Fatih Terim: "Transfer olmazsa elimizdeki arkadaşlarla yukarılara oynamaya devam edeceğiz"

Er858h4W8AYV6Rk

Er858xpW8AA1CWP

Hoca Cemaat olayina dönmüş açiklamaları, yine Kahraman oldu ve bir çizik bile almadan Savaş meydanindan çikti, geride nemi kaldi yikilmiş ve güveni sarsilmiş bir ordu..

Transfer olmazsa istifa ederim restini cek artik be hocam..

Şu kırmızı Beşiktaş'a çıksa 1 yıl lafını yaparlardı. Bizim hocamiz dahil taraftarların çoğu kırmızı doğru diyor Twitter'da. Kusura bakmayın da daha çok yeriz o zaman bu kartları. Pozisyon kırmızı değil, adam topla oynuyor. Diğer oyuncu kafasını sokuyor. Tehlikeli kalkmış ayak temas var. Sarı kart . Kesinlikle kırmızı değil. Futboldan zerre düzey de anlayan bu yorumu yapar. Ama bizim bu kendini objektif zanneden tayfa yuzunden karar doğru algısı yerleşti bile. Bütün hakem eskileri de kırmızı doğru diyecek. Algıya uygun olarak hoca da sağolsun .

Akli basinda yonetim borc harc alir viscayi muhammedi irfani onyekuruyu al hoca gorelim bakalim sampiyon yapaniluyomusun der ..Boylece topu atar hocaya guvendik hocaya sampiyonluga gordik riske der..Topu atar hocaya ..

Hocayi cok elestiriyorum yalniz gercekten kalkip hocaya takviye istiyormusun diye sorulduysa bu yonetim tarihimizin en kotu yonetimidir benim icin. Acilen kurtulmamiz lazim.

S
Akbaba 4.5
Diagne 15
Babel 2.5 imza
Falcao managerine 5 söylenti
Seri,Lemina, nzonzi, mitroglu,andone kiralık parası sadece 10 vardır

Şener,Jimmy, Kılınç daha bir çok yeteneksize de maaş vermeye devam ediyoruz.

FT'ye tekrar çöpleri doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!
Söylenti, vardir vs.

istiyoruz degil istiyorum

karagümrük maçında linnes'in faulü için kıyameti koparıp burada susması çok saçma.

Hakem kötüydü dese 5 maçtan başlıyor Uğur napsın adam? Yoksa kararın doğru olduğunu düşündüğünü sanmıyorum. Yoksa VAR’a da değinmezdi. Onlar niye çağırmadı demeye getirmiş bence. Kontrayı kesmesine de ceza almamak için değinmedi bence.

Hakem kötüydü dese 5 maçtan başlıyor Uğur napsın adam? Yoksa kararın doğru olduğunu düşündüğünü sanmıyorum. Yoksa VAR’a da değinmezdi. Onlar niye çağırmadı demeye getirmiş bence. Kontrayı kesmesine de ceza almamak için değinmedi bence.

Hakeme saldıracağı maçları iyi seçsin. Karagümrük maçındaki hakem 2-3 tane kıytırık faulü atladı diye bu kadar tepkiyi hak etmiyordu. Vodafone'da 2. defa bjk lehine çalışan Cüneyt ise tertemiz sıyrıldı yine. 2 hakem arasından tepkiyi hak eden Cüneyt.

Rossier in ikinci sarisi olması lazım ilk yarı Sergen faulü kendine istiyor bizim hoca yok piyasada

Hakeme saldıracağı maçları iyi seçsin. Karagümrük maçındaki hakem 2-3 tane kıytırık faulü atladı diye bu kadar tepkiyi hak etmiyordu. Vodafone'da 2. defa bjk lehine çalışan Cüneyt ise tertemiz sıyrıldı yine. 2 hakem arasından tepkiyi hak eden Cüneyt.

Her şey bu adamdan beklenemez yav. Karagümrük maçında o konuşup 5 maç yediyse bugün de Apo'nun çıkıp 150 gün hak mahrumiyeti yemesi icap ederdi. Fener'de her hafta Ali Koç, Beşiktaş'ta Sergen mi konuşuyor? Daha Nur Çebi'yi ben ekranda görmedim, ona rağmen herifler ligde herkesten fazla korunuyor. Yönetim her anlamda zayıf, Fatih hoca bu basiretsizlerin yanında tek sahaya odaklansa daha iyi.

Akbaba 4.5
Diagne 15
Babel 2.5 imza
Falcao managerine 5 söylenti
Seri,Lemina, nzonzi, mitroglu,andone kiralık parası sadece 10 vardır

Şener,Jimmy, Kılınç daha bir çok yeteneksize de maaş vermeye devam ediyoruz.

FT'ye tekrar çöpleri doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!
Utanmadan yalan sekilde algi yapiyorsun
Diagne 15 e mi geldi ki Fatih hocanın listesinde olmadığı belliyken son gün transfer edildi..yoksa ocak başında alınırdı dimi.. hic forvet yokken bak alınmak zorunda kalındı..yazın araplara satilir parayi yazın kullaniriz diye düşünülerek. alan pato hatta yazın modeste ugrasilip alınamadı...cornelius alinamadi yahu hesap hatasından beceriksizlikten..ki diagne o sene ki sampiyonlukta katkı vermiştir.
Yazin diagneyi satamadığı yönetim üstüne birde değerini düşürdüler..
Seri den zaten bence gayet iyi verim aldı.
Andone ve lemina demişsin.. bunlar yine transferin son günü gelmiş kiralık.. andone kac maç oynadı yahu..iki defa darbeye bağlı iki agir sakatlık yaşadı.. hocanın sucu mu..lemina kotu topçu mu ki..oynadığında da verimli olmadi mi..
Falcao diyorsun yani hakkaten hoca bana Falcaoyu alin dedi dimi yazik yahu bile bile yalan konusuyorsun..yönetim ve taraftarın kazığıdir Falcao...daha ilk zamanlarda hasan şaş in açıklaması var Falcao ile ilgilenmiyoruz diye..
Benim nazarim da akbaba ve babel transferi hatalıdır ve hocaya yazar cok net.. akbaba icin iki kez ayağı kırılmasa idi baska seyler konusuyor da olabilirdik.

Her şey bu adamdan beklenemez yav. Karagümrük maçında o konuşup 5 maç yediyse bugün de Apo'nun çıkıp 150 gün hak mahrumiyeti yemesi icap ederdi. Fener'de her hafta Ali Koç, Beşiktaş'ta Sergen mi konuşuyor? Daha Nur Çebi'yi ben ekranda görmedim, ona rağmen herifler ligde herkesten fazla korunuyor. Yönetim her anlamda zayıf, Fatih hoca bu basiretsizlerin yanında tek sahaya odaklansa daha iyi.

Knk Terim'e her eleştirimde alıntı yapmaktan vazgeçsen mi acaba?

Hoca o kadar yersiz ve yanlış konuştu ki yönetim bu iki fotoyu koyup bi açıklama da yapamaz artık. Hani zaten yapmazlardı da artık önü tamamen kapandı.
iyi yapmış bencede kırmızı başkası bunu yaptı vermediler diye pozisyonun kırmızı olduğu gerçeğini değiştirmez adamın kafasına tabanıyla vuruyormu vuruyor ne oynadık kadroumuz ne onlara bakmak lazım en basiti hakeme suç atmak 11 11 ne oynadıkki belki berabere kalırdık ama
yenecek topu oynamadık.hakem sıralamada en sonda gelir dönüp aynaya bakalım

4 transfer ile şampiyonluğa tekrar oynarız, ancak artık scout transferi yapmayı öğrenmeliyiz. Halen İrfancan, Visca ile uğraşıyoruz. Avrupa takımları ile kadro kaliteleri çok açıldı, Newcastle United bizim ligde olsa bu kadrosuyla bitime 10 maç kala şampiyon olur.

Geri
Üst Alt