Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam artik git lütfen, rezil oluyoruz her avrupa maci. Gitmiyorsan yanina profesyonel adamlar getir yurt disindan, akil akildan üstündür. Su anda yaninda olanlar avrupada top kosturmamis, öylece sirf yardimci ismiyle ordalar.

Fatih Terim gunumuz sartlarinda berbat bir teknik direktordur. (96-00 seneleri arasindaki performansi hakkindaki goruslerimi cok yazdim. Tekrarlamiyorum. Kisaca cok saygi duydugum bir futbol oynatiyordu.)

Bugune gelirsek:
Takimin saha ici organizasyonu berbat.
Kondisyonu berbat.
Ikili mucadelelerde kaybeden, oyunculari surekli yere dusen bir takim.
Avrupa'da surekli en az kosan takimlardan biri oluyoruz.

Bir buyuk sirkette CEO olsa tum parametrelerden F alir direk kovulur.

Oysa ulkemizde sagolsun kraldan cok kralci oldugu icin istifa etmeyi gectim, "gazeteciler" soru bile soramiyorlar.
Saha disinda surekli sucu baskalarina atan, tum olumsuzluklarda birilerine saldiran, hep bir seyler aciklayacak olan ama hic bir sey aciklamayan, TFF'den, hakemlere, rakip kuluplerin baskanlarindan olum dosegindeki ve kendisini hep desteklemis, kovmasi gerektiginde arkasinda duran, kendi baskanina saldiran bir adam var ortada. Kirk yilda bir hata bende dediginde de acayip sarkastik tavirda soyleyen ve asla buna inanmayan, devre arasi, sezon oncesi vesaire diye taraftari uyutan, surekli yanlis adimlar atmaya devam eden birisi...

Bu sezon transferlerde nihayet genc oyunculara yoneldi ama saha ici organizasyon hala berbat. Bu arada Van Aanholt'u aldirdi ve Ghezzal'i da cok istemis. Yani aslinda ortada cok ciddi bir gelisme de yok. Ama yine de genc oyuncular alindigi icin o konuda tebrik ediyorum. Ancak buradaki en buyuk problem o genc oyuncularin gelisecegi bir ortam yok Galatasaray'da...

Fatih Terim'in basta oldugu donemlerde ben genc bir oyuncunun ciddi gelisim gosterdigini hatirlamiyorum. Zaten idmanlari izlerseniz boyle bir seyin mumkun olmadigini gorursunuz.

GSTV YouTube kanalinda bazi idmanlara bakmaya basladim. Bir idmana GSTV baslik olarak kiran kirana gibi bir sey yazmisti. Izledim. Gordugum en lakayit, hafif tempolu idmandi.

Bakin en basitinden yaziyorum. Galatasaray guya paslasmayi iyi yapan bir takim. Tamamen yanlis...

Bakin bu Atletico Madrid'in Simeone ile yaptigi hafif tempoda stratejik paslasma idmani. Olay sadece 5'e 2 degil. Onemli olan nasil paslastigin, paslastiktan sonra nasil bos alanlara hareket etmen gerektigi.... Yani adam sadece paslasma degil, ayni zamanda oyuncularin hareketlenmelerinin de nasil olacagini gosteriyor. Bir de bizim idmanlara bakin. Ortada cok ciddi fark var. Bu da sahaya yansiyor. Galatasaray defansta ve orta sahada oyuncu coklugu oldugu yerde paslasabilmesine ragmen ileride dogru hareketlenmeleri yapmadi, kosmadigi icin iyi takimlara karsi pozisyon uretmekte sikinti yasiyor.

Bu da Pep'ten bir ornek. Yine hafif tempo ama oyunculara nasil hareketlenmeleri gerektigini ogretiyor.
Biz bunlari yapmiyoruz. Yapiyoruz diyen varsa, sahada neden yapmadigimizi aciklasin.

Neyse, simdi en azindan bir cok kisi elestirmeye baslamis ama uzucu olan bu berbat ligde bir kac galibiyet gelince cogu kisi yine goklere cikartir. Her sene Avrupa'da da tokat yemeye devam ederiz.

Trollüyor bizi. Bu yüzden hiçbir açıklamasını ciddiye alamıyorum. Tek derdi para olmuş. Sonuna kadar kalacaktır. Yaka paça kovulana kadar parasını almaya devam edecektir. Düşmanım dediği Cengiz’in altında çalışırken gitmedi adam. Elmas gibi emir erini bulmuş. Hayatta gitmez. Anca Elmasla birlikte giderler. Yani Terim’i indirmek için bu yönetimi indirmek gerekecek.

"Taraftar Ömer'e tepki gösterdi ama Ömer kötü bir şey yapmadı. Oyuncularımın tabii ki yanlarında olacağım. Herhalde herkes Aytaç'ın atmasını istedi. E Atsaydı Aytaç. Ömer'in vurduğu gol olsaydı, tepki gösterilir miydi?"

Emre Çolak olayı geldi aklıma bunu dediğinde Onu geçtim Luyindamayı her maç itin g.tüne sokup çıkaran sanki taraftar. Adamda 2 senede özgüven kalmadı. Onu da geçtim takımda duran topları kullanacak oyuncu belli değil. Sözüm ona taktik deha

Nerden baksan tutarsızlık.

Ömer’in frikik yüzünden ıslıklandığını düşünmesi bile, başlı başına bir rezalet.. Artık daha fazla oynatır..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih hocamiz takimin yetersiz olduğunu yönetime gösterebilmek için psv maclarini feda etmiş olabilir mi?
Bu sayede transferler konusunda elini güclendirmesi bir taktik mi

Hocanin iyi olmasi kadar en onemli sey hocanin ekibide iyi olmasi , bizim hocanin maalesef ekibide cok kotu.
Stajer hocalarla olacak is degil. Zaten termin antrenmanlari kendisi yaptirmiyor. Oh valla paralari al gec kenara. Antrenmani zaten yardimcilari yaptiriyor. Ondan sonra elestiri geldimi uc sene lazim oluyo

Galatasaray 5. yıldızı kendisi de 2. yıldızı takıp bırakacak hocam..

Erman Toroğlu: "4 senede 50 tane transfer yaptırıp Avrupa'da başarılı olamayan hocaya 3 yıl sözleşme yap, zam yap, istediği transferleri yap, sonra oturup taraftarına masal anlatsın..."

Erman tüm hayatı boyunca Terim'i kıskanmış bir eziktir. Hoca hakkında en başarılı zamanında bile yarım ağızla samimiyetsiz sözleri olmuştur. Dolayısıyla Ermanın sözlerinn bir ağırlığı yok.

Erman tüm hayatı boyunca Terim'i kıskanmış bir eziktir. Hoca hakkında en başarılı zamanında bile yarım ağızla samimiyetsiz sözleri olmuştur. Dolayısıyla Ermanın sözlerinn bir ağırlığı yok.
benim bildiğim fatih terimin arkadaşıydı. erman zaten kimseyi iyi zamanında bile övüp göklere çıkarmaz.

türk futbolunda bariz bi antrenman sıkıntısı var, hem fiziksel anlamda hem taktiksel anlamda. sebebi de türk hocaların çalışma yöntemlerinin çağın gerisinde kalmış olması büyük ihtimalle.

Fatih Terim Galatasaray'ın efsanesi o ayrı mevzu ama bu sene çok fena madara olcak galiba. Daha sezon başlamadan taraftar istifa diyor ıslıklamalar oluyorsa ben bir kaç kötü sonuç sonrası neler olabileceğini düşünemiyorum. Mevcut kafa yapısıyla başarılı olacağına da pek ihtimal vermiyorum muhtemelen sezon ortası ya da ikinci yarıda istifaya mecbur kalabilir.

Ardasina falan güvenip onyekuruyu yilan gibi topcuyu aldırmadı. Saha da nefes alamayan Ardasina güvenip. Basaksehir ardayı son 2 dakika oyuna alıyordu 2 sene önce o da kıçını rakibe dayasin çirkeflik yapsın diye. Biz napiyoruz 2021 yılında ardayı as kadro için hazırlıyoruz hemde geçen sene bir halt yemiş gibi yüzde yüz zamla. Valla hoca çocukluğumdan beri başarılarınla büyüdüm baba yarısı gibi bi akrabam gibi görürüm seni ama kabak tadı verdin iyice mide bulandırıyor saçma sapan işlerin.

Her transfer dönemi oyuncu alıp bir sonrakinde onlardan sıkılıp yenilerini isterim de isterim diyen Z kuşağı mensubu Terim hocamız bu akşam vakti nasıllar acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt