Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.148
- 4.169
- 2.418
Rakip 10 kişi kalınca macı veriyozRakip 10 kişi kalınca da berbat oynuyoruz biz 10 kişi kalınca çözemedim gitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakip 10 kişi kalınca macı veriyozRakip 10 kişi kalınca da berbat oynuyoruz biz 10 kişi kalınca çözemedim gitti.
Hoca bunu kırmızı demiş. Emeklilik vakti çoktan gelmiş. Var da kendisi gidip izledi mi bunu hakem?Ya hoca bunun neresi kırmızı allah aşkına sen bari yapma
![]()
Hoca o kadar yersiz ve yanlış konuştu ki yönetim bu iki fotoyu koyup bi açıklama da yapamaz artık. Hani zaten yapmazlardı da artık önü tamamen kapandı.
Söylenti, vardir vs.Akbaba 4.5
Diagne 15
Babel 2.5 imza
Falcao managerine 5 söylenti
Seri,Lemina, nzonzi, mitroglu,andone kiralık parası sadece 10 vardır
Şener,Jimmy, Kılınç daha bir çok yeteneksize de maaş vermeye devam ediyoruz.
Hakem kötüydü dese 5 maçtan başlıyor Uğur napsın adam? Yoksa kararın doğru olduğunu düşündüğünü sanmıyorum. Yoksa VAR’a da değinmezdi. Onlar niye çağırmadı demeye getirmiş bence. Kontrayı kesmesine de ceza almamak için değinmedi bence.
Hakeme saldıracağı maçları iyi seçsin. Karagümrük maçındaki hakem 2-3 tane kıytırık faulü atladı diye bu kadar tepkiyi hak etmiyordu. Vodafone'da 2. defa bjk lehine çalışan Cüneyt ise tertemiz sıyrıldı yine. 2 hakem arasından tepkiyi hak eden Cüneyt.
Utanmadan yalan sekilde algi yapiyorsunAkbaba 4.5
Diagne 15
Babel 2.5 imza
Falcao managerine 5 söylenti
Seri,Lemina, nzonzi, mitroglu,andone kiralık parası sadece 10 vardır
Şener,Jimmy, Kılınç daha bir çok yeteneksize de maaş vermeye devam ediyoruz.
Her şey bu adamdan beklenemez yav. Karagümrük maçında o konuşup 5 maç yediyse bugün de Apo'nun çıkıp 150 gün hak mahrumiyeti yemesi icap ederdi. Fener'de her hafta Ali Koç, Beşiktaş'ta Sergen mi konuşuyor? Daha Nur Çebi'yi ben ekranda görmedim, ona rağmen herifler ligde herkesten fazla korunuyor. Yönetim her anlamda zayıf, Fatih hoca bu basiretsizlerin yanında tek sahaya odaklansa daha iyi.
iyi yapmış bencede kırmızı başkası bunu yaptı vermediler diye pozisyonun kırmızı olduğu gerçeğini değiştirmez adamın kafasına tabanıyla vuruyormu vuruyor ne oynadık kadroumuz ne onlara bakmak lazım en basiti hakeme suç atmak 11 11 ne oynadıkki belki berabere kalırdık amaHoca o kadar yersiz ve yanlış konuştu ki yönetim bu iki fotoyu koyup bi açıklama da yapamaz artık. Hani zaten yapmazlardı da artık önü tamamen kapandı.
Knk Terim'e her eleştirimde alıntı yapmaktan vazgeçsen mi acaba?