Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

elimizde gayet iyi bir kadro var. orta sahada selcuk melo garanti. yanlarina ekleyecegin bir tane daha adam ne hucumda ne de defansta faydali oluyor o yuzden onu oyle birak. forvetlerin hic biri tek basina etkili olacak, gol yukunu cekecek (en azindan elde iyi bir ofansif orta saha yokken) adamlar degil, o yuzden ikili oynatip gol sansini yukselt. bu durumda olay otomatikman 4-4-2'ye geliyor zeyten

4-4-2'ye karsı degilim ben. Orada demek istedigim dogru futbolcu kadrosuyla 4-3-3 ile de sampiyon olunur. Oyuncular dogru duzgun yerlerde oynatılırsa suan ki kadrodanda 4-3-3 cıkar. Yada 4-3-3'ün bir varyasyonu olan 4-2-1-3

Eboue-Stoper-Stoper-Solbek

Melo-Selcuk

Engin(Yekta)

Kazım-Baros-Riera gibi.

Fatih hocayı çok severim ama hocanın servet kazım inadından vazgeçmesi lazım. en kötü huyu bu hocanın ne olursa olsun belli başlı adamları sürekli oynatır çok daha iyileri görmez. milli takımdaki seçimlerinden bunu çokça gördük. bu sene başında culio nun gitmesi de bunun bir örneği.

51SNAZXK39L._SL500_AA300_.jpg

Bu tarz oyunların modası geçti artık. 2003-2004 yıllarını tekrardan yaşamak istemiyorum.

4-4-2'ye karsı degilim ben. Orada demek istedigim dogru futbolcu kadrosuyla 4-3-3 ile de sampiyon olunur. Oyuncular dogru duzgun yerlerde oynatılırsa suan ki kadrodanda 4-3-3 cıkar. Yada 4-3-3'ün bir varyasyonu olan 4-2-1-3

Eboue-Stoper-Stoper-Solbek

Melo-Selcuk

Engin(Yekta)

Kazım-Baros-Riera gibi.

engin iyi cikarsa olabilir cikmazsa nein

Yine de Fatih hocaya güveniyorum hatalarından çabuk dönecek bence..Bi de farkında mısınız bilmiyorum ama Tugayın klüpte olduğu 2-3 senedir bir şanssızlık var üzerimizde hiç oynayamıyoruz

hocam o değil de servete bağlıyorum ben. ne zaman takımda tek stoper olarak görülmeye başlandı ilk sene song ve servet vardı sonra song gitti ve biz şamp. ligini vs unuttuk geçen seneyi biliyoruz zaten kaç senedir durum bu.

Sabri'nin futbolcu olmadığına kanaat getirdiğinde tam süper olacak.

futbolcu değil de kavun aldığını sanıp iyi mi çıkacak kötü mü diye bekleyenlerce sistemi eleştirilmemeli.

.

Eski sevgililer gibi bu ikili.

Fatih Terim başlığında yazılanlara bak. Ben de ortak oluyorum, iyi mi...

Raporlayacak birşey yok ama ortada sıkıntı olduğu kesin, müdehale edecek mod yok mu?

Her konuda bıy bıy, sıktı.

Forum mentalitesinde olumlu gelişme var. Rijkaard'ın kovulduktan sonra arkasından söylenenleri. Bir elin parmakları kadar gerçekleri görebilen forum üyeleri daha Rijkaard'ın ilk haftalarında cesurca söylüyorlardı. Ama ilahın hatalar yapabileceğini iddia etmek kimsenin haddine değildi. 10-20 forum fedaisinin aynı anda cadı avına çıkmasına neden oluyordu. Bu sefer ortam çok daha demokratik. Doğrusu da bu! Terim'in hataları apaçık ortada. 2002 dönemindeki Terim'in hatalarının tıpatıp aynısı!!! Aslında bu nedenle Terim suçlu değil. Onun ikinci dönemini unutan, hemen kendine hayal dünyası yaratmaya koyulan balık hafızalı taraftar kitlesidir.

Forum mentalitesinde olumlu gelişme var. Rijkaard'ın kovulduktan sonra arkasından söylenenleri. Bir elin parmakları kadar gerçekleri görebilen forum üyeleri daha Rijkaard'ın ilk haftalarında cesurca söylüyorlardı. Ama ilahın hatalar yapabileceğini iddia etmek kimsenin haddine değildi. 10-20 forum fedaisinin aynı anda cadı avına çıkmasına neden oluyordu. Bu sefer ortam çok daha demokratik. Doğrusu da bu! Terim'in hataları apaçık ortada. 2002 dönemindeki Terim'in hatalarının tıpatıp aynısı!!! Aslında bu nedenle Terim suçlu değil. Onun ikinci dönemini unutan, hemen kendine hayal dünyası yaratmaya koyulan balık hafızalı taraftar kitlesidir.

Peki Mr.Genious Rijkaard gittikten sonra takımda ne gibi ilerlemeler oldu

Peki Mr.Genious Rijkaard gittikten sonra takımda ne gibi ilerlemeler oldu

Birsey yazıcam ama sonra Hagi saksakcısı oluuyorum. Onun icin kısaca diyecegim o ki, 2010-2011 sezonunun mac baslıklarına girin. Taraftarın sezon basından Ankaragucu macına kadar Rijkaard dönemindeki futbol icin yorumlarını okuyun. Sonra'da taraftarın aynı kadro ile Hagi dönemindeki futbolun Rijkaard dönemindeki futbola kıyasen ne kadar ilerleme kaydettigini kasteden binlerce yorumu okuyun. Bunu ben degil, devre arasından sonra iki capulcunun gazına gelip Hagi'ye sallamaya baslayan iki yüzlüler yazıyordu.

Hagi'ye bu sene verilmedi ya, icim icimi yiyorum hala. Ulan adam ben Hagi'yim, daha önce basardım yine basarıcam dedi. Tek istedigim bir sezon daha dedi. Biz bu istegini ona vermedik. Neyse eski defterlerle bu yeni sayfayı mesgul etmeyelim, gecti gitti.

Daha ilk maçtan yorumlara bak ya,ayıp.Rijkaard döneminde 7/7 yaptıkta n'oldu ? Şampiyonluğu üst üste maç kazanana değil çok maç kazanana veriyorlar.İlk maçtan bu kadar eleştiri saçma daha 33 maç + play-off var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt