- 3 Haziran 2015
- 57.142
- 66.323
- 4.143
Puan alsan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakal bırakıyordur şimdi antrenmanda üzgün yıkık pozu vermek için, sonrada gelecek senenin planlamasını yapar.
bir kaç gündür gerçekten de işin cılkı çıktı...bazı üyeler var ki her türlü hakaret aşağılama saygısızlıkla ortamı provoke ediyor..sırf bu yüzden burada konu hep terim anti terim kutuplaşması üzerinden gidiyor..uç noktalarda herkes..aklı başında olan üyeler zaten eleştirilerini saygı sınırlarında yapıyor...lakin özellikle provoke edici yazanlara forum yönetiminin bir el atması gerekiyor gerçekten de...Cok bilmislik yapmak yerine acimasizca bir Galatasaray efsanesine hakaret etmek yerine Kendi insanliginizi bir sorgulayin bence
Forum yönetimi de el atsin bu konuya burasi antu mu hareket edenler asagilayici ifadeler kullananlar diz boyu
Basarisiz oldu sistemini taktigini elestirirsin gitmesi gerektigini söylersin de hakaret olunca olay Baska bir boyuta geciyor
Galatasaray umrunda olsa Rize maçından sonra istifasını verirdi. Öyle lafta aslolan Galatasaray demekle olmuyor, aslolan Galatasaraysa bırakıp gitsene madem olmuyor işte seninle, bırak git belki yerine gelen hocayla takım bir çıkış yakalar ve şampiyon olur. Ama bırakır mı o pis egosunu kibirini nasıl sergileyecek bırakırsa.Hocamız şampiyon filan olmak istemiyor yeterki td kalsın federasyonala hakemlerle filan uğraşsın, bildiğin bağımlılık olmuş, ölüme kadarda gider. Galatasaray umrunda filan değil.
Aynen kardeşim benim başkan güçsüz olduğu için içerde Rize'den 4 gol yiyip son sıradaki Ankaragücü'ne yenildik biz, bunların tek sorumlusu güçsüz yönetim Fatih Terim'le hiç alakası yok. Sanki güçlü yönetim olsa Terim onla anlaşabilecek. Adam kariyeri boyunca heryerde yönetimlerle kavga etti, Mustafa Cengiz'le araları bozuk, Ünal Aysal ile öyleydi, milli takımda Yıldırım Demirören ve Servet Yardımcı ile öyleydi, yahu Fiorentina başkanıyla bile kavga edip ayrıldı bu adam.Terim iyi degil evet ama bu serefsizlerle basedebilecek biri...güclü bir baskan lazim sirf
Senin baskanin güclü olsaydi ankaragücü macindan sonra ortaligi yikar ve su an liderle ayni puanda olurduk, sanki bizim ligde islerin nasil gittigini bilmiyorsunuzAynen kardeşim benim başkan güçsüz olduğu için içerde Rize'den 4 gol yiyip son sıradaki Ankaragücü'ne yenildik biz, bunların tek sorumlusu güçsüz yönetim Fatih Terim'le hiç alakası yok. Sanki güçlü yönetim olsa Terim onla anlaşabilecek. Adam kariyeri boyunca heryerde yönetimlerle kavga etti, Mustafa Cengiz'le araları bozuk, Ünal Aysal ile öyleydi, milli takımda Yıldırım Demirören ve Servet Yardımcı ile öyleydi, yahu Fiorentina başkanıyla bile kavga edip ayrıldı bu adam.
Evet şu an liderle aynı puanda olmamamızın sebebini de Mehmet kardeşimiz sayesinde öğrenmiş olduk. Sebebi yönetimmiş beyler, bende Fatih Terim'i suçluyorum sürekli ne salağım.Senin baskanin güclü olsaydi ankaragücü macindan sonra ortaligi yikar ve su an liderle ayni puanda olurduk, sanki bizim ligde islerin nasil gittigini bilmiyorsunuz