Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabredelim renktaşlar gelecek 3 seneyi domine edecek kadro kuruluyor
lig şampiyonlukları çerez olacak
büyük düşünün!
2020-10-02 (158).webp

Yahu rtaş sen Gedson'a onca lafı ettin performansı yükselince başlığa girip tek bir cümle bile yazmadın
Yapma. Böyle olmaz
Sırf devamlı muhalefet olayım , yazdığımdan geri dönmeyeyim diye +ları da yazmıyorsun. İlk yarı orta sahasız takımla oynanan maçlar sonucu topladığımız puanlarda da eleştirdin baya herhalde hocayı. Taylan'dan başka kimi yazabiliyorduk orta sahaya allah aşkına rtaş
Bak ben üstte hocayı eleştirdim. Lafımdan döneceğim diye bir korkum yok benim. Fikirler ve eleştiriler performansa göre değişken olabilir.
Bu doğaldır.
Hocanın mağlubiyet serisinde hataları vardır, bazı futbolcuları ısrarla oynatması hatalıdır, değişiklikte bazı maçlarda 70leri felan beklemesi hataydı.
Ama ilk yarı o kadroyla topladığı puanlar bir başarıydı. Devamlı yönetim kanadından eleştiri alıp durdu ona rağmen çıktı oynattı adam mesela.
Yönetim sus pusken çıktı hakem eyyamlarını söyledi
Ama senin dediğin Mohamed'in performans düşüklüğüne katılmıyorum ben

Kiz dememiz ayakta duramamasiyla alakaliydi. Essek olmadigi icin oynaya oynaya doğal olarak ayakta durabilecek seviyeye geldi. Belli bir kalitesi elbette vardir.

Terimle ilgili konumuz ise bu sezonluk bir konu değil. Esasında sampiyon olup olmamak da önemli değil. 4 senedir bu takim top oynamıyor. Sampiyon olurken de oynamadi. Ve asıl acı olan başkanı, yönetimi, tdsi aynı olan takimin 4 senede istikrarlı bir şekilde ustune koymasını beklersin ama biz tam tersine her sene biraz daha geriliyoruz. Kusura bakmayin da bu gidisattaki buyuk payı da terime yazıyoruz. Kadro planlamasi yapamaz, futbol oynatamaz, oyunculardan verin alamaz. Olayi ne o zaman. Yahu daha iki sene öncesine kadar tvde şaklabanlık yapan adamın 3-4 milyona kurduğu kadroya bak, oynattığı futbola bak, yükselttiği topçulara bak. Birakin su adami yaw.

Dönüp dolaşıp nereye geliyoruz. " Bana yazın kredimiz yok mu" diyor ya kendisi işte o güle oynaya 1/3 puan alcağın maçlarda ısrarla izleyip 1/2 puanı bıraktığında bu sebeple ısrarla eleştiriyorduk.
Futbolda yapacaz edecez diyip 4 tane yiyip muhteşem verdiği sözü tutan takım olduk.

Neyse kredisi var kardeşim o olmasa bilmem kaç şampiyonluk olmazdı orgazmına devam.
Yağmur yağdı, kar oldu, zemin bozuldu, virüs geldi diye diye elimizde iki senede iki şampiyonluk verdi. Yapacağı şey oysa çok basitti kendisi çalıştıramıyorsa iki tane adam gibi yardımcı alsa 38. Hafta şampiyon olurduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt