Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli kadro kötü, yetersiz demek Terim’e en iyi kadro verilmezse bişey yapamaz anlamı çıkarıyor. Yani biz sürekli Terim’e ligin en iyi kadrosunu vericez gerisini ona bırakıcaz bizi şampiyon yapsın. O zaman ben ne anladım abi bu işten. Lucescunun 2002’de, Geretsin 2006da, Feldkampin 2008de yaptıklarını gördük kadrolar ligin en iyisi değildi ama şampiyon oldular.
İşte bunu idrak edebilse bazıları

Kardeşim 4 senedir rezil bir top oynuyoruz

Her geçen sene daha da kötüye gidiyoruz

Teknik direktör olarak ne artısı oldu özellikle son 2 senede

Kadro yetersiz kadro yetersiz diyip durmak ayıptır

Sen iyi futbol oynatmaya çalış millet görsün ona göre kararını versin

Geçen sene Nzonzi Lemina Seri orta sahasını verdiler eline

Ne değişti ne sonucu aldı

Geçen sene Bjk ile ikinci olmak için yarışa girdik kaç puan geriden gelip geçtiler bizi

Yok öyle yönetime laf edip Sinyor Terim'e laf etmemek

Yeter artık çağdışı iğrenç futbol izlediğimiz

Hem yönetim hem Sinyor Terim gitmeli

Bu kadar NET

yönetime laf etmemiştim o dönem ztn şartlar belli
bi msjımda 19-20deki transferlerin hatalı olduğundan o senenin ilk yarısındaki oyundan fln da söz ettim
transferde hiçbir zmn sadece yönetimi sorumlu tutmadım hocanın da sorumluluğu ve suçu oldu kötü transferlerde
konuyu nasıl okuyorsun bilmiyorum ama dediğim şeyleri bana satmışsın
sadece çağdışı futbola katılmıyorum bu sene gayet iyi oyun gördüm ama uzun vadeli oynayacak kalitede ya da derinlikte 1 kadro yoktu

Bak sende gitse birsey demem diyorsun. Duyguların seni ele geçirmiş renktas.
Öyle mesajlar okuyorum ki rtaş
Bence duyguyla pek alakası yok yazdıklarımın
Teneke yollayın , kovun şunu gitsin felan yazılıyor
Ve bu adam Galatasaray'ın önemli bir ismi
Olmuyor bence.
Bak istifaya da çağırabiliriz. Bunda da bir şey yok. Kimse Galatasaray'dan büyük değildir.
Ama hakaret olmaz, olmamalı. Benim itirazım buna sadece. Bu da çoğu zaman hocayı körü körüne savunuyormuşum gibi anlaşılıyor ne yazık ki
Puan kayıplarında herkesin mesuliyeti var. Şu son maçlarda hocanın daha fazla mesuliyeti var. İlk yarı tüm faturayı yönetime keserdim ben mesela.
Adamın eline bomboş bir kadro verdiler çünkü

Öyle bir hal aldı ki kulüp, yönetimin kendi içindeki çekişmeleri felan
Bana da biraz hoca bırakacakmış gibi geliyor sezon sonu

Arkadaş her konuda keskin yorum yapmak zorunda mıyız? Ligin ilk yarısında iyi iş çıkardı bana göre. Ligin ikinci yarısında ise yapamadı. En büyük sorumluluk yine Fatih Terim'de de, hırsızın hiç mi suçu yok? Konsol oyunu mu bu? Her mecrada dillenen Sergen şu ortama gelse sezon ortası istifayı basıp gitmişti. Olabildiğince hakkaniyetli yorum yapmaya çalışıyorum ama şu nefret dili insanı zıvanadan çıkarıyor.

Arkadaş her konuda keskin yorum yapmak zorunda mıyız? Ligin ilk yarısında iyi iş çıkardı bana göre. Ligin ikinci yarısında ise yapamadı. En büyük sorumluluk yine Fatih Terim'de de, hırsızın hiç mi suçu yok? Konsol oyunu mu bu? Her mecrada dillenen Sergen şu ortama gelse sezon ortası istifayı basıp gitmişti. Olabildiğince hakkaniyetli yorum yapmaya çalışıyorum ama şu nefret dili insanı zıvanadan çıkarıyor.
1-2sayfa önce ağlama duvarı atmasan şu mesajını samimi bulabilirdim renktaş

bi msjımda 19-20deki transferlerin hatalı olduğundan o senenin ilk yarısındaki oyundan fln da söz ettim
transferde hiçbir zmn sadece yönetimi sorumlu tutmadım hocanın da sorumluluğu ve suçu oldu kötü transferlerde
sadece çağdışı futbola katılmıyorum bu sene gayet iyi oyun gördüm ama uzun vadeli oynayacak kalitede ya da derinlikte 1 kadro yoktu
Etme Hayri...

Bjk maçından buraya gelip ağlayanlara ne diyeyim? Öncesinde daha farklı bir durum mu mevcuttu? Onun gittiği yer de belli zaten. Eleştirilerin çoğuna ben de katılıyorum.
şampiyonluğun gittiği kesinleşti işte ondan gelip eleştiriyor millet niye ağlıyorlar diyorsun ki
birisi de çıkıp dondurma fotosu atsın o zaman size
ne de olsa sana göre bu uslupta sıkıntı yok

Hangi maçlar renktaş sayabilir misin

O maçlar üzerinden konuşalım

Çünkü sen seneyede Terim kalsın istiyorsun

O zaman ona göre konuşalım

Beyler şunu herkesin artık kabul etmesi lazım. Fatih hocam hocalık yapmayı bırakmış, evet hepimizin kahramanıydı, imparatoruydu ama bitti artık herşey geride kaldı, zaman hızla ilerliyor bizimde vakit geçirmeden hoca işini çözmemiz gerekiyor, nostaljik ve duygusal takılarak daha çok küfürler ederiz bu takıma. Hocam sende tadında bırak, ya başkan falan ol yada bizim gibi taraftar, ama saha içine artık karışma gözünü seveyim.

Beşiktaş-Hatayspor maçını izleyip biraz utandın mı acaba hocam ? Hatay seninle kedinin fare ile oynadığı gibi oynayıp kepaze etmişti. Sergen sakat oyuncular ile Larin ile N'skala ile Wellinton ile şampiyonluğa yürüyor ki Sergen defalarca kadrom dar demesine rağmen devre arasında sadece Cenk alındı. Ama sen yine her sene olduğu gibi yine transferleri yaptırdın ve üstüne yine rezil oldun. Bu camianın peşini bırak artık hoca git torun sev artık. Yazıklar olsun sana.

Beyler şunu herkesin artık kabul etmesi lazım. Fatih hocam hocalık yapmayı bırakmış, evet hepimizin kahramanıydı, imparatoruydu ama bitti artık herşey geride kaldı, zaman hızla ilerliyor bizimde vakit geçirmeden hoca işini çözmemiz gerekiyor, nostaljik ve duygusal takılarak daha çok küfürler ederiz bu takıma. Hocam sende tadında bırak, ya başkan falan ol yada bizim gibi taraftar, ama saha içine artık karışma gözünü seveyim.
Başkan olursa kulüp iyice çiftliğe döner. Reyis gibi damadını futbol şubesi sorumlusu, kızını medya sorumlusu falan yapar, arda da td olur. Aman diyim.

Başkan olursa kulüp iyice çiftliğe döner. Reyis gibi damadını futbol şubesi sorumlusu, kızını medya sorumlusu falan yapar, arda da td olur. Aman diyim.
Terim başkan olsun diyenler terimin altında çalışan td rahat bırakıp işine karışmıcanımı düşünüyo acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt