- 4 Ağustos 2009
- 90.778
- 71.979
- 5.188
Hata yapan oyuncuyu taraftar yuhalamasin ama sen en ufak hata yapana el kol yapıp saydir. Butun maç el kollarını izliyoruz. Kimsede ozguven bırakmadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolcular titreyerek oynuyor kesinlikle katılıyorum. Herkesin suratı düşük. Hırs bile kalmamış. Empati bile kurarken modum düşüyor.Hata yapan oyuncuyu taraftar yuhalamasin ama sen en ufak hata yapana el kol yapıp saydir. Butun maç el kollarını izliyoruz. Kimsede ozguven bırakmadı.
hata yapana sövmiceksem neden maca gideyimHata yapan oyuncuyu taraftar yuhalamasin ama sen en ufak hata yapana el kol yapıp saydir. Butun maç el kollarını izliyoruz. Kimsede ozguven bırakmadı.
yaw sen kimsin ya. çıldırtma artık adamı be. bak işine taraftara taraftarlık öğreteceğin kadar
Vala bi ara 3 unun kulübe de ellerinde kalem kağıt birseyler yaptığını gördüm. Hiç yakışmıyor kulübenin hali. Necati de Selçuk da gram katkı sağlamaz oyunun işleyişine. Antrenman da kuka dağıtıp toplayacak, 5 e 2 lerde eksik yere eklenerek antrenman katkısı alırsın belki. Yaşları genç diye oda.Selçukla necati kariyeri boyunca neredeyse senle çalışmış adamlar,adamların bildiği zaten senin öğrettiklerin
sağına soluna birer ayna koy daha iyi ,para harcamayız en aZından
Luyinin yasadigi ozguven kaybinin tek sorumlusudur kendisi ya.Hata yapan oyuncuyu taraftar yuhalamasin ama sen en ufak hata yapana el kol yapıp saydir. Butun maç el kollarını izliyoruz. Kimsede ozguven bırakmadı.
yaw sen kimsin ya. çıldırtma artık adamı be. bak işine taraftara taraftarlık öğreteceğin kadar