Bjk maci haric son 8-10 macin ilk 11 tercihleri hep bir sorunlu laf yok. Ben Arda veya Akbaba'dan ziyade daha tempolu Emre K veya Kerem ile baslardim. Halil'i sonradan dahil eder, Mohamed ile cikardim. Yani sorun surda, bu maci gectim, bjk'ya neden 4.gol icin yuklenmedik biz ? Baya yan pas geri pas yapip durduk son 15dk ve top bizde rakip izliyordu. Hocam, sezon bitti. Kotu bitirdik diyemem biraz agresif yorumlar oluyor haliyle ancak Sampiyon olabilecek durumdaydik firsat geldi cok kez son 3 macta. Seninde tecrubeni ortaya koyup fisi cekmen gerekirken uretkenlikten uzak yani cabalayan ama sut yapmayan ari misali saldirdik durduk. Enerji de tabi 70dk itibariyle bitti. Keske daha dengeli baslatsaydin elindeki "en skorer" oyunculari secerek. Yazik oldu ama ne desek bos suan. Sene sonu geldi artik, bazi kararlar almanin zamani geldi degisim sart en ustten sana ve ekibine oradan oyunculara kadar. Bakalim sancisiz olacak mi bu. Bence artik vedalasma vakti geldi ancak klup icinde kalman gerektigini de dusunuyorum.
En cok uzuldugum 20'lik tiplerden "defol, degmezsin, rezil" gibi ifadeleri gormek. Kurt gercekten kocamis hocam. Tesekkurler emeklerin icin ama degisim sart gorunuyor.