Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hata yapan oyuncuyu taraftar yuhalamasin ama sen en ufak hata yapana el kol yapıp saydir. Butun maç el kollarını izliyoruz. Kimsede ozguven bırakmadı.
Futbolcular titreyerek oynuyor kesinlikle katılıyorum. Herkesin suratı düşük. Hırs bile kalmamış. Empati bile kurarken modum düşüyor.

4 senede güzelim kadroyu ne hale getirdi. eskiden ayni kalitede oldugumuz takimlari artik yenemiyoruz, büyük takimlardan en az 5 yiyoruz. köy takimlariyla bile artik basa bas mücadele ediyoruz.

gitse bile toparlanmak bir kac sene sürer.

Selçukla necati kariyeri boyunca neredeyse senle çalışmış adamlar,adamların bildiği zaten senin öğrettiklerin

sağına soluna birer ayna koy daha iyi ,para harcamayız en aZından
Vala bi ara 3 unun kulübe de ellerinde kalem kağıt birseyler yaptığını gördüm. Hiç yakışmıyor kulübenin hali. Necati de Selçuk da gram katkı sağlamaz oyunun işleyişine. Antrenman da kuka dağıtıp toplayacak, 5 e 2 lerde eksik yere eklenerek antrenman katkısı alırsın belki. Yaşları genç diye oda.

Hocanın yanına yanlışına yanlış diyebilecek birileri lazım. Zamanında denizli de yaptı bizde benzeri şeyi. Nası gitti gördük.

GSCimbom Mobile App

Takimi iyi calistirmiyor. Parami alirim keyfime bakarim tavrinda gibi. Manevi oglu Muslera da bozdu iyice kendini.

Senelerdir bu kadar üst üste başarısızlık geliyorsa, Fatih Terim de suçludur Muslera 'da suçludur. Herhalde evde oturduğumuz yerde biz değil

Şimdi üçlü oynama fantazisini Psv deplasmanında kullandı 5 yedik, bu maçta kullanamaz onu, sonra bakıyorum Donk 'u forvete yollama fantazisi vardı Donk kadroda değil onu da eliyorum, Emre Akbaba hazır değil onu da geçtik

Çift forvet oynama fantazisi kaldı sanırım geriye bir tek, hazırlanın deplasman maçına çift forvet Diagne & Mohamed ile çıkıyoruz...

yaw sen kimsin ya. çıldırtma artık adamı be. bak işine taraftara taraftarlık öğreteceğin kadar

Bundan bir-kaç dakika önce Mohamed 'i medyanın önüne attı, hatta bir de bu böyle devam ederse oyunu değiştirmek yerine oyuncuları değiştireceğiz dedi, zırt pırt formayı kaybeden bir daha kolay kolay alamaz diyor

Evlatları sanırım bu söylediklerinden muaf tutuluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt