- 5 Eylül 2014
- 85.608
- 71.681
- 4.513
yok kaybetmedim kaybetsem de üzülmem lakinKumarda mi kaybettin kanka geçmiş olsun
gizli gündemler var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok kaybetmedim kaybetsem de üzülmem lakinKumarda mi kaybettin kanka geçmiş olsun
soyut bir olay şu an
Fenerli damgası mi yemek istiyorsun reis. Baban fenerli senin de ucundan tutma ihtimalin var aslindaSomut davranışlarım ve fikirlerime rağmen ben bile Ahmed Arif Kesen kadar Fenerbahçeli damgası yemedim![]()
1994 yılına kadar Fenerbahceli idim tarihi tam yanlış hatırlamıyorsam.Fenerli damgası mi yemek istiyorsun reis. BabanBaban fenerli senin de ucundan tutma ihtimalin var aslinda
Feneri birakmanin nedeni nedir reis1994 yılına kadar Fenerbahceli idim tarihi tam yanlış hatırlamıyorsam.
Feneri birakmanin nedeni nedir reis
Somut davranışlarım ve fikirlerime rağmen ben bile Ahmed Arif Kesen kadar Fenerbahçeli damgası yemedim![]()

tahirciğimBüyüdükçe insanın aklı oturur doğru yolu bulur üstat. Çevresel faktörler de yadsınamaz. Amcam Galatasaraylıydı.
Bu adam fbli değil.. Fatih hocaya anlamsız bir kini var hepsi bu.. ve ben bunun kinine de saygı duyuyorum..Fbliye bak sen
Somut davranışlarım ve fikirlerime rağmen ben bile Ahmed Arif Kesen kadar Fenerbahçeli damgası yemedim![]()
Ben de onu diyorum Ünsal. Fenerium alışverişlerim, eski Fenerbahçeli oluşum, Ali Koç başkan olduğunda kutlama yapışım... Tüm bu olaylara rağmen Galatasaray eleştirisi yapıyor diye Ahmed Arif daha çok Fenerli damgası yiyor![]()
1994 yılına kadar Fenerbahceli idim tarihi tam yanlış hatırlamıyorsam.
Ha bu arada ilaveten iki sene FB plakalı araba kullandım. @Keramettin TANRIVERDİ biliyor![]()
1994 yılına kadar Fenerbahceli idim tarihi tam yanlış hatırlamıyorsam.
100 puanı doğru diyor. Zaten 85 le bitirecek ligi. 100 yapardık.
hocamın kendisini fatih terim olarak dünyaya tanıtan
üzerinde büyük emekleri olan
doğup büyüdüğü ve sonra galatasaraylı fatih olmasında rolü azımsanmayacak olan
adana demirspor kulübünün uzun yıllar sonra gelen süper lig macerasında başında olması vefa gereğidir
hocam vefalıdır
hayırlı olsun tüm adanalılara
hocamın kendisini fatih terim olarak dünyaya tanıtan
üzerinde büyük emekleri olan
doğup büyüdüğü ve sonra galatasaraylı fatih olmasında rolü azımsanmayacak olan
adana demirspor kulübünün uzun yıllar sonra gelen süper lig macerasında başında olması vefa gereğidir
hocam vefalıdır
hayırlı olsun tüm adanalılara
Sen daha forumda vitamin bile değilken aak abin burada futbola yön başarısız rijkaarda da yol veriyorduFbliye bak sen
Bos yapmaSen daha forumda vitamin bile değilken aak abin burada futbola yön başarısız rijkaarda da yol veriyordu
eleştir,sevme,aak in eleştiride ipin ucunu kaçırdığıda çok olmuştur ama fbli değil adam
Sana bi boş yaparım kendin için son dakika açarsınBos yapma