Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim fb gibi zenginlerimiz falan yok, bu yılda şampiyonluk gitti. Seneyede olamazsak iş farklı boyutlara geçebilir. O yüzden acilen kovulmalı, çünkü kendisi, kendisinin başarılı olduğunu düşünüyor şuan.

suanda arenadaki seyiciler ardayi cagiriyor takimi buraya getir diye

yok valla bunlar akillanmaz

en iyisi futbol ile olan iliskimi keseyim bu böyle bir daha cekilmez

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Yazık, tek yapman gereken yemeden 4 tane atmandı. Onu bile beceremedin.
Hata bizde ki her şeye rağmen senden bir şey bekledik.
Çok şey yazmak isterim de değmezsin cidden.

Bjk maci haric son 8-10 macin ilk 11 tercihleri hep bir sorunlu laf yok. Ben Arda veya Akbaba'dan ziyade daha tempolu Emre K veya Kerem ile baslardim. Halil'i sonradan dahil eder, Mohamed ile cikardim. Yani sorun surda, bu maci gectim, bjk'ya neden 4.gol icin yuklenmedik biz ? Baya yan pas geri pas yapip durduk son 15dk ve top bizde rakip izliyordu. Hocam, sezon bitti. Kotu bitirdik diyemem biraz agresif yorumlar oluyor haliyle ancak Sampiyon olabilecek durumdaydik firsat geldi cok kez son 3 macta. Seninde tecrubeni ortaya koyup fisi cekmen gerekirken uretkenlikten uzak yani cabalayan ama sut yapmayan ari misali saldirdik durduk. Enerji de tabi 70dk itibariyle bitti. Keske daha dengeli baslatsaydin elindeki "en skorer" oyunculari secerek. Yazik oldu ama ne desek bos suan. Sene sonu geldi artik, bazi kararlar almanin zamani geldi degisim sart en ustten sana ve ekibine oradan oyunculara kadar. Bakalim sancisiz olacak mi bu. Bence artik vedalasma vakti geldi ancak klup icinde kalman gerektigini de dusunuyorum.

En cok uzuldugum 20'lik tiplerden "defol, degmezsin, rezil" gibi ifadeleri gormek. Kurt gercekten kocamis hocam. Tesekkurler emeklerin icin ama degisim sart gorunuyor.

Sinirim geçmiyor sana. İçine ettiğin sezonu kurtarma şansı geldi ama sen yine içine ettin. Galatasaray’a vermekte olduğun zararın farkına var. Kendinden daha fazla soğutmadan bırak artık.

Bu hocayla kac şampiyonluk yaşadık uzgunsunuz tabi ki anlıyorum ama kaç hoca degistirdiysek bize yaramadı fatih hoca varken benim görüşüm fatih hocadır

Sende haklısın Emre dostum, ama ilk 4 seneki Fatih Terim yok ne yazık ki. Geldiğinde ilk zamanlar yararlı gibi gözüksede artık iyiden iyiye zarar verir oldu. İlk geldiğinde son derece desteklerdim. 2. gelişinde şansızlık dedim. Ünal Aysal kavgası, Tudorun başını yemesi ve her seferinde enkaz bırakması yetti bence. Yaşıda 70e vardı artık, fikrini değiştirmiyor. Yanlışından dönmüyor.

Besiktas macinda, öyle boktan ve forvetsiz rakip bulmusken, 3:1 den sonra yatisa gecmeyle belliydi, bu sezondan bir bok olmayacagi.
2 defa fırsat ayağına geldi bjk ve denizli maçlarında üçüncüsünde gelmez artık. yine rezilce kadrolarla etti ayağımıza gelmiş şansın içine

Eline mohamed gibi adam vwriyorlar oynatmiyorsun aga 😂😂 adam oyuna giriyor takim orta acmayi birakiyor anlamadim bu isi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt