Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim iyi degil evet ama bu serefsizlerle basedebilecek biri...güclü bir baskan lazim sirf

ayni baskan, ayni teknik ekip, ayni tff baskani ve ayni hakemlerle 2 kere sampiyon olduk
en son sampiyon oldugumuz basaksehir macini acip izle
20dk icinde 4 gol attik, ikisi vardan döndü, ona ragmen catir catir koyup gectik hepsine
bosuna algi kasmayin surada
basimizda adam akilli bir teknik heyet olsaydi kimse bu konulari konusmazdi su anda

ayni baskan, ayni teknik ekip, ayni tff baskani ve ayni hakemlerle 2 kere sampiyon olduk
en son sampiyon oldugumuz basaksehir macini acip izle
20dk icinde 4 gol attik, ikisi vardan döndü, ona ragmen catir catir koyup gectik hepsine
bosuna algi kasmayin surada
basimizda adam akilli bir teknik heyet olsaydi kimse bu konulari konusmazdi su anda
Ayni algi ve ayni operasyon yoktu
O zamanlar amatördü simdi profesyonel oldular

Bence Fatih Terim kulüpteki misyonunu tamamladı...Yanlış oyuncu tercihleri,geriye düşünce panikleyip çift forvete dönmeler,orta sahayı boşaltmalar falan çok sıkıntı var...

Ama bu durum bu sezon hakemler adam gibi maç yönetse en az 5 puan önde olacağımız gerçeğini değiştirmiyor..

Bize çalınan herşey tam tersi rakibe çaınmıyor...Bizim afedersiniz ağzımıza edilirken rakipler öyle böyle korunmuyor..

Fatih Terim'in kötü yönetmesi bu rezilliği örtmüyor..

yılmaz vural bile ekibimizin içinden geçilmesinden ve horsetaş'ın habire kayırılmasından rahatsız olmuş. burda bazı GSli görünümlü üyeler de sırf FT gitsin diye yapılan itliklere neredeyse hakemlere madalya takarak karşılık verecekler. son haftalarda az puan toplamamız hocaynan ilgili olabilir ama bize uygulanan hayvani hakem davranışları bjkye uygulanmış olsa 8 puan önde olmayacakları da hakikatin ta kendisidir

Gerci senin gibi taraftarlar oldukca ne yapsalar bize az kalir
Aynen yılda 20 milyon TL maaş alıp 2 yıldır takımın anasını belleyen adamı eleştirmeyip başarısızlığın sorumlusu olarak yönetim konuşsa şu an liderdik gibi milletin gö*üyle güleceği bahaneler uydurarak senin gibi bir taraftar olmam gerekiyordu. 2 yıldır bu takımın oynadığı futbol ortada aldığı sonuçlar ortada avrupa'daki durumu ortada kadro kalitesi ortada ve sen hala çıkıpta şu ortamda yönetimi Fatih Terim'den daha suçlu görüyorsan ben sana daha ne diyeyim. Ben yönetim suçsuz demiyorum yönetimde defolup gitmeli ama 2 yıldır Galatasaray'ın şu durumda olmasının birinci sorumlusu Fatih Terim denen adamdır.

Son düzenleme:
Yine saçma sapan yorumlar mevcut
Ayrıca şu ftci- anti ft lafları ne halta yarıyor anlamıyorum
İlla bir bölüneceksiniz.

Fatih Terim Galatasaray'ın üstünde değildir
Bu forumda herkes ( kuşları saymıyorum ) Galatasaray'ın menfaatini düşünür.

Hocanın son zamanlar yaptığı hatalar hepimizin malumu diye düşünüyorum.
Milleti saf saf bölüp de ayrıştıracağız diye uğraşmayın. Zaten herkesin canı sıkkın

Sezon sonuna kadar devam etmeli sonra yeni yönetim ve yeni bi sayfa acmak lazım artık

üst üste galibiyetler gelince sapitti iyice
ne denersem basarili olurum egosuna kapildi yine ve her seyi mundar etti
zamaninda eboueyi sol acik oynatip sezona öyle baslamis bir insandan bahsediyoruz
Aynen dimi 2011-2012 sezonu başında Eboue'yi sol açık oynatmıştı, muhtemelen biri uyarmıştır hocam bu adam sağ bek sol açık oynamayamaz napıyosun sen diye. Yahu adam gole ihtiyacımız olan maçta forveti oyundan çıkarıp stoperi forvete yolluyor, bunu dünya üzerinde bundan başka yapan başka bir canlı varmıdır?

Senin baskanin güclü olsaydi ankaragücü macindan sonra ortaligi yikar ve su an liderle ayni puanda olurduk, sanki bizim ligde islerin nasil gittigini bilmiyorsunuz

Güçlü bir başkan fatih terim'in arda transferindeki kaprislerine, bunca transfer fiyaskosuna, avrupa kupalarındaki rezalet sonuçlara, 2 maçta bir ceza almasına katlanırmıydı sence? Ünal aysal döneminde terim yine ego savaşına girişince antremanda kovulmuştu.. yine benzer bir sonla karşılaşırdı. Şu anki terim güçlü bir yönetimle asla beraber çalışamaz, bence..

IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötü oyunun asıl nedeni başkan mi teknik direktör mu oyuncular mi sizce bana göre yüzde 50 yönetim yuzde 40 fatih terim ve yüzde 10 oyuncular

Güçlü bir başkan fatih terim'in arda transferindeki kaprislerine, bunca transfer fiyaskosuna, avrupa kupalarındaki rezalet sonuçlara, 2 maçta bir ceza almasına katlanırmıydı sence? Ünal aysal döneminde terim yine ego savaşına girişince antremanda kovulmuştu.. yine benzer bir sonla karşılaşırdı. Şu anki terim güçlü bir yönetimle asla beraber çalışamaz, bence..

IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güclü yönetim = tepkisini 30 saat sonra resimle twitterde degilde direk mac sonunda gösteren yönetim
Diger isleri zaten iyi yaptilar ama bu konuda cok pisiriklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt