Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
soyut bir olay şu an

Ben de onu diyorum Ünsal. Fenerium alışverişlerim, eski Fenerbahçeli oluşum, Ali Koç başkan olduğunda kutlama yapışım... Tüm bu olaylara rağmen Galatasaray eleştirisi yapıyor diye Ahmed Arif daha çok Fenerli damgası yiyor :D

Bundan sonra zor kadro kurar. Para kalmadı kulüpte. Hem şampiyonluklar ve CL gitti, hem tribün geliri gitti.

Gelecek sezon şimdiki kadar bile alternatifi olmayacak. Bakalım birde tjk kalitesinde bir kadroyla neler yapacak.

Bu adam fbli değil.. Fatih hocaya anlamsız bir kini var hepsi bu.. ve ben bunun kinine de saygı duyuyorum..
Fakat, daha önce de dediğim gibi:

Burada Galatasaraylı taklidi yapıp ortalığı karıştırmaya yönelik algı yapan diğer takım taraftarlarının,
*Yaklaşan kongreyi hesaba katarsak, birilerinin talimatıyla Galatasaray taraftarına yönelik algı kasanların,
*Özellikle dünya görüşünden dolayı hocaya olan nefretlerini Galatasaraylılık maskesi altında kusan hewallerin ve onların türevlerinin..
Ve tüm bu gruplara dahil olanların sülalelerini tüm gerçek Galatasaraylılar sevsin...

Somut davranışlarım ve fikirlerime rağmen ben bile Ahmed Arif Kesen kadar Fenerbahçeli damgası yemedim :D
Ben de onu diyorum Ünsal. Fenerium alışverişlerim, eski Fenerbahçeli oluşum, Ali Koç başkan olduğunda kutlama yapışım... Tüm bu olaylara rağmen Galatasaray eleştirisi yapıyor diye Ahmed Arif daha çok Fenerli damgası yiyor :D
1994 yılına kadar Fenerbahceli idim tarihi tam yanlış hatırlamıyorsam.
Ha bu arada ilaveten iki sene FB plakalı araba kullandım. @Keramettin TANRIVERDİ biliyor :asd:

Başlıksız-1.webp

fb_rank.webp

hocamın kendisini fatih terim olarak dünyaya tanıtan

üzerinde büyük emekleri olan

doğup büyüdüğü ve sonra galatasaraylı fatih olmasında rolü azımsanmayacak olan

adana demirspor kulübünün uzun yıllar sonra gelen süper lig macerasında başında olması vefa gereğidir

hocam vefalıdır

hayırlı olsun tüm adanalılara

adana demirspor kulübünün uzun yıllar sonra gelen süper lig macerasında başında olması vefa gereğidir

hocam vefalıdır

hocam vefalıdır

aynı anda aynı ligden 2 takım çalıştırtmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt