Erdinç Esenkaya
10 Numara!
- 3 Temmuz 2009
- 12.316
- 1.220
- 1.778
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
Kıvırma filan yapmıyorum. Ya adam gibi konuş yada hiç tartışmayalım.
Geçen sene ki başarıya bi lafım mı oldu benim? Neden çarpıtıyosun konuyu.
Yabancı transferi bana göre fiyasko. Amrabat'a verilen 8.6m ile kimler alınırdı biliyor musun? Dany'yi beğenirim ama takımın yedek stoperi olmalı. Cris'e hiç değinmiyorum bile. Hamit'inde kötü performansında sistemin'de etkisi var. Kanat yerine 4-3-3 sağ iç de daha yararlı olacaktır.
Fm gibi bir anda sistemi değiştir demiyoruz zaten. En az 3 aydır kötü oynuyoruz ama hiç bir değişim yok. Devre arası kampında 4-3-3' geçilebilirdi.
Hala Terim istifa dediğimi düşünüyorsun ama öyle demiyorum.
Gayet eminim. Doldur boşalt yapmak baskı kurmak olmuyor. İstediğimiz skoru ilk yarı alamadıysak zaten hep ikinci yarılar bizim baskımızla geçiyor. Ama sonuçsuz bir baskı.
Madem bu iş bu kadar kolay, her sıkıştığımızda tak değiştiririz dizilişi. İstediğimizi alırız. Yahu FM mi bu?
Transfer olayı tamamen farklı bana göre. Elimizdeki oyuncu kadrosuyla yapabileceğinin en iyisini yaptı. Engin, Necati, Emre Çolak, Hakan Balta, Elmander. Bu adamlarla ŞL'nde başarı geleceğine inanan var mı acaba? Yapabileceklerinin en iyisini yaptılar geçen sene, büyük övgüyü hak ettiler. Ama hoca da farkında ki adamların maksimumu bu. Hedefin daha yukarılarsa bu adamlarla mümkünü yok. Hoca da Burak, Hamit, Amrabat gibi kağıt üstünde mükemmel adamlar aldırdı. Burak, Umut ve Dany çok iyi katkı verdi. Ama Hamit ve Amrabat gibi takımın en önemli oyuncuları olması beklenen adamlardan istenilen verim alınamadı bir türlü. Bu adamlar için günlerce nöbet tutuldu bu forumda. Kimse şimdi yanlış transfer diye kıvırmasın. Diğer bir iki oyuncu zaten alternatif olsun diye aldırdığı isimler.
Kıvırma filan yapmıyorum. Ya adam gibi konuş yada hiç tartışmayalım.
Geçen sene ki başarıya bi lafım mı oldu benim? Neden çarpıtıyosun konuyu.
Yabancı transferi bana göre fiyasko. Amrabat'a verilen 8.6m ile kimler alınırdı biliyor musun? Dany'yi beğenirim ama takımın yedek stoperi olmalı. Cris'e hiç değinmiyorum bile. Hamit'inde kötü performansında sistemin'de etkisi var. Kanat yerine 4-3-3 sağ iç de daha yararlı olacaktır.
Fm gibi bir anda sistemi değiştir demiyoruz zaten. En az 3 aydır kötü oynuyoruz ama hiç bir değişim yok. Devre arası kampında 4-3-3' geçilebilirdi.
Hala Terim istifa dediğimi düşünüyorsun ama öyle demiyorum.