Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet makas ekonomik olarak kapanmayacak derecede açıldı ama teknik-taktik anlamda da az bi fark oluşmadı. garip garip 1 sezonluk td'ler bizim takımlara ölü halleriyle ders verip randers, batumi filan gibi abuk subuk takımlar bizimkilere top vermiyosa aradaki tek makas ekonomik anlamda değil demektir. hoca da bunu fark ettiği için 4 yıldır kendi oyununu yontmaya çalışıyor. 2011'deki terim'in eline 2018'deki kadroyu versen tudor'un 6 haftalık baskın oyununu evcilik gibi gösterecek bi pres oyunu oynatırdı. ama real'den 6 yiyip gittiğinden beri hoca oyununu değiştirme derdinde ama o veya bu nedenle muvaffak değil.

bizim ülke takımları ekonomik şartlarını, en azından çalışan haklarına uymayı düzenlemediği sürece terim bu ülke futbolu için değiştirelemez bi adamdır. evet tedesco, fonseca, dünkü randers hocası, nadia komaneci filan belki taktik anlamında hocanın önündedir ama 2 hafta kötü oynadı diye basından eleştiri, başkanından pompacı damgasını, topçuların maaşlarının ödenmemesini, hakemlerin aleni zarar verme çabasını avrupalı adam o kadar kaldıramaz, kaldırıyorsa da zaten ya mental olarak çok güçlüdür, dünyanın her yerinde yapar 2008 feldkamp gibi ya da altında çok çok güçlü ve başarıya aç bi yönetim var demektir. 2006 gerets gibi. doğru olan terim'in yönetici olup kendinin de uygun gördüğü bi yabancı td'yi teknik direktör olarak getirmesiydi ama ya koltuk sevdası ya da ekonomik şartlardan dolayı dümende kendi durmayı uygun gördü. türkiye'de hala teknik direktörlük değil ingiltere tarzı menajerlik geçerli. o yüzden bi konuya sadece teknikle yaklaşırsak son 20 yılda defalarca kez karşılaştığımz ve sonunda terim'in yolunu gözlediğimiz yanılgılara geri düşeriz. bu kadar üstünkörü eleştirinin de ekonomik şartlar, çalınan çırpılan paralar, halka yutturulan müthiş vizyonların hepsini göz ardı edip ''e şimdi ankara'da mansur yavaş var, ne değişti yani'' demekten çok farkı yoktur gözümde.

Hocanın inatçılığını hepimiz biliyoruz ve bu değişebilecek bir şey değil. Ben forumda hoca hakkında harika işler yapıyor, yapacak diyen bir kişi bile görmedim son zamanlarda. Bence de hocanın artık miadı doldu ama sizler de benim kadar iyi biliyorsunuz ki en azından bu sezonu tamamlayacak hoca, sonuçlar kötü de olsa tamamlayacak sezonu. Hal böyleyken yeni oyuncular da geldikten sonraki 8.-10. haftaları beklemekten başka çaremiz yok. Yani hocaya hakaret ve küfür etmeniz bu durumu değiştirmeyecek.

Hocanın oyun sisteminin geçerliliği var mı günümüz futbolunda tartışılabilir. Başarılı şekilde uygulayanlar hala var bu pas oyununu. Görünen o ki aldığı oyuncular da buna göre seçilmiş (Boey'i hariç tutuyorum). Bekleyip göreceğiz. Benim asıl sıkıntılı olarak gördüğüm nokta bu sene başı yüklemelerinin ve hocanın planının sürekli sezon sonunda en diri takım olarak kalma üzerine izlediği antrenman sistemi. Bu sistem yüzünden sezon sonlarındaki en diri takımlardan biri oluyoruz ama her sene başı özellikle de Avrupa maçlarını oynadığımız dönemde fizik olarak sürekli eziliyoruz. Hedefi Avrupa olması gerek bir takımda bu kabul edilebilir bir şey değil.

Oyuncuların hepsi saha kenarına bakmaktan oyun oynayamıyor. Nasıl bir baskı nasıl bir sıkıntı yarattıysa pas atan, şut atan, orta açan saha kenarına bakıyor. Herkesi manyak etmiş, her pozisyonda saha kenarından bağırıyordu, işin ilginç yanı bakıyorlar ama hocayı da pek sallamıyorlar.

Bizim taraftar şunları duymaktan bıkmıyor usanmıyor 3,5 yıldır,

Giriş
Hava değişimi,
Üstüste deplasman maçları,
Daha iyi olacağız,
Bireysel hatalardan gol yedik,

Gelişme
Kolay değil,
Gerekeni yacapız,
Tff,
Mhk

Sonuç
İçimizdeki düşmanlarla da mücadele ettik,
Ben mağdurum,
Yanlızım,
Bla bla bla....

Bir açın gözünüzü artık ya. İnanmayın şunlara. Sürekli hatayı dışarda aramakta, sürekli düşman yaratıp onlara suç açmakta aramayın sorunu. Yeter artık yeter.

Sene başı herkes bir gaza geldi ne güzel artık yeni ve farklı yönetim var hocanın istediği gibi uçacağız, kaçacağız, uzay takımı olacağız diye, birlik olmayan bizden değildir mevzuları vardı. Zaten geçen sene de vardı. Bende de dedim 8-10 resmi maç bekleyeceğim. 10 maçtan 6 geçti kaldı 4.

O yüzden fazla bir şey demeyeceğim. Şu ana kadar gördüğüm hoca oynattığı kötü futbolu her hafta üstüne koyarak devam ettiriyor. Sanırım ilk 10 maç sonunda kendisini ölümüne savunanlarda bile baya çözülme olacak ki şu an bile çözülmeler hızlanmış.

Takımı desteklemekten başka çaremiz yok Fatih Hoca 3 sene istediyse Burak Elmas her türlü bu süreyi bekler hocanın kendi gitmediği sürece gönderilme gibi bir durum olmayacağını düşünüyorum.

Hoca ne kadar kötü oynatırsa oynaysın bu kadro ligde her türlü kafaya oynar ama böyle Avrupa 'da daha çok rezil olmaya devam ederiz gibi

okadar belayla uğraştığımız yetmiyor bi de terimin rezalet futboluyla uğraşmak zorunda kalıyoruz. adam gibi bi futbol oynasak bütün düşmanlarımızı devirip geçeceğiz de zerre ümidim yok.

Şuan napıyodur

A)Çoktan bodruma uçmuştur
B)Antrenmanda poz kesiyodur
C)Doğum günü olan birinin pastasını kesiyodur
D)Yeni bahaneler için kafa patlatıyodur
E)Ayak tenisi oynayıp stres atıyodur

Yaw madem TFF seninle ugrasiyor, istifa et ve SD ol. Sonra da her hafta ne var ne yok konus. TD iken savasmasi imkansiz

____________haaland
___ronaldo__________messi
______De Bruyne_kimmich
_____________kante
robertson__ramos_dijk__a.arnold
___________muslera

HOCAMA VERİN BU OYUNCULARI TSL'DE ŞAMPİYON OLACAK
RANDERS MIYDI ONU EZEREK ELEYECEK

hatay
randers
k.paşa

maçlarını kazanmak zorunda.
en azından milli araya skor bakımından sağlam girmeliyiz

dönüşte ts maçına yeni eklemelerle çıkabilirsek sezon için umudumuz olabilir

aksi halde aralığı göremeden gider

Bu sezon sonunda sonuç ne olursa olsun bırakmalı. Umarım şampiyon bir teknik direktör olarak futbola veda eder efsanemiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt