- 18 Mayıs 2011
- 53.444
- 57.417
- 4.613
@Sami Karakoç inanma buna bu 2 gun sonra emperor yaziyorHoca sıçtın batırdın bu sene yav
İstifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Sami Karakoç inanma buna bu 2 gun sonra emperor yaziyorHoca sıçtın batırdın bu sene yav
İstifa
sabredelim renktaşlar gelecek 3 seneyi domine edecek kadro kuruluyor
lig şampiyonlukları çerez olacak
büyük düşünün!
Teraziyi g.tumuze soktular.
Sal sen de artık hocayı
anti mi ol diyorsunSal sen de artık hocayı
sezonun ozetiTeraziyi g.tumuze soktular.
sabredelim renktaşlar gelecek 3 seneyi domine edecek kadro kuruluyor
lig şampiyonlukları çerez olacak
büyük düşünün!
Yahu rtaş sen Gedson'a onca lafı ettin performansı yükselince başlığa girip tek bir cümle bile yazmadın
Yapma. Böyle olmaz
Sırf devamlı muhalefet olayım , yazdığımdan geri dönmeyeyim diye +ları da yazmıyorsun. İlk yarı orta sahasız takımla oynanan maçlar sonucu topladığımız puanlarda da eleştirdin baya herhalde hocayı. Taylan'dan başka kimi yazabiliyorduk orta sahaya allah aşkına rtaş
Bak ben üstte hocayı eleştirdim. Lafımdan döneceğim diye bir korkum yok benim. Fikirler ve eleştiriler performansa göre değişken olabilir.
Bu doğaldır.
Hocanın mağlubiyet serisinde hataları vardır, bazı futbolcuları ısrarla oynatması hatalıdır, değişiklikte bazı maçlarda 70leri felan beklemesi hataydı.
Ama ilk yarı o kadroyla topladığı puanlar bir başarıydı. Devamlı yönetim kanadından eleştiri alıp durdu ona rağmen çıktı oynattı adam mesela.
Yönetim sus pusken çıktı hakem eyyamlarını söyledi
Ama senin dediğin Mohamed'in performans düşüklüğüne katılmıyorum ben
anti olma dogrulari gor yeter sevgili Dr. , ft aski seni kor etmis.anti mi ol diyorsun
Anti olmana gerek yok da yani övmeyi bırakmanın vakti geldi. Önümüzü açsın artık Münsalanti mi ol diyorsun
çok iyi birisin kızamıyorum sana yolundan dönmeni tavsiye edebilirim sadece
İstifa!!
Hemen yarın istifa etmeli hazır ffp de bitmişken kulübün önünü açması için
Övmüyorum ben yav mizah da yapmayalım mı rtaşAnti olmana gerek yok da yani övmeyi bırakmanın vakti geldi. Önümüzü açsın artık Münsal
İstifa etmeli mi?Övmüyorum ben yav mizah da yapmayalım mı rtaş
Hoca hepimizi sinirlendirdi bazı hususlarda
Sırf senin yüzünden ftci olası geliyor insanınanti olma dogrulari gor yeter sevgili Dr. , ft aski seni kor etmis.
Hoca gitmeli mi?daha ekimde 1 ay boyunca ewt o.s geliyor merak etmeyin diyip gelmeyince yönetime çarşaflarca küfür edip şimdi hocayın ocak ayı lafıyla d. geçmek...... komik oluyor !!!!!
Ben de size kızmıyorum zaten @Sami Karakoç @Berke Karabacak @Mehmet Mehmetogluçok iyi birisin kızamıyorum sana yolundan dönmeni tavsiye edebilirim sadece
saygılarımla...