Fatih Terim: "Transfer olmazsa elimizdeki arkadaşlarla yukarılara oynamaya devam edeceğiz"

Ben normal de Fatih hoca’nin oldugu yerde 8 de kapanir 18 de kapanir diyordum ama yönetim den destek görmedigi icin yalniz kaldigi icin geri dönemeyecegimizi dusunuyorum

Fatih hoca da kafasinda bitirmis zaten sezon sonunu bekliyor

Utanmadan yalan sekilde algi yapiyorsun
Diagne 15 e mi geldi ki Fatih hocanın listesinde olmadığı belliyken son gün transfer edildi..yoksa ocak başında alınırdı dimi.. hic forvet yokken bak alınmak zorunda kalındı..yazın araplara satilir parayi yazın kullaniriz diye düşünülerek. alan pato hatta yazın modeste ugrasilip alınamadı...cornelius alinamadi yahu hesap hatasından beceriksizlikten..ki diagne o sene ki sampiyonlukta katkı vermiştir.
Yazin diagneyi satamadığı yönetim üstüne birde değerini düşürdüler..
Seri den zaten bence gayet iyi verim aldı.
Andone ve lemina demişsin.. bunlar yine transferin son günü gelmiş kiralık.. andone kac maç oynadı yahu..iki defa darbeye bağlı iki agir sakatlık yaşadı.. hocanın sucu mu..lemina kotu topçu mu ki..oynadığında da verimli olmadi mi..
Falcao diyorsun yani hakkaten hoca bana Falcaoyu alin dedi dimi yazik yahu bile bile yalan konusuyorsun..yönetim ve taraftarın kazığıdir Falcao...daha ilk zamanlarda hasan şaş in açıklaması var Falcao ile ilgilenmiyoruz diye..
Benim nazarim da akbaba ve babel transferi hatalıdır ve hocaya yazar cok net.. akbaba icin iki kez ayağı kırılmasa idi baska seyler konusuyor da olabilirdik.

Ben mi yalan söylüyorum sen mi hocan mi?

Diagne 13 bonservis + 3 şampiyonluk primi + 2 KDV
Toplamı 15 eder.
Son dakika gelen bütün transferler adamdan sayılmıyor demek ki sana göre?
Nzonzi,seri ve Lemina'yi oynatmayı beceremedi işte kabul et.
Başkan ne dedi 2 gün önce tüm transferlere hoca onay verdi diye?
O zaman falcao'yu da istemiş demektir.

FT'ye tekrar çöpleri doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

iyi yapmış bencede kırmızı başkası bunu yaptı vermediler diye pozisyonun kırmızı olduğu gerçeğini değiştirmez adamın kafasına tabanıyla vuruyormu vuruyor ne oynadık kadroumuz ne onlara bakmak lazım en basiti hakeme suç atmak 11 11 ne oynadıkki belki berabere kalırdık ama
yenecek topu oynamadık.hakem sıralamada en sonda gelir dönüp aynaya bakalım
Oyun sistemsizlik vs konularında dediklerine yüzde yüz katılıyorum, daha önce defalarca yazdım. Ancak o pozisyonda top ortada bile değil, cagne önce dokunuyor topa ve sonra bjkli kafasını sokunca değiyor kafasına. Cagne ayağını kaldırdığında adamın kafa falan yok ortalıkta yani.

Oyun sistemsizlik vs konularında dediklerine yüzde yüz katılıyorum, daha önce defalarca yazdım. Ancak o pozisyonda top ortada bile değil, cagne önce dokunuyor topa ve sonra bjkli kafasını sokunca değiyor kafasına. Cagne ayağını kaldırdığında adamın kafa falan yok ortalıkta yani.
Tamamda o mesafe ayak mesafesi degil oraya ayakmi kalkar topa dokunursun ama adam gelip kafayi sokarsa atilirsin topa vurman adamin kafasina attigin tekmeyi degistirmez

Hakeme saldıracağı maçları iyi seçsin. Karagümrük maçındaki hakem 2-3 tane kıytırık faulü atladı diye bu kadar tepkiyi hak etmiyordu. Vodafone'da 2. defa bjk lehine çalışan Cüneyt ise tertemiz sıyrıldı yine. 2 hakem arasından tepkiyi hak eden Cüneyt.

Karagümrük maçı nedeniyle bu kadar ceza almasa bu maçta Cüno’ya o maçın hakemine söylediklerinin 10 katını söylerdi ama bir 5 daha gelir diye söylemedi.

Gahır senesi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya saydırıp yeni bi 5 maç ceza almak istemedi ya da sezondan ümidini kesmiş boşvermiş o yüzden yumuşak konuşayım dedi ne kırmızısı hocam diagne topa dokunuyor önce adam sonradan kafayı sokuyor kırmızı değil sen de böyle dersen hakemler bizi daha da doğrar yapma lütfen

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yönetimle kavgayı seçtin takımı sattın hoca
ne demek diagnenin kırmızı kart doğru?
bjk li rosieri saraçi nin anasını saraçıledi gözünün önünde direkt kırmızı karttı sarı bile veremedi hakem onu niye konuşmayıp objektif takılıyorsun?
şirin takılmanın sırası mı?
burası şirinler değil Galatasaray...
işini adam gibi yapacaksın yönetimle kavga yüzünden sahaya kendini vermeyeceksen git bir an önce...
ulan maçlardan çok maç sonu basın toplantısına hazırlık yapıyorsun hoca teknik direktörsüz şampiyon olduk biz camiayı birleştireceğine ayırdın yönetim taraftar hoca herkes kavgalı birbiriyle
70 küsür yaşındasın hala ego hala kavga
kadroyu yetersiz buluyorsan bas istifayı git ne bu tatava...
kötü kepçe sergen kadar olamadın

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kart dogru. Hoca hakli yaw. Şunu izleyin. Bize yapilsa kiyameti koparirdik.

Hoca kafayla girecegin topa ayakla girersen kirmiziyi yersin rakipte bunu kullanir dedi ne desin artık.

Kart dogru. Hoca hakli yaw. Şunu izleyin. Bize yapilsa kiyameti koparirdik.

Hoca kafayla girecegin topa ayakla girersen kirmiziyi yersin rakipte bunu kullanir dedi ne desin artık.
Yahu önce ayak topa gidiyor sonra kafa ayaga. Bi ögrenemediniz su futbolu, tersi olsa kasit ama Adam topu oynamak istiyor apacik ortada.

Kesinlikle kırmızı kart değil pozisyon. Aynı Emre Kılınç'in Antalya maçındaki gibi ucuz bir kırmızı kart ile oyunun dengesi tamamen değişti.
Hocanın bu açıklaması çok garip. Avantajı oynatmayip yüzde yüz kesilen gol pozisyonu ile alakalı da bir şey demedi. Başka bir şey var bu açıklamaların arkasında. Daha 22 maç var, hakemleri etki altına almak için ters psikoloji yapıyor gibi geldi bana.

Ben mi yalan söylüyorum sen mi hocan mi?

Diagne 13 bonservis + 3 şampiyonluk primi + 2 KDV
Toplamı 15 eder.
Son dakika gelen bütün transferler adamdan sayılmıyor demek ki sana göre?
Nzonzi,seri ve Lemina'yi oynatmayı beceremedi işte kabul et.
Başkan ne dedi 2 gün önce tüm transferlere hoca onay verdi diye?
O zaman falcao'yu da istemiş demektir.

FT'ye tekrar çöpleri doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!
Yazarken oyle bir kin ile yazıyorsun ki yazdığındaki hatanın bile farkında değilsin 13 bonservis diyorsun 3 bonus diyorsun bir de hiç bir transferde söylenmeyen KDV yi ekliyorsun bunların toplami 18 ediyor..
Yazdigin mesajları tüm forum görüyor hocaya oyle bir kinlisin ki saçma sapan argümanlar ile habire sallıyorsun..futbol namına tek bir mantikli mesajın yok..sadece troll gibi davranıyorsun.ve fazlaca saçma yalan argümanlar ile yapiyorsun bunu..Falcao ya onay vermiş demek ki istemiş demek ancak senin gibi birinin sunacağı bir arguman olur..cunku amacın her her fırsatta hocaya kinini göstermek..hocayı eleştirmek baska ki aklı başında olan bir cok kisi bunu dogru üslupla ve yerli yerinde yapiyor..ama senin ki eleştiri değil asla..
Yahu az önce bir mesajını okudum taylanin maç sonrası basin açıklamasına bile sallamissin..ki adamın aciklamasi da gayet doğal açıklamalar...
Su forumda sen ve senin gibi bir kaç tip var amacınız sadece hocaya firsat olsada hep sallasak..ayip yahu ayip..eleştiri ile ile düşmanlık arasında belirgin bir fark var.bir de utanmadan biatçı deniliyor.
Asil kendi egolarınıza biat eden sen ve senin gibiler..

Yönetim beraber geldik, beraber gidelim kafasında.Başkan desen adam zaten hasta, kendi söyledi yarın ne olacağım belli değil diye.
Siz olsanız bu durumda gidip kefil olup borç para bulup transfer yaparmıydınız ?

Burada camia da da sıkıntı var, ayrıca hoca da bazı şeyleri yanlış yaptı ve yapıyor. Artık belli ki gençlerle oynayacaksın, adaletli forma dağıtacaksın. Yani birileri toparlansın diye gençlerin önünü tıkamayacaksın.

Bu şartlarda bulunduğumuz lig sıralaması bizim için başarıdır. Şu malatyanın bulduğu oyuncuyu niye biz bulamadık ? Taylanı devşireceğimize, desouza tam bizim aradığımız adamdı. Babel nedir Hocam, Arda nedir ? Hoca da artık şapkasını önüne koymalı.

Adam gibi kadro planlayan ligde fark atıyor. Öyle paraya pula bakmıyor.

Yönetim nerede çıksın açıklaması yapsın. Gole giden pozisyonu kesti avantajı oynatmadi rosier herkes söylüyor kırmızı ile atılmalı. De Souza ayağına basıyor sarı. Milletin yönetimleri ıvır zivir herşeye. bizimle alakalı iken bile TAKİPTEYİZ diyor. Bizde yönetimmi var ? Hadi ses çıkarsınlar. Biraz da kendileri takipe geçsinler.

Hoca ben bıraktım isterseniz kovabilirsiniz modunda.Eften püften sebeplerden atilmalar, maçı bırakıp gitmeler, canı sıkılınca yönetime mesaj vermeler, bu gün de hiç iddiası yokmuş gibi tarzına uymayan korkak kadro çıkarma ve maç sonu kabullenmiş duruşu ile zaten teslim bayrağını çekmiş.Yalin'in bir şarkısı vardı "heyecanı kaybetmişsin''diye...En son bir enerji ile transfer sözü alınca devre arasını iyi değerlendirmek gerekir dedi, ışık görmeyince de iyice motivasyonu düştü.Kan değişikliği lazım artık,bas bas bağırıyor bu gerçeklik.Ha yerine kim gelecek, bu kriz ortamında mucize yaratacak bir aday var mı? Düşünüyorum, Sumudica farklı bir heyecan yaratabilir.

Geri
Üst Alt