Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orasi oyle bu hangi idam olursa olsun birine digerlerinden cok cok daha fazla zaman harciyorsan onu tartisiriz. Ama bu rakamlar dogru mu ? Onu bilmek gerekiyor once.
Rakamları tam bilmiyorum,sonuçta tdmiz diye pozitif ayrımcılık yaptım

Kimileri koşusuz açma germesiz direkt ayak tenisi diyo

Rakamları tam bilmiyorum,sonuçta tdmiz diye pozitif ayrımcılık yaptım

Kimileri koşusuz açma germesiz direkt ayak tenisi diyo

Iste sorun o diyor bu diyor da Samet. Ayak tenisi oynatmasi yarim saat de olsa kotu degil. Sorumuz su ise hakliyiz, diger antrenmanlara gorece orani. Ona tamam zaten. 3 saatlik idmanin yarisi ayak tenisi oluyorsa (ornek acisindan) bence de yanlis. Ama bu sure 30dk ise sorun yok bunda(yine ornek). Su kuyuya tas atmis herkes arkasindan atlamis olmasin. Bu yontem elit takimlarda da var cunku bircok ayri ozelligi gelistiriyor oyuncular arasinda (iletisim, sezgi, sonraki hamle, pas kalitesi, topla iliski, refleks vs..)

Iste sorun o diyor bu diyor da Samet. Ayak tenisi oynatmasi yarim saat de olsa kotu degil. Sorumuz su ise hakliyiz, diger antrenmanlara gorece orani. Ona tamam zaten. 3 saatlik idmanin yarisi ayak tenisi oluyorsa (ornek acisindan) bence de yanlis. Ama bu sure 30dk ise sorun yok bunda(yine ornek). Su kuyuya tas atmis herkes arkasindan atlamis olmasin. Bu yontem elit takimlarda da var cunku bircok ayri ozelligi gelistiriyor oyuncular arasinda (iletisim, sezgi, sonraki hamle, pas kalitesi, topla iliski, refleks vs..)
Aga bizim takım sence çalışıyo gibimi

Söylediğin şeyin iki ucuda boklu değnek

Eğer takım çalışıyo ve bu haldeysek komik,çalışmıyosak bu haldeysek yine komik

Her seçenekte aynı sonuca varmış oluyoruz

Aga bizim takım sence çalışıyo gibimi

Söylediğin şeyin iki ucuda boklu değnek

Eğer takım çalışıyo ve bu haldeysek komik,çalışmıyosak bu haldeysek yine komik

Her seçenekte aynı sonuca varmış oluyoruz
Yeteri kadar calismadigini dusunuyorum. Ama ti'ye alarak her dakika ayak tenisi muhabbeti beni baydi, seni de baymis olmasi gerektigini dusunuyorum. Takim calisiyor ve bu haldeysek olmuyorsa bunun baska sebepleri de olabilir.
Soyle mi dusunmeliyiz ? Takim dogru calisir + dogru isimler alinir ve sonuc alinir. Hayir bu is bu kadar makina duzeninde islemiyor iste. Bu isin taktigi var, oyuncu hazirlamasi var, dogru oyuncuyu dogru yerde kullanmak var. Ama cikip hergun "ayak tenisi " derse biri artik ciddiye alamiyorum.

Yeteri kadar calismadigini dusunuyorum. Ama ti'ye alarak her dakika ayak tenisi muhabbeti beni baydi, seni de baymis olmasi gerektigini dusunuyorum. Takim calisiyor ve bu haldeysek olmuyorsa bunun baska sebepleri de olabilir.
Soyle mi dusunmeliyiz ? Takim dogru calisir + dogru isimler alinir ve sonuc alinir. Hayir bu is bu kadar makina duzeninde islemiyor iste. Bu isin taktigi var, oyuncu hazirlamasi var, dogru oyuncuyu dogru yerde kullanmak var. Ama cikip hergun "ayak tenisi " derse biri artik ciddiye alamiyorum.
Bu gidişle yeneceğimiz tek takım sadece bunlar olacak

Gerçi ondanda emin değilim,napar eder ecel terleri dökeriz

Zamanın gerisinde kalmış durumda artık. Eski hırs, eski disiplin yok. Kenarda oyunculara sövmekten baska hicbir fonksiyonu kalmamış gibi. Umarım yeni oyuncular kaliteli olur da hocaya iş düşmeden bir kac kaliteli adamla gotururuz ligi bi ihtimal

Hocam sana güveniyoruz.

ligin ilk 10 haftasından sonra Stabil bir performans sergileyeceğiz

randers'a elenirsek atta, benzer yaklaşımının grupların sonucuna göre de sürecektir. bu sene avrupa'dan en kötü gruplardan sonraki 2. turu görmeliyiz, lige öyle böyle her türlü tutunur.

Futbolu sadece tv den görmüş arkadaşlar ayak tenisinden bahsediyor

Ayak tenisi antrenman sonrası yapılan bir eğlencedir

Muhtemelen oynamayan takım yoktur

Takım kötü gitmeye başladığında hemen çıkıyorsunuz sahneye
Takım ne zaman iyi gitmiş ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt