumda hemen buraya gelip negatif yorum yapıyorlar ve Fatih Hocayı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar..

Onları da biliriz biz..
şu an bırakıp gitmesinin kime ne faydası var onu çözebilmiş değilim zaten kötü giden zamanda herkes konuşur burada bu adam ilk yarı kısıtlı kadrosuyla neler yaptı onu da gördük ama buraya gelip iki iyi kelam edemediler biz hocanın iyisi kötüsü her konuda eleştiriyoruz at gözlüğüyle bakıp bağnazlık yapmaya gerek yok sezon sonu gerekirse gider

Terim’i elestiren arkadaslara lafim yok sonuna kadar haklilar ama gozume carpan bir noktaya deginmeden de gecemeyecegim. Hayatini Galatasaray’a vermis, Galatasaray’da 8 sampiyonluk kazanmis, UEFA kupasini kazanmis, Galatasaray’da toplam 16 kupa kazanmis bir Galatasaray efsanesini Galatasaray’da sadece 2 yil basarili olmus Unal Aysal’in altinda gorenler var. Hatta yorumlara bakacak olursak bazilari icin Unal Aysal daha degerli. Terim’e eleman deyip Unal Aysal’i goklere sigdiramayan arkadaslar var. Aysal’i Terim ayrildiktan sonra da gorduk. Mancini ve Prandelli donemini de gorduk. Bok gibi transferlerini de gorduk. Basarisiz olduktan sonra kactigini da gorduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt