Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakal bırakıyordur şimdi antrenmanda üzgün yıkık pozu vermek için, sonrada gelecek senenin planlamasını yapar.

Hocamız şampiyon filan olmak istemiyor yeterki td kalsın federasyonala hakemlerle filan uğraşsın, bildiğin bağımlılık olmuş, ölüme kadarda gider. Galatasaray umrunda filan değil.

Emre Colak ne salak adam ya.Gecenlerdeki yaptigi aciklamayi yapmayip cumartesi gunku macta Fatih Terim'in elini öpseydi onumuzdeki sene bizdeydi.Arda abisinden biseyler ogrenememis capsiz.
Sezon sonu Omer-Emre Akbaba-Donk vb vasifsizlarla sozlesme uzatacan mi hoca.35 tane transfer yaptirip hala onumuzdeki senenin kadrosunu kurmak icin 2022 devre arasini bekleyecek miyiz? Her sene bi onceki seneden daha kotu oluyoruz.2020 kadrosunu bile yaptigin sacmaliklarla cope attin.Seri-Nzonzi-Lemina gibi orta sahayi bile kullanamadin. Kendi aldirdigin adamlari bile oynatmayip ustune transfer yaptirmaya calisiyorsun.Her sene aldigin en az 7-8 maclik cezalari saymıyorum bile.Gecmiste buyuk basarilar yasattin buyuk hizmetlerin var.Ama yeter artik Allah askina birak git.Seni kovacak çapta bi adam olmadigi icin yonetimde kimsenin uzerinde baski olusturmadan git lutfen.Senin yerinde baskasi olsa 25 kere kovulmustu su oynattigin (?) futboldan ve aldigin sonuclardan dolayi.Galatasaray'in iyiligini istedigini herkes biliyo da bize de goster bunu verecegin istifa ile.Elindeki kadro bu kadar kotu değerlendirilebilecek bi kadro degil.Millet tasi sıkıp suyun cikartiyo 8 puan farkla onumuzde sen su kadroyla Karagumruk'e 5,Rize-Ankaragucu-Kasimpasa-Konya gibi takimlara 3 puan verdin.Rize-Hatay-Konya maclarinda 11 gol yedik.Bu mudur yani koskoca Galatasaray? Birak git hoca yapamiyorsun artik birak git.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mahsun Kırmızıgül gibi önce "yoruldum''a bağlar sonra arkadan"sinema filmi" çeker!..

Cok bilmislik yapmak yerine acimasizca bir Galatasaray efsanesine hakaret etmek yerine Kendi insanliginizi bir sorgulayin bence

Forum yönetimi de el atsin bu konuya burasi antu mu hareket edenler asagilayici ifadeler kullananlar diz boyu

Basarisiz oldu sistemini taktigini elestirirsin gitmesi gerektigini söylersin de hakaret olunca olay Baska bir boyuta geciyor

Cok bilmislik yapmak yerine acimasizca bir Galatasaray efsanesine hakaret etmek yerine Kendi insanliginizi bir sorgulayin bence

Forum yönetimi de el atsin bu konuya burasi antu mu hareket edenler asagilayici ifadeler kullananlar diz boyu

Basarisiz oldu sistemini taktigini elestirirsin gitmesi gerektigini söylersin de hakaret olunca olay Baska bir boyuta geciyor
bir kaç gündür gerçekten de işin cılkı çıktı...bazı üyeler var ki her türlü hakaret aşağılama saygısızlıkla ortamı provoke ediyor..sırf bu yüzden burada konu hep terim anti terim kutuplaşması üzerinden gidiyor..uç noktalarda herkes..aklı başında olan üyeler zaten eleştirilerini saygı sınırlarında yapıyor...lakin özellikle provoke edici yazanlara forum yönetiminin bir el atması gerekiyor gerçekten de...

Koyu Terimciler=AKP Secmeni
Terim=Reis
Anti-Terimciler=Muhalefet
Terime hakaret edenler=HDP
Forum Yönetimi=Anayasa Mahkemesi
GSCimbom= Türkiye gibi kutuplasmis
Isler iyi gitmiyor: Terimden baska herkes suclu, Reisden baska herkes suclu
Isler iyi gidiyor: Terim Imparator, Reis ulu hakan

Sonucta zarar gören:
Galatasaray , Türkiye

hocaya hakaret edilmesi cidden hoş değil. geldiği dönem taraftar 2 bjk şampiyonluğu görmüştü. bjk ş. liginde iyi işler çıkarttı. tudor büyük maçlarda rezilleri oynayarak şampiyon olamayacağının sinyallerini verdi bu şartlar altında güzel bir sinerjiyle, taraftar uyumuyla fatih terim geldi ve şampiyon olduk.

tabii hoca gelmeden hamza, m. denizli, riekerink, tudor gibi pek bir şeye derman olmayacak hocalar yönetti takımı. haliyle taraftar için fatih terim en ideal isimdi. 2 şampiyonluk geldi ama hocadan beklentiler sadece şampiyonluk değildi. daha önce söylediği kaybederken gurur duyulacak takım. ş. liginde kora kor mücadele edecek, göze hoş gelecek futbol oynayacak bir takımdı. ama istatistikler tam tersi durumları gösterdi. ligde de göze kötü gelen top oynadık. işin aslı hocanın sadece isminin kaldığını gördük. o isim 2 şampiyonluk getirdi ama daha fazlasını yapmaya muktedir değilmiş. ş. liginde attığımız tek gole ilahi adalet yerini bulmuş gibi tekbirle sevinen, 1-0 yenildiğimiz psg maçından sonra kazanan takım bozulmaz diye sonraki lig maçına çıkan hocanın vizyon, misyon olarak takıma vereceği bir şeyi kalmadığını görmemek için kör olmak lazım.

hoca gitmeli ama riekerink, tudor, mustafa denizli gibi kısır döngülere gireceksek ha gitmiş ha gitmemiş farketmeyecek. gelen yönetimin vizyonlu olması şart. taraftarın ligde dilendiği hocaları sırf taraftara yaranmak için getirmeyecek, az çok futboldan anlayacaklar.

Hocamız şampiyon filan olmak istemiyor yeterki td kalsın federasyonala hakemlerle filan uğraşsın, bildiğin bağımlılık olmuş, ölüme kadarda gider. Galatasaray umrunda filan değil.
Galatasaray umrunda olsa Rize maçından sonra istifasını verirdi. Öyle lafta aslolan Galatasaray demekle olmuyor, aslolan Galatasaraysa bırakıp gitsene madem olmuyor işte seninle, bırak git belki yerine gelen hocayla takım bir çıkış yakalar ve şampiyon olur. Ama bırakır mı o pis egosunu kibirini nasıl sergileyecek bırakırsa.

Bari Terim konusunda Siyaseti karıştırmasanız olmaz mi? Ne gerek var böyle şeylere.

Dip Not: Terim istifa

Terim iyi degil evet ama bu serefsizlerle basedebilecek biri...güclü bir baskan lazim sirf
Aynen kardeşim benim başkan güçsüz olduğu için içerde Rize'den 4 gol yiyip son sıradaki Ankaragücü'ne yenildik biz, bunların tek sorumlusu güçsüz yönetim Fatih Terim'le hiç alakası yok. Sanki güçlü yönetim olsa Terim onla anlaşabilecek. Adam kariyeri boyunca heryerde yönetimlerle kavga etti, Mustafa Cengiz'le araları bozuk, Ünal Aysal ile öyleydi, milli takımda Yıldırım Demirören ve Servet Yardımcı ile öyleydi, yahu Fiorentina başkanıyla bile kavga edip ayrıldı bu adam.

Aynen kardeşim benim başkan güçsüz olduğu için içerde Rize'den 4 gol yiyip son sıradaki Ankaragücü'ne yenildik biz, bunların tek sorumlusu güçsüz yönetim Fatih Terim'le hiç alakası yok. Sanki güçlü yönetim olsa Terim onla anlaşabilecek. Adam kariyeri boyunca heryerde yönetimlerle kavga etti, Mustafa Cengiz'le araları bozuk, Ünal Aysal ile öyleydi, milli takımda Yıldırım Demirören ve Servet Yardımcı ile öyleydi, yahu Fiorentina başkanıyla bile kavga edip ayrıldı bu adam.
Senin baskanin güclü olsaydi ankaragücü macindan sonra ortaligi yikar ve su an liderle ayni puanda olurduk, sanki bizim ligde islerin nasil gittigini bilmiyorsunuz

Senin baskanin güclü olsaydi ankaragücü macindan sonra ortaligi yikar ve su an liderle ayni puanda olurduk, sanki bizim ligde islerin nasil gittigini bilmiyorsunuz
Evet şu an liderle aynı puanda olmamamızın sebebini de Mehmet kardeşimiz sayesinde öğrenmiş olduk. Sebebi yönetimmiş beyler, bende Fatih Terim'i suçluyorum sürekli ne salağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt