Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 sene önce Fatih Hoca
6a209d853cd84310ccaa20e2ef1c9dff.jpg

Şimdi Fatih Hoca
d5c9734d-8c30-40eb-a7e7-cedc29d879f0 - Kopya.webp

2 sezondur öğrencilerini şampiyon ediyo tebrik ederim.

Seneye de Belözoğlu challenge yapıcak sanırım, son bir kıyak yapıp looser camiayı şampiyon yapıp emekli olacak.

Arkadaş her konuda keskin yorum yapmak zorunda mıyız? Ligin ilk yarısında iyi iş çıkardı bana göre. Ligin ikinci yarısında ise yapamadı. En büyük sorumluluk yine Fatih Terim'de de, hırsızın hiç mi suçu yok? Konsol oyunu mu bu? Her mecrada dillenen Sergen şu ortama gelse sezon ortası istifayı basıp gitmişti. Olabildiğince hakkaniyetli yorum yapmaya çalışıyorum ama şu nefret dili insanı zıvanadan çıkarıyor.
Adam kulübüyle basın toplantısında atar gider yaptı, üst üste kaç kere ayar verdi. Geçin o yönetime suç atma işlerini.
Ayrıca sergenin şansı sosyal ortamların azalması ve federasyon tarafından aşırı kollanması.

Fatih hocanin zamani gecmis. Cok guzel hizmetler verdi ama ayrilmasi gerekiyor. Su takima genc bir hoca getirilmesi gerekiyor. Fatih hocadan daha kotu oynatmayacaktir buna eminim. Birde adaletli forma dagitir. Bir hoca dusunun ki Muhammedi cikarip forvete Donk'u koyuyor, bir hoca dusunun ki Ozorwafor varken sener'i stopere koyuyor. Sezonun ceyreginde zaten cezali. Simdi diyeceksiniz ki yonetim cikip konusmuyor. Birak o zaman senin yardimcilarin konussun sen niye konusupta takimi yalniz birakiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt