Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orta sahaları da say az da biz eğlenelim.
Ben yardımcı olayım. 46 yaşındaki Atiba, istesek bizi tercih edecek Josef, bize transfer olacakken beğenmediği Dorukhan (Ağır sakatlık sonrası toparlanamadı), profesyonel futbolcu olmasını mucize gördüğüm Necip, yetersiz Mensah, alkolik Lajic, panik atak hastası Oğuzhan (Son ikisi için bizzat Sergen kullandı bu ifadeleri)...Pek de matah bir rotasyon değil kağıt üzerinde; bizde olsa Hoca adına bunları da beğenmezdiniz...

doğru sergen'in yararlanamayıp bizim orta sahayı baştan aşağı oluşturabilecek şifozren llajic, pastırma mensah, fenerli dorukhan'ın bir hükmü yok yani. çünkü senin elinde sivaslı efsane kılınç, erzurum'un wonderkid'i taylan, en son maçını 1.5 yıl önce halı sahada oynamış gedson filan var. ha bir de belhanda üstad vardı. senin saydığın adamlarda ghezzal dışında fark yaratan bir adam yok. rosier'in şaibesi yeter, aboubakar oyuna çok şey katsa da bizim kazma diagne de yarım sezonda ghezzalsiz ondan çok daha az gol atmadı, josef'in verebileceğinin tamamı taylan'dan sağlandı. senin elinde ghezzal kadar adam vardı ama tarih tekekkür etti gene tüm sezon yararlanamadın. feghouli'ye güvenip yine yola çıkmak bir mesele, ki çokları gibi oğulcan'ın emeklerine gene yazık etmek de istemem ama önündeki herif yılda 3.750'ye oynarken arkasına kimi alıp da getirebilecek, hele ki bu yönetimle bilemiyorum. zaten oraya ghezzal'i hazır da getirsen bu geliştirmene rağmen ortada bariz duran orta sahadaki kalite farkını kapatabilir miydin emin değilim. yani ben değilim, sizin için doğru yanlış fark etmiyorz aten.

geçen sene de nzonzi seri lemina belhanda filan vardı da

marcao bence kötü değil. bu sezonu genel olarak iyi geçiriyor.

bir kaç kez mala bağlasa da kritik müdahaleleri vardı. takım kötü olduğundan göze batmadı fazla.
iyi bi orta saha hattıyla izlemek lazım o ikiliyi.

değerlerini o zaman tam olarak görürüz.

Top Etebo'nun ayağına geldikçe ben çıldırıyorum, sen nasıl ilk 11 oynatıyorsun bu herifi.

leicesterin ve premier ligin yıldızı son 2 sezon ligde koskoca 5 maça 90 dk başlamış rachid mahrez salaha sahip sergenle baş edememiz gayet normal bir de üstüne Portekiz'in en kral sağ beki rossier vardı yıllardır hiç sakatlık yüzü görmeyen ve barça ve cityyi peşinden koşturan aboubakar ve larinle şampiyon olamayana da mal derlerdi zaten ... Kağıt üstünde bu kadar harika isimler yetmezmiş gibi Alanya Münih'in stoperi wellington ve sol beki alphonso nskalayi da kadrosuna kattı.. Bir de şanslılar kalede ersin donnaruma vardı alt yapı ürünü..
Fatih hocam ne yapsın bok gibi kadroyla bu kadar işte .
ne-diyon-lan-sen-degisik_632103.jpg

geçen sene de nzonzi seri lemina belhanda filan vardı da

dönüp dönüp aynı şeyi yazınca cevabım değişmeyecek emre usta. zonzi hariç hepsinden sezonun ilerki dönemlerinde katkı aldı, başındaki zaafiyeti de söylemiştik, ki bu 3 oyuncunun yeni bir coğrafyaya katılma durumunu, kiralık oldukları için aidiyet sıkıntılarını da hesaba bile katmadan. terim taktik olarak kendini sezon içinde gittikçe geliştirdi, zonzi karaktersizi hariç diğer elemanlardan da zaten süreç içinde iyi katkılar alındı. bugün seri gibi 6, lemina gibi 8'i hala arıyoruz, demek ki bizde o kadar kötü iz bırakmamışlar. ha siz real-psg'ye karşı inanılmaz bir şekilde aciz kalmamızı mı vurguluyorsunuz bilmiyorum ama pandemiye gelene kadar elde kalan bu oyuncularla ligin en iyi takımına dönüştüğümüz benim hatırımda.

doğru sergen'in yararlanamayıp bizim orta sahayı baştan aşağı oluşturabilecek şifozren llajic, pastırma mensah, fenerli dorukhan'ın bir hükmü yok yani. çünkü senin elinde sivaslı efsane kılınç, erzurum'un wonderkid'i taylan, en son maçını 1.5 yıl önce halı sahada oynamış gedson filan var. ha bir de belhanda üstad vardı. senin saydığın adamlarda ghezzal dışında fark yaratan bir adam yok. rosier'in şaibesi yeter, aboubakar oyuna çok şey katsa da bizim kazma diagne de yarım sezonda ghezzalsiz ondan çok daha az gol atmadı, josef'in verebileceğinin tamamı taylan'dan sağlandı. senin elinde ghezzal kadar adam vardı ama tarih tekekkür etti gene tüm sezon yararlanamadın. feghouli'ye güvenip yine yola çıkmak bir mesele, ki çokları gibi oğulcan'ın emeklerine gene yazık etmek de istemem ama önündeki herif yılda 3.750'ye oynarken arkasına kimi alıp da getirebilecek, hele ki bu yönetimle bilemiyorum. zaten oraya ghezzal'i hazır da getirsen bu geliştirmene rağmen ortada bariz duran orta sahadaki kalite farkını kapatabilir miydin emin değilim. yani ben değilim, sizin için doğru yanlış fark etmiyorz aten.

İsimler falan hikaye içimiz kan ağlıyor bunu derken ama tam bir kaossaray olduk..aynı ghezzali getir bize ne vereceği belli değil..Formunu yukarıya götürdü diyeceğim 1 kişi var Taylan onla da ne yapıp edip papaz oldular.. Taylani beğenirsin beğenmezsin bu sene hala %1 şansımız varsa aslan payı bu çocuğundur ilk yarı o vasat kadroyu yarışta tuttu resmen..
2. Devre rüya gibi bir transfer dönemi geçirdik ama sonuc ortada..
Mensah ljaci diyorsun da adam 6-7 oyuncusuna kariyer sezonu yaşatırken bırak da 2-3 isimden verim alamayabilsin bahsettiğimiz adam ganyanci sergen yani şu noktalara gelmesi bile mucize..
Bu seneki şampiyonluk hoca hariç hickimseye yazmaz bahtsizdik serefsizlige maruz kaldık eyvallah ama bu kadar iyi giden sorunları aşmış bir takımın 2 hakem hatası 2 mağlubiyetle tepetaklak olması izah edilebilecek bir durum değil..

sergen'in bizim stadyumda şampiyon ilan etmesini izleyecek gibi görünüyor.

İsimler falan hikaye içimiz kan ağlıyor bunu derken ama tam bir kaossaray olduk..aynı ghezzali getir bize ne vereceği belli değil..Formunu yukarıya götürdü diyeceğim 1 kişi var Taylan onla da ne yapıp edip papaz oldular.. Taylani beğenirsin beğenmezsin bu sene hala %1 şansımız varsa aslan payı bu çocuğundur ilk yarı o vasat kadroyu yarışta tuttu resmen..
2. Devre rüya gibi bir transfer dönemi geçirdik ama sonuc ortada..
Mensah ljaci diyorsun da adam 6-7 oyuncusuna kariyer sezonu yaşatırken bırak da 2-3 isimden verim alamayabilsin bahsettiğimiz adam ganyanci sergen yani şu noktalara gelmesi bile mucize..
Bu seneki şampiyonluk hoca hariç hickimseye yazmaz bahtsizdik serefsizlige maruz kaldık eyvallah ama bu kadar iyi giden sorunları aşmış bir takımın 2 hakem hatası 2 mağlubiyetle tepetaklak olması izah edilebilecek bir durum değil..

Egemen ustat bi ara sey demisti talisca bize gelse hoca sol ic oynatirdi diye o geldi aklima🤣

yapmayın allah aşkına yaa...

Atiba - Josef - Ljajic - Dorukhan - Mensah
Sosa - Mesut - İrfan - Ozan - Gustavo - Mert

buna karşılık sende,

Etebo? - Taylan - Emre Kılınç? - Gedson var. Kanat devşirme felan bi şekilde çıkıyoruz. Geçen sene için eleştiri okey ama bu sene takımın en önemli bölgesi olan ortasahada bariz kalite farkı var.

Diğer takımların da hali ortada. Şikeciler tamamen domalmış halde 1 puan üste anca çıkabiliyor...

türkiyede birazcık güçlenen herkes bir miktar troll satın alıyor

ali koç, the damat, terim vs..

yapmayın allah aşkına yaa...

Atiba - Josef - Ljajic - Dorukhan - Mensah
Sosa - Mesut - İrfan - Ozan - Gustavo - Mert

buna karşılık sende,

Etebo? - Taylan - Emre Kılınç? - Gedson var. Kanat devşirme felan bi şekilde çıkıyoruz. Geçen sene için eleştiri okey ama bu sene takımın en önemli bölgesi olan ortasahada bariz kalite farkı var.

Diğer takımların da hali ortada. Şikeciler tamamen domalmış halde 1 puan üste anca çıkabiliyor...
Büyük sikecilerin yaptığı yatırımı hickimse yapmadı kağıt üstünde en alternatifli ve iyi denecek kadro fenerde ben o kısmı tartismam bile..
Ama bjknin kadrosu kesinlikle çok dar bir kadro ve kağıt üstünde iyi degildi.. Bu adamları sergen 2-3 gömlek yukarıya tasidigi için bugün bjk kadrosu guzelleniyor.. sağa sola gezdirilen larin premier lige astronomik paraya gidecek yaw yapmayın etmeyin uzun uzun yazdım yukarda ghezzal harika oynayınca sanki Premier ligden mahrezi almışlar gibi konuşuyorsunuz ..Ghezzal Leicester için atıl bir oyuncuydu ya şunu kabul edin artık Sergen de oynattı bir şekilde verim aldi .. kapıdan cevirdigimiz josef bjkyi şampiyonluğa taşırken sen taylana eteboya kaldık dersen dönüp hocaya soracaksın renktas bize değil..

Herşeyi geçtim aynı kadronun teknik direktörü değişiyor düşecek takım ligi orta sırada bitiriyor tonla örnek var ortada neden ısrarla sadece kadroya takılıp duruyorsunuz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt