bravo ya yemin ediyorum bravo.bakalım daha kimlere giydirilecek burdan hocayla başlamış hagi ile devam eden süreç.bakalım daha aklımıza kimler gelecek giydireceğimiz bu takımın efsanelerinden.siz zahmet etmeyin madem efsanelere giydirmeye başladınız ben size bir kaç isim söyleyeyimde siz düşünme zahmetine girmeyin.hoca ve hagiden sonra bülent kaptan,hakan şükür,popescu,hakan ünsal,hatta ve hatta turgay şeren en top noktada da METİN OKTAY'A giydirirsiniz o zaman tam olur işte.bu nedir arkadaş.nasıl bir taraftarlık bu.artık eleştiri falan bırakılmış resmen hakarete başlanılmış.önce hocaya sonra hagiye bu ne saçmalık ya.burasının hangi forum olduğunu unutan arkadaşlar kendinize gelin.burası ANTU değil farkındasınızdır umamarım.yaptığınız eleştiri falan değil resmen kepazelik.bu kulübün değerlerine,efsanelerine hakaret etmeyi ben başka birşeyle açıklayamıyorum.burası sizlerin galatasarayın efsanelerine hakaret edip kendi egonuzu tatmin edeceğiniz bir yer değil.umarım farkındasınızdır bunların.gerek hoca,gerek hagi bizler için bir değerdir.siz ne kadar galatasaraylıysanız en az sizin kadar galatasaraylıyım ve bu şekilde kim olursa olsun takımımın değerlerine hakaret edilmesine seyirci ve sessiz kalamam.kimsede kusura bakmayacak.biz ezikbahçeli değil galatasaraylıyız.değerlerimize her zaman sahip çıkarız.efsane denilen adamları sövercesine göndermek eziklere yakışır bize yakışan ise değerlerimize sövmek,hakaret etmek değil onlara sahip çıkmaktır.yılarca tribünlerde TAÇSIZ KRAL METİN OKTAYA yaptığımızı tezahüratlarda bunun en büyük delillerindendir.o yüzden aklınızı başınıza alın,hangi takımın taraftarı demiyorum bireyi olduğunuzu unutmayın.bizler bu takımın taraftarı değil BU BÜYÜK AİLENİN BİREYLERİYİZ.BİZİM FARKIMIZ HER ZAMAN BU OLMUŞTUR.AİLE BÜYÜKLERİNE HEP SAYGILI OLMUŞUZDUR.