Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90 dakika nasıl oluyorda bu kadar rezil futbol oynayabiliyoruz diye canım sıkıldı durdu

Yahu yarı maliyetimizde ki takımlar avrupa da kök söktürüyor bknz.Slavia prag

Bu herif 3-4 yıldır millete masal anlatıyor gençleşecekmişiz herhalde mezara girince gençleşiriz artık ama kendisi de bizde göremeyiz sanırım

Her şeye tamam ama, Fatih Terimli Galatasaray'ın sahada mücadele etmemesi kabul edilemez. Güzelce ayrılmanın şu zamanda kimseye çok büyük zararı olmaz.

Bunun gibi nice post var. Taaa ilk geldiğinde yazdıklarımın hepsi gerçekleşiyor. Her sene çöplerle dolduracak, iyi oynayanı küstürecek, at gibi kondisyonu olanlar iki aya eli belinde gezecek, oyuncularda psikoloji bırakmayacak, yeni TD geldiğinde 3 sene toparlanamayacağız. Tudor daha gitmeden yazmıştım bir sürü. Bunları bilmek için kahin olmaya gerek yok. Bu adamı biraz tanımak yeterli. Yine yaptı yapacağını. Git torun sev artık efendi.

Yav hocayı sadece kendi tekelinize alıp terimciler terimci olmayanlar diye ayırmayın aga. Terimi bizde çok seviyoruz kulüp tarihinin en iyi antrenörü tartışması yok. Ama olmayan şeyi de görmek lazım gereksiz zorluyoruz artık herkes farkında. Vallahi maçı izlemeyip youtubeda video izledim bugün o kadar kötüydü ki.

Acizliği iliklerimize kadar hissediyoruz. Şampiyonluk yarışındaki rakibin aksıyor, puan kaybediyor. Buna rağmen takımın reaksiyon dahi gösteremiyor. Öyle bir acizlik ki sadece sahada değil. Camia olarak da tamamen aciz bir duruma düştük. Böylesine rezil bir teknik direktörü, bunca haftadır gönderemiyoruz. Yahu tamam kulüp efsanesi, yaşanmışlıklar falan da görevi bıraktıktan sonra da kulüp efsanesi olarak kalabilir. Kulüp efsanesi statüsü sadece aktif görevdeyken mi geçerli oluyor. Yok olmuyor, belli ki olmayacak da zorlamanın manası nedir ? Bu rezillikten daha beter ne olabilir ? Başarısızlığa karşı geliştirdiğimiz hızlı reflekslerimizi tamamen kör etmeden göndermemiz gerekiyor kendisini. Fenerbahçe ile rolleri değiştirdiğimizi hissetmeye başladım. Onlar eskiden bir türlü kesip atamazlardı gelişimlerini engelleyen parçalarını. Şimdi bu efsane muhabbetlerinden dolayı bizde böyle bir hastalık gelişmeye başladığını hissediyorum. Şu anki durumun vahametine bakıyorum ve gerçek anlamda duruma uygun bir reaksiyon göremiyorum. Galatasaray her anlamda kendinden bir şeyler kaybediyorken biz Fatih Hocamızı kırmıyoruz. Fatih Hocamız ise bu kadar vahim bir tabloda hala soğutucu üzerlerinde bir yerlere mesaj verebilecek kadar boş vakit ayırabiliyor kendisine.

Hem kendisi hem de Galatasaray zarar görmeden sezon sonu yollar ayrilmali

Kazandigi basarilar icin ne kadar tesekkur etsek azdir gönül ister ki gidebildigi kadar devam etsin Ama Son 2 sezon da basarisiz oldu yani artik olmuyor zorlamaya gerek yok

Bu sezon cok kritikti acikcasi,basarili olsaydi kesinlikle yola devam edilmesi gerekirdi Ama basaramadi saglik olsun

Ömer Erdogan
Cagdas Atan
Bülent Uygun
Hikmet Karaman
Sergen Yalcin
Farioli
Abdullah Avcurdiola

Ulan bunlarin herhangi ligde TD olmalari bile mucizeyken
hepsi seni paspas yapti taktiksel ve oyun anlamda follofos etti

Hadi simdi uza

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mağlubiyet alması esas mesele değil benim için hikmetede yenilebilir ziya doğanada

ama hatayı kendisinin yapıp,o hatayıda başkalarına,başka etmenlere yüklemesini kabul edemem

bide mağdur edebiyatı,poz kesme işleri işin içine girince daha da midem bulanıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt