Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepeden tırnağa bütün oyuncuları paramparça etti.. 40 maçta bir asist yapamayan evladına ısrarla forma şansı verip şampiyonluğu kendi elleriyle verdi Galatasaray'ı bozuk para gibi harcadı.. Takımda her futbolcu bireysel olarak şuurunu kaybetti.. Birçok oyuncunun piyasa değeri çöp oldu.. Bir yemediği Mustafa Muhammed kaldı.. Geldiğinde makina gibi olan çocuk sonradan oldu Ali Lukunku.. Kalması bireysel performansına bağlıymış.. Biz gelsin dedik ama St Etienne'ne gitmeyerek çocuk kendini bitiyor aslında.. Onuda Allah kurtarsın..

Allah Galatasaray'ı bu zihniyetten kurtarsın başka birşey demiyorum..
aytaçın yerine hocayı yuhalamaları gerekirdi.

Ekibinize yeni yardımcı antrenörler katılacak mı?
Fatih Terim: "Size yardımcı beğendiremedik. Yardımcılarımdan çok memnunum. Galatasaray'da yardımcı antrenör sorunu yok. Gelirse bir kişi gelir, o da daha önce Galatasaray'a hizmet etmiş biri olması kaydıyla."
zabri zarıoğlunu mu kastediyor acaba?

Elmas buldun ya torunlarını ihya ettiğin yetmez torununun torununu ihya etsen yine doymazsin. Bodruma da gitmezsin artık, mezara girmedikçe kan emmeye devam edersin. Sabaha kadar uyumadım düğün günümde senin bunakligindan

Teknik direktörlügü birakali 3 yil olmus haberimiz yokmus

Burda hala Fatih Terim'i destekleyenleri anlayamiyorum. 3 sene once geri dondugunde bende sevinmistim ve sagligi musade ettigi surece takimin basinda kalmasi gerektigini dusunuyordum. Ama 3 senedir daha kotuye giden bir takim ve Fatih Terim var. Artik mutlaka bir kan degisikligi lazim. Zaten kaybedecek birsey yok, yeni hoca kim olursa olsun takim bundan daha kotu olamaz.
Fatih Terim'e soru sorma sansim olsaydi asagidaki sorulari sorardim ( tahminen sen ne anlarsin derdi).
3 senedir takimin basindasin, takima ne gibi bir faydan oldu ?
Bundan onceki yonetim cok kotuydu ve istedigin transferler yapilmadi ama mevcut kadro nasil bu kadar kotu ve sistemsiz oynar ?
Yeni yonetim geldi, daha enerjik ve genc bir kadro kurmak istedigini soyledin. O zaman hangi sebeple Emre Tasdemir, Emre Akbaba ve Arda Turan'la sozlesme uzattin?
Neden Alpaslan ve Aytac gibi vasatlari aldin ? Bunlarin yerine paf takimdan birilerini rotasyonda kullanamaz miydin ?
Bugun neden Aytac yerine Emre Kilinc'la maca baslamadin ?
Ikinci yari oyuna neden Baris yerine Arda'yi aldin ?

Burda hala Fatih Terim'i destekleyenleri anlayamiyorum. 3 sene once geri dondugunde bende sevinmistim ve sagligi musade ettigi surece takimin basinda kalmasi gerektigini dusunuyordum. Ama 3 senedir daha kotuye giden bir takim ve Fatih Terim var. Artik mutlaka bir kan degisikligi lazim. Zaten kaybedecek birsey yok, yeni hoca kim olursa olsun takim bundan daha kotu olamaz.
Fatih Terim'e soru sorma sansim olsaydi asagidaki sorulari sorardim ( tahminen sen ne anlarsin derdi).
3 senedir takimin basindasin, takima ne gibi bir faydan oldu ?
Bundan onceki yonetim cok kotuydu ve istedigin transferler yapilmadi ama mevcut kadro nasil bu kadar kotu ve sistemsiz oynar ?
Yeni yonetim geldi, daha enerjik ve genc bir kadro kurmak istedigini soyledin. O zaman hangi sebeple Emre Tasdemir, Emre Akbaba ve Arda Turan'la sozlesme uzattin?
Neden Alpaslan ve Aytac gibi vasatlari aldin ? Bunlarin yerine paf takimdan birilerini rotasyonda kullanamaz miydin ?
Bugun neden Aytac yerine Emre Kilinc'la maca baslamadin ?
Ikinci yari oyuna neden Baris yerine Arda'yi aldin ?
Hiçbirinin sesi çıkmıyor şimdi. En büyük Galatasaraylı onlar. Terimi eleştireni müşrik yerine koyuyorlar. Bu kadar iyi gelen adamın düşüşte olması senin benim yada oyuncunun suçu değildir diye düşünüyorum

İnat inat inat. Ömer bayram inadı, arda inadi, akbaba ile zaten şampiyonluğu verdik. Ömer bayramin son 1 senedir iyi maci yok, geçtim iyi maci vasat maci bile yok ama oynuyor. Baska hoca olsa coktan konulmuştu. Bunlari oynatacagina bari sisko feghouli oynasin, en azindan 2 ara pasi atar.

Bu dünyada adalet olsaydi zaten seni coktan kovarlardi ama öyle bir dünya olmadi icin sahte sultanatin devam ediyor, Galatasaray icinde kendi capinda bir devlet kurmus ve bu devlet adaletsiz, kokusmus, evlatcilik üstüne kurulmus. Elbet bir gün senin devrinde bitecek o vakit kimse seni efsane olarak hatirlamiyacak, Galatasaray batirip rezil eden adam olarak anilacaksin.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ilk geldiği sezon digitürk vardı sezon biter bitmez kapattım

sonra kaçak izledim ara ara

ama bir süredir ona da tövbe etmiştim

sırf saha kenarında yaptığı o tuhaf jest ve mimikleri görmemek için

artık spor programı bile açmıyorum ki olur ya o sesini duyarım diye

Hep destekledim, ama gecen sene buyuk hatalar yapmaya basladiydi. Cift forvet falanda israri. Bu sene hele tam fiyasko. Omere,arda ya laf yok, ama muhammed gol kacirdi diye elestiri. Arda sahada resmen yürüyor ya, inanilmaz. Omer desen amatörde oynatmam. Inat edip oynatiyor bunlari. Yazik hoca yazik. Birak artik.

Günün fıkrası:

hoca bir gün kurmaylarıyla taktik konuşuyor…

50EE3CA9-5BBC-416A-8602-BCBDD4347D5D.webp

Hoca bu basın toplantısında çok sakindi. Psv maçı sonrası, neden üçlü oynadığımız gibi maçla ve hocayla alakasız sorular da sorulmadığı için hiç gerilmedi. Basın mensuplarıyla yapılan yemek ve sohbet toplantısı hocamı çok rahatlatmış!!

Deri kalınlaşmış hiçbirşey etkilemiyor adamı

Galatasaraya sahada tecavüz ediliyor tabiri caizse ama maç sonunda ben demiştim şöyle böyle diyecek kadar da kaşarlanmış

Git arkadaş yav senin gençleştirmene de ihtiyacımız yok varlığına da hiçbirşeyine ihtiyacımız yok bıktırdın usandırdın

Allahın cezası gibi kulübün başına bela oldun git artık

3,5 yılda 40 oyuncu aldırdın kulübü öğüttün başkanları küstürdün taraftarı küstürdün futboldan soğuttun herkesi

Avrupa da bir adımız vardı o da sayesinde bitmek üzere

Aldığın yıllık ücretten utan sıkıl

St.Johnstone komple toplasak senin maaşın etmez

Kim soracak bu rezilliklerin hesabını adam yumurtalarını sere sere sanki çok normal çok sıradan hatta olması gereken buymuş gibi milletin gözünün içine bakaraktan değişeceğiz öpüleceğiz sevileceğiz bilmem ne olacağız diyor hala

İnanılır gibi değil

Hep destekledim, ama gecen sene buyuk hatalar yapmaya basladiydi. Cift forvet falanda israri. Bu sene hele tam fiyasko. Omere,arda ya laf yok, ama muhammed gol kacirdi diye elestiri. Arda sahada resmen yürüyor ya, inanilmaz. Omer desen amatörde oynatmam. Inat edip oynatiyor bunlari. Yazik hoca yazik. Birak artik.
Evet ben de destekledim her zaman, ayrılması taraftarı değildim. Her sene farklı hoca görmekten sıkılmıştım.

Sadece üzülüyorum hata onda, bunda, şunda çok takılmıyorum ama üzülüyorum.

Hiçbirinin sesi çıkmıyor şimdi. En büyük Galatasaraylı onlar. Terimi eleştireni müşrik yerine koyuyorlar. Bu kadar iyi gelen adamın düşüşte olması senin benim yada oyuncunun suçu değildir diye düşünüyorum
Dur şimdi cıkmazlar piyasaya 3.4 gün gecsin ortam sakinleşsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt