Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Utanmadan yalan sekilde algi yapiyorsun
Diagne 15 e mi geldi ki Fatih hocanın listesinde olmadığı belliyken son gün transfer edildi..yoksa ocak başında alınırdı dimi.. hic forvet yokken bak alınmak zorunda kalındı..yazın araplara satilir parayi yazın kullaniriz diye düşünülerek. alan pato hatta yazın modeste ugrasilip alınamadı...cornelius alinamadi yahu hesap hatasından beceriksizlikten..ki diagne o sene ki sampiyonlukta katkı vermiştir.
Yazin diagneyi satamadığı yönetim üstüne birde değerini düşürdüler..
Seri den zaten bence gayet iyi verim aldı.
Andone ve lemina demişsin.. bunlar yine transferin son günü gelmiş kiralık.. andone kac maç oynadı yahu..iki defa darbeye bağlı iki agir sakatlık yaşadı.. hocanın sucu mu..lemina kotu topçu mu ki..oynadığında da verimli olmadi mi..
Falcao diyorsun yani hakkaten hoca bana Falcaoyu alin dedi dimi yazik yahu bile bile yalan konusuyorsun..yönetim ve taraftarın kazığıdir Falcao...daha ilk zamanlarda hasan şaş in açıklaması var Falcao ile ilgilenmiyoruz diye..
Benim nazarim da akbaba ve babel transferi hatalıdır ve hocaya yazar cok net.. akbaba icin iki kez ayağı kırılmasa idi baska seyler konusuyor da olabilirdik.
Oyun sistemsizlik vs konularında dediklerine yüzde yüz katılıyorum, daha önce defalarca yazdım. Ancak o pozisyonda top ortada bile değil, cagne önce dokunuyor topa ve sonra bjkli kafasını sokunca değiyor kafasına. Cagne ayağını kaldırdığında adamın kafa falan yok ortalıkta yani.iyi yapmış bencede kırmızı başkası bunu yaptı vermediler diye pozisyonun kırmızı olduğu gerçeğini değiştirmez adamın kafasına tabanıyla vuruyormu vuruyor ne oynadık kadroumuz ne onlara bakmak lazım en basiti hakeme suç atmak 11 11 ne oynadıkki belki berabere kalırdık ama
yenecek topu oynamadık.hakem sıralamada en sonda gelir dönüp aynaya bakalım
Tamamda o mesafe ayak mesafesi degil oraya ayakmi kalkar topa dokunursun ama adam gelip kafayi sokarsa atilirsin topa vurman adamin kafasina attigin tekmeyi degistirmezOyun sistemsizlik vs konularında dediklerine yüzde yüz katılıyorum, daha önce defalarca yazdım. Ancak o pozisyonda top ortada bile değil, cagne önce dokunuyor topa ve sonra bjkli kafasını sokunca değiyor kafasına. Cagne ayağını kaldırdığında adamın kafa falan yok ortalıkta yani.
Hakeme saldıracağı maçları iyi seçsin. Karagümrük maçındaki hakem 2-3 tane kıytırık faulü atladı diye bu kadar tepkiyi hak etmiyordu. Vodafone'da 2. defa bjk lehine çalışan Cüneyt ise tertemiz sıyrıldı yine. 2 hakem arasından tepkiyi hak eden Cüneyt.
Yahu önce ayak topa gidiyor sonra kafa ayaga. Bi ögrenemediniz su futbolu, tersi olsa kasit ama Adam topu oynamak istiyor apacik ortada.Kart dogru. Hoca hakli yaw. Şunu izleyin. Bize yapilsa kiyameti koparirdik.
Hoca kafayla girecegin topa ayakla girersen kirmiziyi yersin rakipte bunu kullanir dedi ne desin artık.
Yazarken oyle bir kin ile yazıyorsun ki yazdığındaki hatanın bile farkında değilsin 13 bonservis diyorsun 3 bonus diyorsun bir de hiç bir transferde söylenmeyen KDV yi ekliyorsun bunların toplami 18 ediyor..Ben mi yalan söylüyorum sen mi hocan mi?
Diagne 13 bonservis + 3 şampiyonluk primi + 2 KDV
Toplamı 15 eder.
Son dakika gelen bütün transferler adamdan sayılmıyor demek ki sana göre?
Nzonzi,seri ve Lemina'yi oynatmayı beceremedi işte kabul et.
Başkan ne dedi 2 gün önce tüm transferlere hoca onay verdi diye?
O zaman falcao'yu da istemiş demektir.
iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eee sen anlat mantıkli bir sekilde. İyice siyirdiniz....Hocam değişiklikler icin ne diyeceksin...
Onları anlat bana...
3. Bölgede bu takım ne yapmaya çalışıyor...
Kes o zaman...içim daralıyor, baya bos açıklamalar
Aynen öyle renktaş...Allah yardimcin olsun iki gözüm, biz burdan da doneriz