Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana istediğim forveti alın diye Mustafa Cengiz yönetimini ortaya attı Mustafa alındı adam iyi oynadı şampiyonluk maçında arda ve emre akbaba oynadı ...
Yorum yok
Şimdi de satacak yerine kimi alacak acep

Sana destek mestek yok artik bitti.sacmasapan degisikliklerinden zaten gina geldi,huzursuz herif
sinansasiirma.gif

Trabzon maçından sonra artık sürekli bu konu da yazacağım ama bu maç sonrası dikkatimi bir konu çekti. İlk yarı rahat 5 - 6 olurdu oyuncular beceriksizse hoca ne yapsın.

Maç öncesi skor soran arkadaşa 1 - 2 olabilir dedim. Maç 2 - 2 bitti, maç sonu 1 - 2 yi şu şekilde özetledim.

Arkadaş takım hoca ile özellikle bu döneminde savunmadan bir haber, deplasman olsun derbi maç olsun rakibe en az 1 gol yazıyorum. Rakip bunu arttırabilir ki bu sürpriz olmaz. Giresun maçı gibi istisnalar olabilir, bknz. Giresun'un henüz ligde golü yok.

Bu maçlarda Galatasaray formasının ağırlığı ise zaten en az 2 goldür. Ama bakacak olursak geçen sene şampiyonluk maçlarında, averaja şiddetle bile bırak tek devre de koca maç da 5 - 6 basamamışız. Bu dönemde hoca sayesinde bu takımın normal basarı maksimum 3, geçen sene BJK maçında 3 -1 olmuşken bir 4 yapamayıp ikili averajı çözememek. Son Malatya maçı 3 - 1 ve bir önceki Denizli deplasmanı çok çok zorlayınca 1 - 4.

Arada Giresun maçı nasıl gol yemediğimiz istisnaysa 30 maç da 1 5 - 6 gollü bir maç yapabiliriz bu da istisnadır.

Hani St. Johnson ve Randers'ı falan 5 - 6 ladık da bizim mi haberimiz yok. Hala 5 -6 olurdu diyoruz.

Birde ocağı bekleyelim İsmail bey. Olmazsa da kısmet deriz, hazirana bakarız. Hayırlısıyla takımda ffp belasına bulaşmazsak revizyon şart. Morutan falan eskidi, gönderelim Çikaldauyla beraber. Zaten ortasaha direncini düşürüyor vitaminsizler. Mohammedte artık olmaz, Kerem müthiş ama, tam Arda Turan kafasına ulaşıyor, az kaldı. Beline silah takıp Marcaonun evini basarsa tam Terimlik futbolcu olur.
Hocamın hayalindeki takım kurulana kadar transfer yapmaya devam

Yaptığı numaraları kimse yemiyor artık. Bu sezon son şansı. Elinde suçu atabileceği oyuncuda kalmadı şimdilik. Bakalım ne gibi yeni bahaneler üretilecek. Diagne taraftar dan ıslık yediğinde mostafayi attığı gibi taraftarın önüne atacakmı hep beraber izleyeceğiz.

Geçen sene Galatasaray forveti değil diye Diagneyi gönderip Mostafa'yı alan Fatih Terim şimdi tüm sene için Diagne'ye bel bağlayıp Mostafa'yı gönderiyor.

Fatih terime bildim bileli eleştiri getiririm
Diğer takımlar dışındaki eleştirleri de desteklerim
Bizim meselemizdir ft.

Oyuncular geri gidiyor demek mükemmel bir şaçmalık
Oyuncular isteneni yapamıyor dendiğinde ,kalitesi bu kadar olurken ,hoca yetersize dönmesi guraba bir özne kullanımı

Oyun içi taktik ,oyuncu değişimleri hatalarını her td yapıyor ,ft de yapacak.

Bizim tek derdimiz her pozisyon gol olsun derdi.
Kendimize gelelim maç günleri dışında
Maç sıcağına eleştiri makul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt