Okan Kantar
Kırmızı Üye
- 28 Mayıs 2009
- 2.446
- 1.042
- 2.393
Bırakacak heralde ya baya baskı var üzerinde spor yazarları, taraftarlar, medya tüm desteğini kaybetti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman kimse heybetinden bahsetmesin. Tudor' un endamına kurban olanlar vardı; sonu benzemesin, Allah muhafaza!...
Aynen gelecek sene de 6. olalım alıştık nasılsa.terimden sonra Okan gelecekse terimle devam edelim hiç gerek yok
Aynen gelecek sene de 6. olalım alıştık nasılsa.
17. yapan haşortman lakin şöyle de bir durum var herhangi bir takimin 17.ligi >>> Galatasarayin 2.ligi. Galatasaray bambaşka bir dünya.17. olmaktan iyi değil mi rengim
Aynen gelecek sene de 6. olalım alıştık nasılsa.
Okan hocamla namağlup sampiyon oluruz. Inancimiz bu doğrultuda.terimle 6.oluyoruz Okanla 3.oluruz bi fark var mı rengim
Yok yaw bana ne endamından, fiziken filinta ya da kütük gibi olmasının farkı yok da burada muhteremin birisi o tabiri sık kullandığı için gönderme yaptım sadece...tudor beyefendinin endamını neden beğenmiyorsunuz renktaşım
Yok yaw bana ne endamından, fiziken filinta ya da kütük gibi olmasının farkı yok da burada muhteremin birisi o tabiri sık kullandığı için gönderme yaptım sadece...
Jorge jesusu cok isterdim. Hayalimdeki hoca oYok yaw bana ne endamından, fiziken filinta ya da kütük gibi olmasının farkı yok da burada muhteremin birisi o tabiri sık kullandığı için gönderme yaptım sadece...
11 mayıs 2020 kara günYeni hoca Hasan Şaş olsun. Tüm keramet Hasan'da imiş meğer kıymetini bilememişiz. Gittiğinden beri burnumuz b.ktan çıkmadı.
Mayislar bizim düşmanımız olmuş11 mayıs 2020 kara gün